Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 19-6-2007

 

 

 

 
«Νερό -Νεράκι», εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης
Ο χορευτικός Όμιλος Τρίπολης, προσκαλεί όλους όσους αγαπούν το δημοτικό μας τραγούδι και τους παραδοσιακούς χορούς, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που οργανώνει στο θεατράκι του άλσους του Αγίου Γεωργίου - την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. με θέμα «Νερό -Νεράκι».

Η εκδήλωση γίνεται με τη λήξη των μαθημάτων της χορευτικής περιόδου και συμμετέχουν όλες οι ομάδες του Ομίλου.
Είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

 
Λογοτεχνικός διαγωνισμός με θέμα τον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία στην Αργεντινή
Λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα τον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία προκήρυξε η Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Αργεντινής (SADE) σε συνεργασία με την Πολιτιστική Οργάνωση «Nόστος», με έδρα το Μπουένος Άιρες. Ο διαγωνισμός, που αφορά τη συγγραφή διηγήματος, έγινε μετά από πρόταση του Νόστου στο πλαίσιο των στόχων που έχει θέσει να προάγει τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Παιδεία στην Αργεντινή, μία χώρα άκρως φιλελληνική, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της οργάνωσης Δρ. Χριστίνα Τσαρδίκος. Περισσότερα...
 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

 
Εκδήλωση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα
Ο μεγάλος τενόρος Placido Domingo έρχεται στις 27 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να ενώσει τη φωνή του με αυτή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα σε μια συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά του Νταρφούρ.

Ο Placido Domingo, με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, θα ερμηνεύσει άριες από όπερες, οπερέτες, μιούζικαλ, καντσονέτες, κα.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στα προγράμματα των ΓΧΣ για τα παιδιά του Νταρφούρ, τα οποία είναι τα πρώτα θύματα της βίας και του υποσιτισμού.

Στο Νταρφούρ, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα παρεμβαίνουν από το 2003 με περισσότερους από 120 διεθνείς εθελοντές και 2.233 άτομα ντόπιο προσωπικό. Οι συγκρούσεις που μαίνονται από το 2003 εκτιμάται ότι έχουν κοστίσει 300.000 ζωές και έχουν αναγκάσει 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Προπώληση εισιτηρίων:
στο 210 72 34 567
www.ticketservices.gr
Δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης», Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεζματζόγλου)
Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ.

Ενισχύστε κι εσείς την προσπάθειά μας.

Γιατροί Χωρίς Σύνορα

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα