Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 11-6-2007

 

Μέσα από τις σελίδες της Επικαιρότητας, δημοσιεύουμε Δελτία Τύπου που φτάνουν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: nea@inarcadia.gr. Γι΄αυτό λοιπόν στείλτε μας τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet και να διαβαστούν από πάρα πολλούς επισκέπτες των ιστοσελίδων μας.

 

 
Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Γρ. Λαμπράκη στην Κερασίτσα
Στα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Γρ. Λαμπράκη στη γενέτειρά του Κερασίτσα Αρκαδίας, που τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, τον Συν εκπροσώπησαν το μέλος της Π.Γ. Πάνος Τριγάζης και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αρκαδίας Γιάννης Κουνέλης.

Μετά τη τελετή ο Π. Τριγάζης δήλωσε:

"Η Κερασίτσα και η Αρκαδία είναι περήφανη για τον γιό της που έγινε πανελλήνιο και παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης.

Αν ζούσε σήμερα ο Γρ. Λαμπράκης θα έμπαινε επικεφαλής του αγώνα κατά της αντιπυραυλικής ασπίδας. Θα έλεγε ΟΧΙ σε νέες διαιρέσεις και νέες αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια. Θα φώναζε στον Μπούς, που επισκέπτεται τα Τίρανα: GO HOME!

Εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του Συν θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μας που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε τον Λαμπράκη. Είναι καιρός και η Βουλή των Ελλήνων να κάνει το πολιτικό του μνημόσυνο, όπως έχουμε προτείνει από χρόνια."

 

 

 

 
Η Δόξα Μεγαλόπολης κατάκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών
Η ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης είναι η κυπελλούχος Ερασιτεχνών, αφού στον τελικό που έγινε στη Λαμία νίκησε τον Κιλκισιακό 1-0.

 

 

 

 
Απάντηση ΓΓΠΠ σε Παπανδρέου
Με αφορμή τα αναφερόμενα μεταξύ άλλων από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου, στην ομιλία του στην Κόρινθο στις 10-6-2007:
«ότι έμεινε απ’ έξω η Κορινθία με Απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τις πριμοδοτήσεις του Δ’ ΚΠΣ».

Η αλήθεια είναι ότι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν εξεδόθη ΟΥΔΕΠΟΤΕ καμία Απόφαση που να εξαιρεί την Κορινθία από τις χρηματοδοτήσεις του Δ’ ΚΠΣ. Όλοι οι Νομοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου περιλαμβανομένης και της Κορινθίας έχουν συμπεριληφθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου 2007-2013, ώστε να χρηματοδοτηθούν για την ενίσχυση της ανάπτυξής τους.

Είναι προφανές ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου έχει λάθος πληροφόρηση.

 

 

 

 
Εγγραφές ενηλίκων σε νέα προγράμματα εκπαίδευσης
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Αρκαδίας θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2007 την υλοποίηση των εξής νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης:
1) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
2) ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
3) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. Περισσότερα...

 

 

 

 
22η Συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/04
Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 11/06/2007 η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/04 υπό την Προεδρία του Γενικού Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Μπαζίγου και ενέκρινε δώδεκα (12) αιτήσεις ιδιωτικών επενδύσεων για την υπαγωγή τους στις διατάξεις του παραπάνω Νόμου, συνολικού κόστους 7.477.606,00 ευρώ & δημόσιας δαπάνης 3.226.422,70 ευρώ, που φθάνει σε ποσοστό το 43% αναλυτικότερα: Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα