Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 20-5-2007

 

 

 

 
Στο κυνήγι της πρωτιάς Αστέρας-Βέροια 2-0 (2-0)
Στο κυνήγι της πρωτιάς παρέμεινε ο Αστέρας μετά τη νίκη του επί της Βέροιας με 2-0, παίζοντας με καρδιά και πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, φτάνοντας σε μία πανάξια νίκη που τον διατήρησε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα παρέα με το Λεβαδειακό.
Ο Αστέρας σημείωσε δύο γκολ σε φάσεις-καρμπόν, στο 17' και στο 43' όταν μετά από σέντρες του Πουρτουλίδη από δεξιά, ο Ιωάννου με ισάριθμες κεφαλιές σκόραρε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι φτάνοντας στα 13 τέρματα.
Η Βέροια μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης μετά από κόρνερ του Κόλτζου, η κεφαλιά του Κίνγκ πέρασε λίγο άουτ, αλλά η συνέχεια ανήκει στον Αστέρα, που δημιούργησε περισσότερες προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα.
Στο 52΄δυνατό σουτ του Λαζαρίδη πέρασε λίγο άουτ, όπως και του Μασάρα μέσα από τη μεγάλη περιοχή επτά λεπτά αργότερα.
Στο 65' ο Αστέρας έκανε την καλύτερη επίθεση του παιχνιδιού όταν από τη δεξιά πλευρά Ροτζέριο, Πουρτουλίδης έκαναν το 1-2, ο δεύτερος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και έκανε τη σέντρα, ο Ντυμπάλα στο πρώτο δοκάρι δεν έπιασε τη κεφαλιά, το σουτ του Μασάρα χτύπησε στην πλάτη του Πετκάκη και το γυριστό σουτ του Ιωάννου έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι του Κοταρίδη.
Ο Αστέρας πλησίασε το τρίτο γκολ στο 77' όταν ο Ζουντί μπήκε στη μεγάλη περιοχή από δεξιά και γύρισε τη μπάλα στον Ιωάννου, που δεν πρόλαβε τη μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ιωάννου φλέρταρε με το χατ-τρικ, όταν μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το δυνατό διαγώνιο σουτ απέκρουσε ο Κοταρίδης σε κόρνερ.
Η Βέροια είχε στην επίθεση δύο καλά σουτ του Παρμαξίδη στο 8' και στο 45' που απέκρουσε θεαματικά ο Συμεωνίδης, αλλά και ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Στεφανίδη στο 71' που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
Στη στατιστική πλευρά του αγώνα και μετά την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Αστέρας διαθέτει πλέον την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 46-23 τέρματα.
Διαιτητής του αγώνα ο Κύρος Βασσάρας (Θεσσαλονίκης).
Αστέρας: Συμεωνίδης, Ματσάντο, Χατζόπουλος, Λαζαρίδης, Μασσάρα, Κανακούδης (66' Ζουντί), Λαδάκης (81' Ρικάρντο Σα), Ροτζέριο (68' Παντελιάδης), Πουρτουλίδης, Ιωάννου, Ντιμπάλα.
Βέροια: Κοτταρίδης, Πετκάκης, Κόλτζος, Μικές, Κίνγκ, Στεφανίδης, Παρμαξίδης, Ζουλίνιο (83' Νασιόπουλος), Καρακατσάνης (46' Ζιλβάν), Μπικόφσκι, Ταραχούλσκι.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Κάμπος (προπονητής Αστέρα): «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την πολύ καλή παρουσία που είχαν στο παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή και καλή ομάδα όπως είναι η Βέροια.
Αυτό που φοβόμουν ήταν ότι μετά τη μαθηματική εξασφάλιση στη Σούπερ Λίγκα, μπορεί να χαλάρωναν. Με άκουσαν στις προπονήσεις και καταφέραμε να παίξουμε με πάθος, με δύναμη και προσοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που παρά τις αντίξοες συνθήκες ήρθαν στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκαν.
Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας, τους κ.κ. Γιάννη Καυμενάκη, Δημήτρη Μπάκο που πίστεψαν στη δουλειά, παρά το γεγονός ότι είμαι μόλις τέσσερις μήνες στην Ελλάδα και μου ανανέωσαν το συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι και δουλεύω στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, στην Τρίπολη»

Καλαιτζίδης (προπονητής Βέροιας): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα για την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα και τη νίκη του σήμερα. Μπορεί να μειώθηκε η διαφορά από τις ομάδες που μας καταδιώκουν, αλλά πιστεύω πώς η Βέροια έχει τις αγωνιστικές δυνατότητες να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται και να φτάσει στην άνοδο»

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης στο γήπεδο του Αστέρα

Ο Αρκάς Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου βρέθηκε την Κυριακή στην Τρίπολη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της Βέροιας.
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης πριν την έναρξη του αγώνα, ξεναγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων του νέου γηπέδου.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ για την επίσκεψή του στην Τρίπολη ο Αρκάς Υφυπουργός δήλωσε «Είμαι εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις που είδα και την οργάνωση που διαθέτει ο Αστέρας. Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις, ούτε σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα.
Τέτοιες επενδύσεις βοηθούν τον κόσμο και ειδικά όλη την οικογένεια να έρθει στα γήπεδα και να παρακολουθήσει άνετα αγώνες ποδοσφαίρου. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και προσπάθεια στον Αστέρα και αυτό φαίνεται με την είσοδο στο γήπεδο.
Επιπλέον ως Αρκάς ένοιωσα ιδιαίτερη συγκίνηση με αυτή την επίσκεψη στο γήπεδο του Αστέρα και θα πρέπει να πω, πώς η Πολιτεία συνολικά και όχι μόνο το Υπουργείο Ανάπτυξης πρέπει να στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες, τέτοιες επενδύσεις»

Την Τρίτη αναχωρεί η αποστολή

Το πρόγραμμα προπονήσεων του Αστέρα δεν έχει ρεπό, αφού το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει κανονικά προπόνηση, ενώ την Τρίτη μετά την πρωινή προπόνηση, η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει για τις Σέρρες, όπου την Τετάρτη 23 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραικό.

Συνεχόμενα παιχνίδια για τις ακαδημίες

Μία «κυψέλη» παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο υπάρχει στον Αστέρα και αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά σήμερα, όπου τα τμήματα υποδομής του συλλόγου φιλοξένησαν αντίστοιχα τμήματα υποδομής από το γειτονικό Αργος.
Τα «φυντάνια» του Αστέρα έπαιξαν με ενθουσιασμό και διασκέδασαν το παιχνίδι τους απέναντι στις ακαδημίες του Αργους, κερδίζοντας εμπειρίες που θα τους φανούν πολύτιμες για την εξέλιξή τους.

Νέα νίκη για τους νέους
Πανηλειακός-Αστέρας Τρίπολης 1-3 (0-0)


Άνετα επικράτησε στον Πύργο η ομάδα νέων του Αστέρα, που κερδίζοντας με 3-1 τον Πανηλειακό καθιερώθηκε στην 5η θέση της σχετικής βαθμολογίας με 44 βαθμούς και απολογισμό 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 12 ήττες με τέρματα 56-48.
Στο 58ο λεπτό ο Χρηστάκος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, στο 65΄ο Γιαννόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα, ενώ το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Τόκος στο 83ο λεπτό. Για τον Πανηλειακό μείωσε στο 72' ο Οικονομίδης με κοντινό πλασέ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αποστολόπουλος.
Πανηλειακός: Μαρκόπουλος, Τσιτσιρόπουλος, Κλειδέρης (46' Χαμζάι), Καραχάλιος, Μπατίκας, Οικονομίδης, Νεοφώτιστος, Ξινής, Κανελόπουλος, Κακαλής, Πρίφτης.
Αστέρας: Παππάς, Πριόβολος, Ματθαίος, Πανουτσόπουλος, Τσουκάνι, Πετρόπουλος, Ζιούλης, Φωτόπουλος (77' Τόκος), Μπαρουτσάκης (80' Μπεντεβής), Χρηστάκος, Μέλλος (55' Γιαννόπουλος).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα