Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 11-2-2007

 

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Εθνικός Αστέρας 2-0 (1-0)
Χορεύοντας στη βροχή...

«Χορεύοντας στη βροχή» ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε τον Εθνικό Αστέρα με 2-0 και αναρριχήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (υπολείπεται το Δευτεριάτικο παιχνίδι της Προοδευτικής με το Λεβαδειακό) της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Ο Αστέρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγωνιστικού χώρου από την αρχή του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στη νίκη, διατηρώντας το αήττητο σερί του για όγδοο στη σειρά παιχνίδι πρωταθλήματος, ξεπερνώντας παράλληλα τα προβλήματα που του δημιουργούσε στην ανάπτυξη παιχνιδιού η συνεχόμενη βροχόπτωση.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού για τον Αστέρα ήταν στο 13ο λεπτό, όταν ο Ντυμπάλα σούταρε από πλάγια θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Ελ Ασμάρ καλά τοποθετημένος μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 25' ο Αστέρας πλησίασε με μεγαλύτερες αξιώσεις στην επίτευξη ενός τέρματος, όταν μετά από σέντρα του Τσουκαλίδη, ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ελ Ασμάρ έπεσε στη γωνία του παραχωρώντας κόρνερ.
Δύο λεπτά αργότερα είχαμε επανάληψη του σκηνικού, όταν μετά από κόρνερ του Κανακούδη, ο Λαζαρίδης έπιασε κεφαλιά πάλι στέλνοντας τη μπάλα στο «παράθυρο» του Ελ Ασμάρ, αλλά και πάλι ο Μαροκινός τερματοφύλακας αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του με εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 32ο λεπτό όμως, ο τερματοφύλακας του Εθνικού Αστέρα δε μπόρεσε να αντιδράσει στην καρφωτή κεφαλιά του Ντυμπάλα, που κινήθηκε έξυπνα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων και εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο τη σέντρα του Ζουντί.
Στο 38' ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να βάλει ασφαλιστική δικλείδα στο παιχνίδι και στην κατάκτηση των τριών βαθμών, όταν μετά από σέντρα του Ντυμπάλα, ο Κανακούδης έκανε άψογο κοντρόλ και αποφεύγοντας τους αντιπάλους του βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Εθνικού Αστέρα, αλλά από το ύψος της μικρής περιοχής δε σημάδεψε σωστά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ότι δεν κατάφερε στο 38' ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής του Αστέρα, το πέτυχε στο 63ο λεπτό, όταν με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Ελ Ασμάρ. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει ο Πέτρος Κανακούδης, που πάντως δεν το χάρηκε πολύ καθώς έξι λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού.
Ο Εθνικός Αστέρας δεν απείλησε την εστία του Γιάννη Συμεωνίδη σε κανένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού, με εξαίρεση την προσωπική ενέργεια του Σιόντη στο 90ο λεπτό, το σουτ του οποίου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σέγγος (Εύβοιας).
Αστέρας: Συμεωνίδης, Μίχος (60' Ιωάννου), Μασάρα, Οφρυδόπουλος, Λαζαρίδης, Λαδάκης, Τσουκαλίδης, Κανακούδης (69' Παντελιάδης), Ρικάρντο Σα, Ζουντί, Ντυμπάλα (80' Χατζόπουλος).
Εθνικός Αστέρας: Ελ Ασμάρ, Μουλόπουλος, Φερεκίδης (64' Ζίφκοβιτς), Καράκα (46' Σόου), Λουντάλα, Παρασκευαίδης, Τριανταφύλλου (45' Μαστρογιάννης), Παλαιολόγος, Αγγελόπουλος, Λιόσης.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Αντώνης Μανίκας (προπονητής Εθνικού Αστέρα): «Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Η νίκη του καθαρή και δίκαιη. Είναι χαρά όλων να παίζουμε σε τόσο πολιτισμένη ατμόσφαιρα όπως στο γήπεδο του Αστέρα. Χάθηκε η αυτοσυγκέντρωσή μας στο πρώτο γκολ του Αστέρα και δε μπορέσαμε στη συνέχεια να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Εύχομαι στον Αστέρα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και καλή άνοδο στην Α' Εθνική»

Πάουλο Κάμπος (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): «Ευχαριστώ τον προπονητή του Αστέρα για τα καλά του λόγια. Ο Εθνικός Αστέρας έπαιξε καλά και πρέπει να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, που έπαιξαν καλά σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και με ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Εμείς δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, με στόχο να γίνουμε ολοένα και καλύτεροι. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες»

Θανάσης Παλαιολόγος (παίκτης Εθνικού Αστέρα): «Ήρθαμε στην Τρίπολη να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θεωρώ ότι το τελευταίο μήνα παίζουμε καλή μπάλα. Ο Αστέρας είναι μία ποιοτική ομάδα και η νίκη του ήταν δίκαιη. Του εύχομαι καλή άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία, διότι είναι ένα σωματείο που έχει πολύ καλές βάσεις για να τα καταφέρει»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος (παίκτης Αστέρα Τρίπολης): «Όταν οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες, το νερό πολύ και δε μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο όπως ξέρεις, τότε πρέπει να είσαι πιο δυνατός, πιο έξυπνος και να κάνεις ότι μπορείς για να φτάσεις στη νίκη. Εμείς σήμερα είχαμε αυτά τα στοιχεία και νομίζω πώς φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη. Είναι σημαντικό να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Κοιτάζουμε ψηλότερα και δεν το κρύβουμε και γι αυτό δουλεύουμε σκληρά στο γήπεδο σε καθημερινή βάση. Ο Αστέρας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξει σε ψηλότερη κατηγορία. Όλα δουλεύουν ρολόι και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την παρουσία του στην κορυφαία εθνική κατηγορία»

Φιλικό παιχνίδι με Δόξα

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ο Αστέρας Τρίπολης, όπου θα υποδεχθεί στην έδρα του τη Δόξα Μεγαλόπολης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

Με το ίδιο σκορ κέρδισαν οι Νέοι...
Μεσσηνιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-2 (0-0)


Πέρυσι και φέτος η ανδρική ομάδα του Αστέρα κέρδισε στην Καλαμάτα το Μεσσηνιακό με 1-2 και το καλό τρίτωσε σήμερα, με την ομάδα νέων να κερδίζει επίσης με 1-2 εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Μεσσηνιακού.
Ο Αστέρας αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο και έχοντας ταυτόχρονα την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του παιχνιδιού, προηγήθηκε στο 48ο λεπτό.
Σε εκείνο το λεπτό, στο δυνατό σουτ του Πριόβολου, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Πετρογιάννη και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φωτόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 78' με το Βαβάτσικο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λαμπίρης.
Μεσσηνιακός: Κονταξής, Πετρόγιαννης, Φουρναράκος, Σέζαρ, Παπαγεωργίου, Καραμπάτος, Καζικάκος, Κάνιστρας (58' Νινιός), Βαβάτσικος, Τσιμικλής, Αρβανίτης.
Αστέρας: Ψυχογιός, Τόκος, Πριόβολος, Τσουκάνι, Ζιούλης, Αναγνωστόπουλος, Βλαχοκυριάκος, Φωτόπουλος (65' Μέλος), Μπαρουτσάκης, Πουλόπουλος, Κουσκουνάς (70' Αρδάμης).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα