Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 21-2-2007

 

 

 

 
Σχολή διαιτησίας
Με απόφαση του ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Κ & Ν Πελοποννήσου θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για καινούργιους Διαιτητές στο άθλημα του Μπάσκετ τον μήνα Μάρτιο. Υπεύθυνη Σχολής θα είναι η Κα Νικολακέα Παναγιώτα.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες των σχολών διαιτησίας έχουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, απόφοιτοι εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή άλλης αναγνωρισμένης ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο fax του Συνδέσμου 24330 41230 ή στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Αριστοτέλους 34 & Ακρίτα από 09:00 έως 12:00 κάθε μέρα μέχρι και της 23 Μαρτίου 2007. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932650823 Κο Γιαλικάρης Παναγιώτης, και 6936759150 Κα Νικολακέα Παναγιώτα.

 

 

 
Επίσκεψη κ. Γιαννάκου στη Λακωνία
Αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Μαριέττα Γιαννάκου, θα επισκεφθεί τη Λακωνία. Αμέσως μετά την άφιξή της θα επισκεφθεί τις απογευματινές ώρες το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια θα παραβρεθεί σε εκπαιδευτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης, όπου θα μιλήσει για εκπαιδευτικά θέματα και θα απονείμει αναμνηστικές πλακέτες στους αμφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικούς της Λακωνίας κατά την προηγούμενη διετία.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου το πρωινό πρόγραμμα της Υπουργού έχει ως εξής :

Ώρα 09.30 Εγκαίνια πτέρυγας στο Δημοτικό Σχολείο Αμυκλών
Ώρα 11.00 Συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Σπάρτης
Ώρα 12.00 Επίσκεψη στο τμήμα Λακωνίας στο Γενικό Αρχείο του Κράτους
Ώρα 13.00 Θεμελίωση κτιρίου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 

 

 
Σε πλήρη ετοιμότητα για το θανατηφόρο ιό της γρίπης των πτηνών
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι κτηνιατρικές - υγειονομικές αρχές της χώρας για να αποτρέψουν τη μετάδοση του θανατηφόρου ιού της γρίπης από τα άγρια αποδημητικά υδρόβια πουλιά στα οικόσιτα και βιομηχανικά πτηνά.
Ταυτόχρονα η χώρα μας είναι πανέτοιμη από υγειονομικής και τεχνικής υποδομής (υπάρχει στενή και διαρκής συνεργασία των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, Τροφίμων και Υγείας ) για να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά τυχόν κρούσμα τόσο σε οικόσιτο όσο και σε βιομηχανικό πτηνό αλλά και αποτροπή μετάδοσης σε άνθρωπο.

Αυτό τόνισαν σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τη Γρίπη, ο καθηγητής κτηνιατρικής του ΑΠΘ , πρόεδρος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και Αντ. Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών Σπύρος Κυριάκης, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας κ Ελένη Γιαμαρέλου και ο Δρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας Σωτήρης Τσιόδρας.

Την έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και συνδιοργανώνουν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία, θα κάνει ο υπουργός κ Ευάγγελος Μπασιάκος.

Στο Συνέδριο θα πάρουν μέρος και θα μιλήσουν διαπρεπείς επιστήμονες για τη γρίπη ως ζωονόσο, (με κυρίαρχο θέμα την γρίπη των πτηνών και του ανθρώπου), τόσο από την Ελλάδα όσο και από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Είναι δε το πρώτο στο είδος του συνέδριο που πραγματοποιείται στην πατρίδα μας . Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα