Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 6-3-2007

 

 

 

 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζοντας την τουριστική της προβολή σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, συμμετέχει στη διεθνή έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7-11 Μαρτίου και στην οποία αναμένεται μεγάλη συμμετοχή από τους τουριστικούς φορείς της Πελοποννήσου.

Η έκθεση του Βερολίνου συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων διεθνών εκθέσεων του κόσμου, αφού φιλοξενεί σε συνολική έκταση 150.000 τ.μ. περισσότερους από 10.000 εκθέτες, από 180 κράτη της υφηλίου.

Στο περίπτερο της, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παρέχει τη δυνατότητα στους φορείς της αυτοδιοίκησης, αλλά και σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό χώρο να έχουν παρουσία στο τουριστικό αυτό γεγονός.

Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη μιλώντας για τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου δήλωσε: «Η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση του Βερολίνου, αποτελεί συνέχεια του ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής προβολής της περιοχής, με συμμετοχές σε εκθέσεις εξωτερικού και εσωτερικού.
Κύριος στόχος της Περιφέρειας είναι η τόνωση της ζήτησης του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύουμε μια πληθώρα τουριστικών προτάσεων εναρμονισμένων στις σύγχρονες τάσεις και ελκυστικών για το ολοένα και πιο απαιτητικό κοινό.»

 

 

 
Το πρόβλημα των στερεών αποβλήτων στην Αρκαδία - Εναλλακτική Διαχείριση
Σας καλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνεται την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007 και
ώρα 8 μ.μ στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης με θέμα:

« Το πρόβλημα των στερεών αποβλήτων στην Αρκαδία - Εναλλακτική Διαχείριση».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με εισηγήσεις ο κ. Γεώργιος Αμπατζόγλου, Δήμαρχος Ελευσίνας και ο κ. Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κίνηση Πολιτών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΕΓΕΑΤΩΝ»
Δημοτική Κίνηση «ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ»
Ανεξάρτητος Νομαρχιακός Συνδυασμός «ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ»

 

 

 

 
8 Μαρτίου, ημέρα της Γυναίκας, ημέρα της Ισότητας...
Η ανθρώπινη αξία δεν έχει διάκριση σε Άνδρες και Γυναίκες. Η κοινωνία χρειάζεται τη συνεργασία Όλων. Χρειάζεται και τις Γυναίκες στα κέντρα λήψης Αποφάσεων.

Η προοδευτική Πολιτεία δεν καταγράφει μόνο ίσα Δικαιώματα, αλλά διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες με Αξιοκρατία για όλους τους Πολίτες.

Οι Ίσες Ευκαιρίες στην Εκπαίδευση, την Εργασία, την Οικονομία, την Κοινωνική και Πολιτική ζωή, συνιστούν το μέτρο ωριμότητας ενός Κοινωνικού Κράτους και την ποιότητα μιας σύγχρονης Δημοκρατικής Πολιτείας. Η Ισότητα δεν είναι μόνο Γυναικείο αίτημα. Είναι η εύλογη απαίτηση να λειτουργήσει η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Ελευθερία, η κοινωνική Ειρήνη, ο Πολιτισμός Επιτέλους είναι ηθικό ζήτημα Δικαιοσύνης.

Γεωργία Παναγοπούλου
Παιδίατρος
Αναπληρωματική Βουλευτής
ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ στις 8-3-07

  Σήμερα 06/03/06 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α.. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους της αγωνιστικής του γύρου του Πρωταθλήματος αγων. περ. 2006-2007.

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΓ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΗΜ/ΝΙΑ : 08/03/2007

ΩΡΑ : 16:30

ΗΜΕΡΑ :     ΤΕΤΑΡΤΗ

ΟΜΑΔΕΣ:  ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ           -    ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 (Β΄ ΑΝΔΡΩΝ)  

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :  ΔΟΥΒΡΗΣ     -    ΜΠΑΜΠΑΣ

ΣΗΜΕΙΩΤΗΣ : ΒΟΛΑΚΟΥ

ΧΡΟ/ΤΗΣ:

ΧΡΟ. 24΄΄:

ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΟΣ :

  

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΕΝΤΑ

ΗΜ/ΝΙΑ : 08/03/2007

ΩΡΑ : 20:00

ΗΜΕΡΑ :     ΤΕΤΑΡΤΗ

ΟΜΑΔΕΣ:  ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ    -    ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ     (Β΄ ΑΝΔΡΩΝ)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :  ΚΟΥΤΡΟΣ     -     ΣΧΟΙΝΑΣ

ΣΗΜΕΙΩΤΗΣ : ΜΠΕΛΛΑ

ΧΡΟ/ΤΗΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΗ

ΧΡΟ. 24΄΄:

ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΟΣ :

 

 

 
Παρουσίαση βιβλίου
Η Ελένη Μπιρμπίλη και οι εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της συγγραφέα με τίτλο \"Το φθινόπωρο των θαυμάτων\". Η εκδήλωση θα γίνει στις 17 Μαρτίου 2007, ώρα 12.30 στο βιβλιοπωλείο του Κέδρου μέσα στη Στοά του βιβλίου από τους: Γιώργο Παπαχρήστο, δημοσιογράφο-συγγραφέα, Μιχάλη Σπέγγο, συγγραφέα, Σούλα Παναρέου, φιλόλογο. Θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Αναστασία Χαριτίδου και Δανάη Τίκου. Θα παίξουν κιθάρα και τα τραγουδήσουν οι: Παναγιώτης Παπαϊωάννου και Χρυσόστομος Καραντωνίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα