Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 6-5-2007

 

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Χαιδάρι 2-0 (0-0)
Τρεις βαθμούς από τη μαθηματική άνοδο

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Αστέρας κέρδισε με 2-0 το Χαϊδάρι και εκμεταλλευόμενος τα στραβοπατήματα των ομάδων που τον ακολουθούσαν στη βαθμολογία, έφτασε κυριολεκτικά ένα βήμα από την μαθηματική εξασφάλιση και την ιστορική άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Αστέρας έχοντας πλέον 56 βαθμούς έφτασε σήμερα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα το Λεβαδειακό (Σ.Σ παίζει τη Δευτέρα με Καλαμάτα) και έχοντας διαφορά 13 βαθμών από την 4η της βαθμολογίας Καλλιθέα, χρειάζεται μόλις τρεις βαθμούς στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσει την άνοδο στην κορυφαία εθνική κατηγορία.

Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια και ήταν η ομάδα που δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία δείχνοντας από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις του. Στο 3' διαδοχικά σουτ του Ιωάννου και στο 6' κεφαλιά του ίδιου παίκτη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 22' και στο 23' τα σουτ των Λαδάκη και Μπαράνιος απέκρουσε ο Κοτταράς, ενώ στο 40ο λεπτό και βλέποντας εκτός θέσης τον Κοτταρά ο Ζουντί προσπάθησε να τον «κρεμάσει» από 35 μέτρα, αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ανέβασε και άλλο την απόδοσή του κυνηγώντας το γκολ με περισσότερο πείσμα ακόμα. Στο 55' το δυνατό σουτ του Ζουντί μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων, όπως και δύο λεπτά αργότερα.
Στο 69' μετά από σέντρα του Παντελιάδη από δεξιά, ο Ιωάννου έκανε το γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πουρτουλίδης έβγαλε τετ α τετ το Ντιμπάλα, αλλά το πλασέ του Βέλγου επιθετικού απέκρουσε με τα πόδια ο Κοτταράς.

Ότι δεν έγινε στο 73' έγινε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Ντιμπάλα με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αιφνιδίασε τον Κοτταρά «λύνοντας το γόρδιο δεσμό». Το γκολ του Βέλγου στράικερ έδωσε το σύνθημα για πανηγυρισμούς στους 3.000 θεατές που δημιούργησαν και πάλι όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Στο 85' ο Κοτταράς απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ιωάννου και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο τέρμα του Αστέρα. Μετά από σέντρα του Παντελιάδη, ο Ντιμπάλα με κεφαλιά πάσαρε τον Ιωάννου, που με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαιδαρίου διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Αυτό ήταν το 10ο τέρμα του Ηλία Ιωάννου στο φετινό πρωτάθλημα, που τον κατατάσσει στη 4η θέση του σχετικού πίνακα σκοράροντας για τέταρτο στη σειρά παιχνίδι (6 γκολ σύνολο).

Το Χαϊδάρι απείλησε στο 8ο λεπτό όταν δυνατό σουτ του Γκουντελίτσα μέσα από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Συμεωνίδης παραχωρώντας κόρνερ και στο 59' όταν δυνατό σουτ του Λαμπρόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Διαιτητής του αγώνα ο Κοντογιαννίδης (Ξάνθης).

Αστέρας: Συμεωνίδης, Μίχος (62' Πουρτουλίδης), Μασάρα, Χατζόπουλος, Λαζαρίδης. Παντελιάδης, Λαδάκης, Ροτζέριο (80' Παπαθανασίου), Ζουντί, Ιωάννου, Μπαράνιος (46' Ντυμπάλα).
Χαιδάρι: Κοτταράς, Τσιτσομήτσος, Τσιρογιάννης, Μπελεγρίνης, Παπαδόπουλος, Γκουντελίτσας, Υφαντής (62' Τάττος), Χωριανόπουλος (64' Τσαμπούρης), Φρίμπονγκ, Σαγανάς, Λαμπρόπουλος (76' Κυβελίδης).

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Βούζας (προπονητής Χαιδαρίου): «Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την άνοδό του στην Σούπερ Λίγκα και φυσικά για τη νίκη του σήμερα. Εμείς δε δικαιούμασταν τίποτα παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Δεν είχαμε την ποιότητα παικτών του Αστέρα και είχαμε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε ανασύνταξη δυνάμεων. Εύχομαι στον Αστέρα καλή πορεία του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»

Κάμπος (προπονητής Αστέρα): «Έγινε ένα καλό παιχνίδι σήμερα και νομίζω πώς ικανοποίησε τους φιλάθλους που ήρθαν να το παρακολουθήσουν. Οι σημερινοί τρεις πόντοι είναι πολύ σημαντικοί για την επίτευξη των φετινών μας στόχων.
Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά δεν είχαμε τις διεισδύσεις που θέλαμε στην περιοχή του Χαιδαρίου. Στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν καταφέραμε να κάνουμε τις διεισδύσεις που έπρεπε και να φτάσουμε σε μία σημαντική νίκη.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη αυτή, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ελπίζω στην Καλαμάτα να έχουμε ακόμα περισσότερους φιλάθλους και να μας βοηθήσουν σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και κανένας δε μπορεί να χαλαρώσει.

Κοτταράς (ποδοσφαιριστής Χαιδαρίου): «Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τέτοιες ομάδες σαν τον Αστέρα και του εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπάθειές του. Η νίκη του σήμερα ήταν δίκαιη και νομίζω πώς σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αλλαγές που έγιναν. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα με πολλές εναλλακτικές λύσεις, ενώ εμείς αντίθετα δεν έχουμε πολλές λύσεις.

Χατζόπουλος (ποδοσφαιριστής Αστέρα): «Ξέραμε ότι σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο και γι αυτό προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Δυσκολευθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Τώρα βάζουμε δύο στόχους για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Πρώτον να κερδίσουμε στην Καλαμάτα για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο και δεύτερο, να κυνηγήσουμε την πρωτιά στη βαθμολογία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα και μας βοήθησε, αλλά και να αφιερώσουμε όλοι οι παίκτες τη νίκη στους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας»

 

 

 

 
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα νέων του Αστέρα
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα νέων του Αστέρα, που κέρδισε την Προοδευτική 1-0 χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Μπαρουτσάκης στο 75ο λεπτό. Προηγήθηκε σέντρα ακριβείας του Χριστάκου από αριστερά και έξυπνη κεφαλιά του σκόρερ, που αιφνιδίασε τον Πανταζόπουλο.

Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές αν οι παίκτες του είχαν καλύτερο τελείωμα στις τελικές προσπάθειες. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 65' όταν ο Μπαρουτσάκης εκτέλεσε πέναλτι άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγγελάκος.

Αστέρας: Ψυχογιός, Τόκος, Πριόβολος, Αναγνωστόπουλος, Βλαχοκυριάκος, Αρδάμης (46' Μέλλος), Πετρόπουλος, Κοκκάλας (63' Τσουκάνι), Ζιούλης (70' Φωτόπουλος), Μπαρουτσάκης, Χριστάκος.
Προοδευτική: Πανταζόπουλος, Μπεχάρι (46' Καββαδάς), Πρισιμιτζής, Μυτιληναίος, Ανδ. Νικολόπουλος (46' Συρίγος), Κων. Νικολόπουλος (60' Χρονόπουλος), Δριδάκης, Κορριάνης, Γιαννακάρης, Χρήστο, Παντελίδης.

- Επόμενο παιχνίδι των νέων για το πρωτάθλημα είναι την Τετάρτη 9 Μαίου στην Πάτρα με την Παναχαική.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα