Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 7-6-2007

 

 

 

 
«Οι Εθελοντές Σαμαρείτες και Διασώστες του ΕΕΣ στον Λούσιο»
Από την στιγμή που το Συντονιστικό Περιφερειακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έδωσε την ειδοποίηση για το τραγικό ατύχημα στον Λούσιο, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης ξεκίνησε τις διαδικασίες κινητοποίησης για την συνδρομή του στις επιχειρήσεις. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν Εθελοντές Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από Τρίπολη, Πάτρα, Ναύπλιο, Πύργο και Ν. Σμύρνη και υπό τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Περιφερειάρχη της Π.Υ. Πελοπονήσσου κ. Ζώη, επιχείρησαν όπου τους ζητήθηκε, αθόρυβα, ουσιαστικά και υπεύθυνα. Ακόμα και την ημέρα όπου δημιουργήθηκε η «ένταση» σε σχέση με την απομάκρυνση των εθελοντικών οργανώσεων από τις επιχειρήσεις, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ζήτησε από τους Εθελοντές Σαμαρείτες να συνεχίσουν να επιχειρούν κάτι και το οποίο έγινε.

Σε καμία περίπτωση σαν Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης δεν θα εμπλακούμε στην διαδικασία του «πόσους βρήκαμε, πόσους ανασύραμε» και γενικά σε μια κατάσταση που θυμίζει λαφυροθηρία. Πάγια θέση μας είναι ότι μαζί με τις –πραγματικά- υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ και των μονάδων του Στρατού, επιχείρησαν και εθελοντές που βοήθησαν όπου χρειάστηκε.

Ευχή όλων μας είναι να μην συμβεί ξανά τέτοιο συμβάν. Εκφράζουμε ταπεινά, τα βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε στους επιζήσαντες κουράγιο στο δύσκολο κομμάτι της ανάρρωσης μετά από μια τέτοια άσχημη εμπειρία.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, όπου υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, παραμένει καθήκον μας να βοηθούμε, πάντα αθόρυβα, πάντα ουσιαστικά, πάντα ως άνθρωποι προς άνθρωπο. Είναι δέσμευσή μας.


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ & ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ
Αποστολοπούλου 16, Τ.Κ. 221 00 ΤΡΙΠΟΛΗ
Τηλ - Fax: 2710.22.25.50
www.samarites.gr

 

 

 

 
Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων
Το Κ.Ε.Κ. ΙΜΕ&Ε Α.Ε. στα πλαίσια του Ε.Π.: «Κοινωνία της Πληροφορίας», πρόκειται να υλοποιήσει στις πόλεις Αθήνα, Ξάνθη και Τρίπολη, τον Σεπτέμβριο του 2007, πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων σε Βασικές & Εξειδικευμένες Δεξιότητες Χρήσης ΤΠΕ, συγχρηματοδοτούμενα κατά 50% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος θα καλυφθεί κατά 70% από δημόσια δαπάνη και κατά 30% από ιδιωτική συμμετοχή.
Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν: Εργαζόμενοι επιχειρήσεων του ιδιωτικού, δημόσιου ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα ή οι αυτοαπασχολούμενοι. Περισσότερα...

 

 

 

 
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ-ΡΑΔΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ:7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007

 

Έφτασε ήδη ο καιρός για την γιορτή μας πάλι.

Γιατί του Τσοπάνη η γιορτή είναι πολύ μεγάλη.

Από τη δροσιά μας του χωριού, αξίζει να γευτείτε.

Επτά του Ιούλη να`στε εκεί κ! στις 9 το βράδυ.

για γλέντι, φαί και μουσική, όλοι μικροί μεγάλοι.

Είκοσι Ευρώ του καθενός θα είναι η συμμετοχή σας

κ! δωρεάν για κάθε μικρό παιδί σας (κάτω των 12), στο προαύλιο του Σχολείου μπροστά στην Εκκλησία, εκεί σας περιμένουμε με ανυπομονησία...  

 

                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                           

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       

Γ.Κ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ              Χ.Ζ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα