Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 16-5-2007

 

 

 

 
Προκήρυξη 23 θέσεων προσωπικού στην Ν.Α. Αρκαδίας
Από το τμήμα Προσωπικού της Ν.Α. Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι η αποκλειστική προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση 23 θέσεων προσωπικού στην Ν.Α. Αρκαδίας όπως αυτές προκηρύχθηκαν στο τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ ΦΕΚ 80/18-4-07, ορίστηκε από 10-5-07 μέχρι 29-5-07.

 

 

 

 
Κατανομή πιστώσεων ΣΑΤΑ 2007 για πυροπροστασία
Με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Αθανασίου Νάκου έγινε η κατανομή πιστώσεων ΣΑΤΑ έτους 2007, ύψους 18.111.000 ευρώ στους ΟΤΑ και Συνδέσμους της Πελοποννήσου για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

Ειδικότερα, οι ΟΤΑ μπορούν να χρηματοδοτήσουν ενέργειες όπως:
α) καθαρισμός περιαστικών δασών
β) καθαρισμός-έλεγχος χωματερών
γ) ενίσχυση εθελοντικών δράσεων σε επίπεδο δήμου
δ) θέματα εξοπλισμού (πχ βυτιοφόρα, γεννήτριες, ασύρματοι κλπ)
ε) λειτουργικά έξοδα (υπερωρίες μη μόνιμου προσωπικού, καύσιμα).

Αναλυτικά τα ποσά που κατανέμονται στους ΟΤΑ ανά Νομό έχουν ως εξής:
Μεσσηνία 436.000
Αρκαδία 431.000
Κορινθία 394.000
Λακωνία 363.000
Αργολίδα 303.000

 

 

 

 

 
'Αρχισε η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τη Βέροια
Μετά το ρεπό των δύο ημερών που έδωσε στους παίκτες του ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος ως επιβράβευση για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, η επιστροφή στις προπονήσεις ξεκίνησε με δυνατό πρόγραμμα πρωί-απόγευμα.

Ταυτόχρονα, ξεκίνησε και η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Βέροια με τους παίκτες του Αστέρα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην προπόνηση.

Το παιχνίδι με τη Βέροια χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς η Μακεδονική ομάδα διανύει περίοδο φορμαρίσματος και κυνηγάει με τη σειρά της την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Το προπονητικό τημ του Αστέρα καταστρώνει τα πλάνα του γι αυτό το παιχνίδι, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του με εξαίρεση τον τραυματία Κουσκουνά.
Παράλληλα, η επιστροφή του Πατρίκ Ζουντί προσθέτει ακόμα μία αξιόπιστη λύση στον Πάουλο Κάμπος και τους συνεργάτες του εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Ο Αστέρας θα επιδιώξει και σε αυτό το παιχνίδι να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Βέροια και Αστέρας βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος στον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν ο Αστέρας πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0.

Βλέποντας την ομάδα έτοιμη να γράψει «χρυσή σελίδα ιστορίας» οι φίλαθλοι της, αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο του Αστέρα και να δώσουν βροντερό παρόν για μία ακόμα φορά.

Τέλος, η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 19 Μαίου τον Πανηλειακό στο γήπεδο της Συντριάδας στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα