Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Μ. Δευτέρα 2-4-2007

 

 

 

 
Συνάντηση Δημοτικών και Νομαρχιακών Κινήσεων για τα σκουπίδια
Συνάντηση Δημοτικών και Νομαρχιακών Κινήσεων καθώς και Οικολογικών Οργανώσεων από την Πελοπόννησο, με θέμα τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων :

- Όχι στην καύση / στη θερμική επεξεργασία και στις διοξίνες
- Να προστατέψουμε την υγεία μας, την τσέπη μας και το περιβάλλον
- Διαλογή στην Πηγή – Ανακύκλωση – Κομποστοποίηση / Λιπασματοποίηση, ΤΩΡΑ !,
- Υγειονομική Ταφή / Διάθεση μόνον Υπολειμμάτων.

Στο Εργατικό κέντρο της Τρίπολης, το Σάββατο 24-3-07, συναντήθηκαν Δημοτικές και Νομαρχιακές Κινήσεις καθώς επίσης και οικολογικές οργανώσεις από την Πελοπόννησο με θέμα το πρόβλημα των Σκουπιδιών.

Στη συνάντηση, εκτός από τις διοργανώτριες Κινήσεις <<Τρίπολη – Ανθρώπινη Πόλη>>, <<Αρκάδων Κοινόν>> και <<Κοινωνική Πρωτοβουλία Τεγεατών>>, συμμετείχαν ακόμη:

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων, η Δημοτική Κίνηση Ναυπλίου <<Η άλλη Άποψη>>, η Νομαρχιακή Κίνηση Αργολίδας <<Κοινωνία των Πολιτών>>, η <<Παρεμβατική Κίνηση Μεγαλόπολης>>, Δημοτική Κίνηση από την Γόρτυνα Μεγαλόπολης, η Δημοτική Πρωτοβουλία Γυθείου «Λώστος», η <<Πρωτοβουλία Πολιτών Μεσσηνίας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων>>, η Ένωση Καταναλωτών Μεσσηνίας και η Οικολογική Κίνηση Καλαμάτας.
Χαιρετισμό απέστειλε η Νομαρχιακή Κίνηση <<Ηλεία των Πολιτών>>, η οποία λόγω των δυσκολιών της συγκεκριμένης ημέρας δεν μπόρεσε να παραστεί με εκπρόσωπό της.

Η συνάντηση έγινε με στόχο: α) την αλληλογνωριμία, και την αλληλοενημέρωση των συμμετεχόντων για τις εξελίξεις στο οξύτατο πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στον τόπο και στο νομό του καθενός αλλά και ευρύτερα, β) τον μεταξύ τους διάλογο, γ) τη διατύπωση κοινών προτάσεων, και δ) την ανάληψη κοινών δράσεων σε σχέση με το οξύτατο πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Περισσότερα...
 

 

 

 
Απάντηση Αστέρα σε δημοσιεύματα
Τις τελευταίες ημέρες αρκετά δημοσιεύματα σε μέρος του ημερήσιου αθλητικού Τύπου έχει αρχίσει να κάνει λόγο για αντικατάσταση του προπονητικού τημ της ομάδας μας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Τα δημοσιεύματα αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού ο κ. Κάμπος και οι συνεργάτες του συνεχίζουν κανονικά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και βέβαια μαζί με αυτούς, συνεχίζεται και η καλή πορεία που έχει κάνει ο Αστέρας με αυτούς στην τεχνική ηγεσία.

Είναι απορίας άξιο από πού προέρχονται τέτοια δημοσιεύματα και τι σκοπό εξυπηρετούν στην πιο κρίσιμη καμπή του φετινού πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του Αστέρα θέλει να καταστήσει σαφές, πώς ο προπονητής της ομάδας έχει 2,5 χρόνια συμβόλαιο και χαίρει της απόλυτου εμπιστοσύνης της διοίκησης.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, η ομάδα θα ασχοληθεί μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Διπλή προπόνηση σήμερα

Τη Μ. Τετάρτη θα παίξει φιλικό παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης, όπου θα υποδεχθεί στην έδρα του το Μεσσηνιακό. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3.30 μ. μ. και αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες, που θα έχει στη διάθεσή του, ο Βραζιλιάνος τεχνικός Πάουλο Κάμπος.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, ενώ τη Μ. Τρίτη θα γίνει μόνο απόγευμα προπόνηση πάνω σε θέματα τακτικής στο γήπεδο, ενώ διπλή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Πέμπτη.

Οι προπονήσεις του Αστέρα θα συνεχιστούν μέχρι το πρωί της Μ. Παρασκευής, οπότε οι παίκτες του θα πάρουν μερικές ημέρες άδεια και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη του Πάσχα.

Στα προβλήματα τραυματισμών, καθημερινά βελτιώνεται η κατάσταση των Μιχάλη Κλοκίδη, Ζολτ Μπαράνιος, Κώστα Καλογιαννίδη, που σιγά-σιγά επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και σύντομα θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του προπονητικού τημ.

Τέλος, φιλικό παιχνίδι θα δώσει και η ομάδα νέων του Αστέρα, που τη Μ. Τρίτη στις 4 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου την ανδρική ομάδα του Παγγορτυνιακού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα