Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 8-1-2007

 

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου
Β' Εθνική, 14η αγωνιστική


Βέροια - Αστέρας  0-0

Δ' Εθνική, 14η αγωνιστική

Παναργειακός- Επαμεινώνδας

Λεωνίδιο- Αναγέννηση Ορχομενού  5-1

Πανθυρεατικός- Πέλοψ Κιάτου  2-1

Ακράτητος- Δόξα Μεγαλόπολης  1-0

 

Τοπικό
Α' κατηγορία, 12η αγωνιστική

Φαλαισία - Παναρκαδικός   1-3
Μελιγού - Ηρακλής   4-0
ΑΕΚ - Προοδευτική   0-1
Παγγορτυνιακός - Κορακοβούνιο   3-1
Νεστάνη - Απόλλων   4-0
Ορχομενός - Βρασιές   2-2

Δεν αγωνίστηκε o Ολυμπιακός Λεων.

 

Β' κατηγορία, 12η αγωνιστική

Φορτούνα - Ελπίδα  0-1
Κανδήλα - Αρκαδικός   2-3
Νικηταράς - Ελαιοχώριο   1-0
Κάψια - Θρίαμβος
Δόξα - Μαντινειακός   0-3 α.α.
Πάρνων - Αχιλλέας   1-0
Τεγέα - Δημητσάνα   4-0

 

 

Πρωτάθλημα παίδων

 

Μελιγού - Ηρακλής  3-0
ΑΕΚ - Προοδευτική  6-1
ΑΟΜ Δόξα - Νεστάνη  3-0 α.α.

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 1ΟΣ   ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

-

ΠΑΟ ΚΡΗΤΙΚΩΝ

86-56

ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ

-

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

100-81

  

Α2΄ΕΘΝΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ   ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.

39-83

  

A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

78-62

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

58-67

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

-

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ

47-83

  

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ

75-74

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

73-58

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

-

ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ

74-57

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

-

ΑΣ ΜΑΝΗΣ

51-64

  

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ

-

ΓΣ ΧΩΡΑΣ

99-44

ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ

-

ΣΑΚ ΔΑΙΚΛΗΣ

37-57

ΝΟ ΠΥΛΟΥ

-

ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

117-48

ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ

-

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΑΝΑΒΟΛΗ

  

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

21-67

 

 

 

 
Χρυσός βαθμός εκτός έδρας για τον Αστέρα
Δεν είναι κάθε μέρα του Αι-Γιαννιού υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός μας, αλλά την Κυριακή ήταν και ένας από τους εορτάζοντες, αποφάσισε να κάνει το καλύτερο δώρο στον εαυτό του.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Γιάννη Συμεωνίδη, που με τις επεμβάσεις του στη διάρκεια του παιχνιδιού και ειδικά στα δύο χτυπήματα πέναλτι των Ταραχούλσκι (42') και Στεφανίδη (73') αναδείχθηκε σε πρόσωπο του αγώνα, αλλά και ολόκληρης της 14ης αγωνιστικής. Το 0-0 που έφερε στη Βέροια ο Αστέρας και ο βαθμός που κέρδισε εκεί, μπορεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος να αποδειχθεί από «ατόφιο χρυσάφι» αφού ήδη τον έφερε σε απόσταση δύο βαθμών από την προνομιούχο πρώτη τριάδα, που οδηγεί προς την άνοδο.

Ο πρώτος καταλογισμός πέναλτι υπέρ της Βέροιας, έφερε και την αποβολή του Νίκου Λαζαρίδη απευθείας με κόκκινη. Από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, ο Αστέρας έπαιξε με δέκα παίκτες, αλλά αυτοί που ήταν στον αγωνιστικό έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παίζοντας με ψυχή και πάθος μέχρι το τέλος, κατάφεραν παληκαρίσια να κερδίσουν το βαθμό της ισοπαλίας..

Στον επιθετικό τομέα, ο Αστέρας δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, από τις οποίες πρέπει να ξεχωρίσουμε το σουτ του Ροζάριο στο 22ο λεπτό, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 40ο λεπτό ο Ντυμπάλα γύρισε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, Μικές και Πιπίνης μπερδεύτηκαν και λίγο έλειψε να σημειωθεί αυτογκόλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας πλησίασε στην επίτευξη ενός γκολ, όταν το πλασέ του Ζουντί στι 66' έστειλε τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ προλαβαίνοντας την έξοδο του Κοταρίδηόταν προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το λάθος του Πιπίνη.

Διαιτητής του αγώνα ο Κεμεντσετσίδης (Κιλκίς)
Βέροια: Κοταρίδης, Κίνγκ, Μικές, Τζιμόπουλος (52' Νασιόπουλος), Ζιλβάν, Στεφανίδης (82' Λαναρής), Πετκάκης, Πιπίνης, Μπικόφσκι, Καρακατσάνης (75' Ζουλίνιο), Ταραχούλσκι.
Αστέρας: Συμεωνίδης, Εμεράν, Μασάρα, Καλογιαννίδης, Λαζαρίδης, Ζουντί (77' Παντελιάδης), Τσουκαλίδης, Λαδάκης, Ροζάριο (52' Χατζόπουλος), Κλοκίδης (46' Κανακούδης), Ντυμπάλα.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι στη Βέροια

Πάουλο Κάμπος (προπονητής Αστέρα): «Η Βέροια είναι μία πολύ καλή ομάδα και ο προπονητής της κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχε τύχη όμως, αφού έχασε δύο πέναλτι. Μεγάλη επιτυχία για τον Αστέρα που έπαιξε με καρδιά στο παιχνίδι, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίξαμε με δέκα παίκτες. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου γιατί έπαιξαν με καρδιά σε όλο το παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πολύ δουλειά με τη μπάλα. Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο δυνατό για να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαι λίγες μέρες στην Ελλάδα και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Στέφανος Γαιτάνος (προπονητής Βέροιας): «Να ευχαριστήσω τον κ. Κάμπος για τα καλά του λόγια, τον καλωσορίζω στην Ελλάδα και ελπίζω να έχουν την υπομονή και να περιμένουν από έναν προπονητή μία λογική σειρά πραγμάτων και όχι αυτό που λένε οι ομάδες της κατηγορίας μας, πώς πάνε όλες για πρωτάθλημα. Προέρχεται από μία μεγάλη σχολή όπως είναι η Βραζιλιάνικη και περιμένουμε να φέρει καλό ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα.
Όσον αφορά το παιχνίδι, αντιλαμβάνεστε όλοι πώς το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας, γιατί η ομάδα αυτό που μπορούσε να κάνει το προσπάθησε. Δύο πέναλτι δεν παύει να είναι δύο πέναλτι. Όποια και αν είναι η ικανότητα του αντίπαλου τερματοφύλακα, σίγουρα εμείς αισθανόμαστε άτυχοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που με στενοχωρεί είναι πώς μας δόθηκε η ευκαιρία να πλησιάσουμε στην κορυφή και τη χάσαμε. Δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Ούτε η βαθμολογική θέση της ομάδας με καλύπτει. Όταν ο στόχος είναι η κορυφή, τότε δε μπορείς να λες απλά πώς έπαιξα καλά, αλλά δεν κέρδισα. Πρέπει να κερδίζεις. Αν για αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή υπεύθυνος είμαι εγώ, τότε στο βαθμό που μου αναλογεί να το πάρω. Η Βέροια έχει καλή ομάδα, άσχετα με το σημερινό άτυχο αποτέλεσμα και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.
Να τελειώσω με μία αναφορά για τον Κανακούδη, ένα παιδί με πολύ καλό χαρακτήρα. Πέρσι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και τίμησε τη φανέλα της ομάδας. Πρέπει να αναγνωρίζουμε κάποια πράγματα, ανεξάρτητα αν έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας και φυσικά οι ευχές μας θα το συνοδεύουν για το καλύτερο»

Πέτρος Κανακούδης (παίκτης Αστέρα): «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γαιτάνο για τα καλά του λόγια. Πέρασα καλές στιγμές στη Βέροια, έκανα φίλους εδώ και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι πολύ καλά, αλλά σε αυτό το παιχνίδι ήρθα ως αντίπαλος και είχα σα στόχο να κερδίσουμε, έτσι ώστε να ανέβουμε στο βαθμολογικό πίνακα. Σκοπός των ποδοσφαιριστών στον Αστέρα είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αφού ο Γιάννης Συμεωνίδης απέκρουσε δύο πέναλτι, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε με δέκα ποδοσφαιριστές και όλοι οι συμπαίκτες μου έδωσαν τη ψυχή τους στο γήπεδο για να πάρουμε το βαθμό. Τρέξαμε πολύ, παίξαμε δυνατά, κουραστήκαμε και στο τέλος εμείς μείναμε με την ικανοποίηση. Να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βέροιας που με υποδέχτηκε με αυτό τον τρόπο»

Χρήστος Πιπίνης (παίκτης Βέροιας): «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε δύο πέναλτι, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Από κει και πέρα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να κερδίσουμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει»

 

 

Περισσότερα αθλητικά >>

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα