Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 5-1-2007

 

 

 

 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζοντας την τουριστική της προβολή σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση της Ουτρέχτης που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-14 Ιανουαρίου και στην οποία αναμένεται μεγάλη συμμετοχή από τους τουριστικούς φορείς της Πελοποννήσου.

Η έκθεση της Ουτρέχτης συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων διεθνών εκθέσεων του κόσμου, αφού συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκθέτες και Tour Operators από ολόκληρο τον κόσμο.

Ειδικά για φέτος, με την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη, θα διοργανωθεί Πελοποννησιακή βραδιά στο Άμστερνταμ με καλεσμένους μεγάλους Tour Operators της Ολλανδίας, Ολλανδούς Δημοσιογράφους, Πελοπόννησιους Επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα και τη συμμετοχή του ΕΟΤ Ολλανδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας ως τουριστικού προορισμού και θα συζητηθούν πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ολλανδοί τουριστικοί επιχειρηματίες σε σχέση με την προώθηση Ολλανδών τουριστών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό το στοιχείο από μόνο του, καταδεικνύει τη σημασία της συμμετοχής, αλλά και το πόσο θα προβληθεί, η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας.

 

 

 
Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου
Β' Εθνική, 14η αγωνιστική


Βέροια - Αστέρας

Δ' Εθνική, 14η αγωνιστική (7-1-2007, 15:00)

Παναργειακός- Επαμεινώνδας

Λεωνίδιο- Αναγέννηση Ορχομενού

Πανθυρεατικός- Πέλοψ Κιάτου

Ολυμπιακός Λουτρακίου- Νέα Αρτάκη

Νέα Πέραμος- ΠΑΣ Κόρινθος

Ελλάς Βέλλου- Πανελευσινιακός

Ακράτητος- Δόξα Μεγαλόπολης

ΑΕ Κρανιδίου/Ερμιόνης- Εν. Παν./Δόξα

 

Τοπικό
Α' κατηγορία, 12η αγωνιστική

Σ 6-1-2007 15:00' Φαλαισία - Παναρκαδικός
    '' Μελιγού - Ηρακλής
    '' ΑΕΚ - Προοδευτική
Κ 7-1-2007   '' Παγγορτυνιακός - Κορακοβούνιο
    '' Νεστάνη - Απόλλων
    '' Ορχομενός - Βρασιές
   

Δεν αγωνίζεται o Ολυμπιακός

 

Β' κατηγορία, 12η αγωνιστική

Σ 6-1-2007 15:00' Φορτούνα - Ελπίδα
    '' Κανδήλα - Αρκαδικός
    '' Νικηταράς - Ελαιοχώριο
Κ 7-1-2007 11:00' Κάψια - Θρίαμβος
    '' Δόξα - Μαντινειακός 
  15:00' Πάρνων - Αχιλλέας
    '' Τεγέα - Δημητσάνα

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 4/1/07 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΜΑΛΑΜΑ Π. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 
Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει ο Αστέρας
Ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι στη Βέροια ο Αστέρας Τρίπολης, που θα επιδιώξει την Κυριακή να ξεκινήσει «με το δεξί» τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2007.

Το παιχνίδι της Βέροιας συνδυάζεται με το ντεμπούτο του νέου προπονητή του Αστέρα Πάουλο Κάμπος, ενώ κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Πέτρος Κανακούδης που ήρθε στην Τρίπολη το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Βέροια.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Αστέρα δε θα έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Ιωάννου και τον τραυματία Παπαθανασίου, ενώ εξέτισε την ποινή του και έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητού του ο Καλογιαννίδης.

Σήμερα εξ άλλου, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, που περιελάμβανε ευχάριστες εκπλήξεις για τους παίκτες, το προπονητικό τημ και το προσωπικό της ομάδας.

 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα