Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 13-2-2007

 

 

 

 
Τη Δευτέρα παίζει ο Αστέρας
Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου παίζει ο Αστέρας Τρίπολης στη Λιβαδειά με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Το ντέρμπι κορυφής θα μεταδοθεί σε τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ-3 και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.
Αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας που θα μεταδοθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Προηγήθηκαν τα παρακάτω παιχνίδια:
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννενα 1-0
Καλλιθέα-Αστέρας Τρίπολης 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Αγρ. Αστέρας 3-0
Μεσσηνιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-2
- Σήμερα, η ομάδα έχει ρεπό και από αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

 

 

 
Αποκριάτικες εκδηλώσεις από το 3ο σύστημα προσκόπων
Το 3ο σύστημα προσκόπων Τρίπολης, για ακόμη μια φορά θα δώσει δυναμικό το παρόν σε όλες τις αποκριάτικες δραστηριότητες του δήμου Τρίπολης.

Αρχικά με το εργαστήρι κατασκευής χαρταετών που θα λειτουργεί στην εστία του συστήματος (β. Οικονομίδου 25) από την Δευτέρα 12/2 έως και την Παρασκευή 16/2 και ώρες 19:00 - 21:00 και το οποίο είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες.

Έπειτα, θα συμμετέχει με δύο 10μελείς ομάδες στο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/2/2007. Την επομένη θα λάβει μέρος στο καθιερωμένο πλέον καρναβάλι της πόλης με το group \"σταυροφόροι\", το οποίο θα αποτελείται από 80 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος οι στολές είναι κατασκευασμένες από τους ίδιους τους προσκόπους. Τέλος, οι πρόσκοποι του 3ου συστήματος θα σερβίρουν νηστίσιμους μεζέδες που έχει προετοιμάσει ο δήμος Τρίπολης την Καθαρά Δευτέρα το πρωί στην Κάρτσοβα. Συμμετέχοντας σε όλα αυτά δίνουν την ευκαιρία στους νέους να διασκεδάσουν τις απόκριες... άλλωστε η ψυχαγωγία, όχι μόνο με τη σημερινή της έννοια αλλά και με την πλατωνική (αγωγή της ψυχής), είναι ένας από τους σκοπούς του προσκοπισμού!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα