Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 1-6-2007

 

 

 

 

 
Ολοκλήρωση προγράμματος Μουσικής στο Κ.ΑΠ.Η Μεγαλόπολης
Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε στο Κ.ΑΠ.Η. Μεγαλόπολης πρόγραμμα Μουσικής από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αρκαδίας .
Σε μια όμορφη μάλιστα και ζεστή εκδήλωση που οργάνωσε το Κ.ΑΠ.Η. σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης, στην αίθουσα Κινηματογράφου, την Τετάρτη 30/05/2007 και στην οποία παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερώνυμος, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κος Μπούρας Παναγιώτης, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Κ.ΑΠ.Η, ο Υπεύθυνος & η Σύμβουλος Εκπαίδευσης του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας και πλήθος κόσμου, οι ηλικιωμένοι « μαθητές » του προγράμματος παρουσίασαν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, αποδίδοντας θαυμάσια με τη βοήθεια του δασκάλου Μουσικής , μια σειρά από παραδοσιακά τραγούδια.

Στο τέλος της εκδήλωσης , μοιράστηκαν τα πιστοποιητικά εκπαίδευσης της Γ.Γ.Ε.Ε. του ΥΠ.Ε.Π.Θ. , όχι μόνο στους εκπαιδευόμενους του προγράμματος Μουσικής , αλλά και στους εκπαιδευόμενους 5 ( πέντε ) προγραμμάτων Πληροφορικής που υλοποιήθηκαν από το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας στη Μεγαλόπολη την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο .
Κοινή ήταν η πεποίθηση όλων των παρευρισκομένων ότι τα προγράμματα της Δια Βίου Εκπαίδευσης αποτελούν μοναδική ευκαιρία για όλους τους ενήλικες, καθώς τους δίνουν τη δυνατότητα , χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση , να αποκτήσουν νέες βασικές δεξιότητες, να αναβαθμίσουν τις ήδη υπάρχουσες καθώς και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. « Ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει αγκαλιάσει τα προγράμματα του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας » τόνισε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας κος Σπυρόπουλος Ηλίας « και με τη συνεργασία όλων, τη νέα εκπαιδευτική περίοδο , θα υλοποιηθούν ακόμα περισσότερα » .

 

 

 

 
Έγκριση πίστωσης για αντλιοστάσια Αναβάλου
Εγκρίθηκε πίστωση 636.000 από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για εκτέλεση εργασιών στα αντλιοστάσια του Ανάβαλου

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ποσού 636.000 ευρώ σε βάρος του έργου 2002ΕΠΟ2600003 της ΣΑΕΠ 026 Πελοποννήσου «Εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης της λειτουργικότητας των αντλιοστασίων Αναβάλου (Κυβερίου) και αξιοποιήσεως των υφιστάμενων έργων».

Οι προς εκτέλεση εργασίες αφορούν την επισκευή τριών αντλιών νερού, δύο ηλεκτροκινητήρων μέσης τάσης καθώς και μίας ανεπίστροφης βαλβίδας στην κοινή κατάθλιψη των αντλιών του Κεντρικού Αντλιοστασίου Αναβάλου (Κυβέρι).

Οι εργασίες είναι απολύτως απαραίτητες και επείγουσες, δοθέντος ότι, εργασίες αποκατάστασης των αντλιοστασίων της κεντρικής δεξαμενής Αναβάλου είχαν να γίνουν εδώ και πολλά χρόνια, έτσι ώστε το Αντλιοστάσιο να βρίσκεται σε λειτουργική ετοιμότητα με την έναρξη της νέας αρδευτικής περιόδου.

Δεδομένου δε, ότι οι ανάγκες άρδευσης αναμένεται να είναι εξαιρετικά αυξημένες λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και της συνεχιζόμενης επέκτασης των δικτύων άρδευσης στο Ν. Αργολίδας, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τα θέματα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων για τις αγροτικές καλλιέργειες.

 

 

 

 

 
Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αστέρα
Ολοκληρώνεται αύριο το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά θα αναχωρήσει η αποστολή για τη «Νύφη του Θερμαϊκού» όπου ο Αστέρας το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση, ο Αστέρας χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής στη Β' Εθνική (ανεξάρτητα άλλου αποτελέσματος) και να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα με πανηγυρικό τρόπο.

Ο Πάουλο Κάμπος μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του, τους Ηλία Ιωάννου και Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δε θα αγωνιστούν εναντίον του Αγροτικού Αστέρα, ωστόσο όλοι οι παίκτες της ομάδας θα είναι κανονικά στην αποστολή και θα ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη.

Στον αντίποδα, εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Αντώνης Λαδάκης που θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, καθώς επιστρέφει «στα γνώριμα λημέρια του» αφού το προηγούμενο καλοκαίρι μεταγράφηκε από τον Αγροτικό Αστέρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής θέλει τους παίκτες του συγκεντρωμένους σε αυτό το παιχνίδι για να τα καταφέρουν απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Αγροτικός Αστέρας στην έδρα του.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα αποφασίστηκε να διενεργηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της σαιζόν 2007-2008 στις 21 Ιουνίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τέλος, η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τους χορηγούς της Κυριακάτικης γιορτής στην Πλατεία Άρεως που ήταν:

1) Κόλλιας Ανδρέας Super Market
2) Nestle-ΔΕΛΤΑ Παγωτά Α.Ε/Αφοι Καναβέτα
3) Ρούνης Γιώργος-Αρκαδικές Εκδόσεις
4) Χαραλαμπόπουλος Παναγιώτης-Κουρτίνες, Υφάσματα
5) Coca Cola/3E
6) Γαληνός Δ. & ΣΙΑ ΟΕ/Αναψυκτικά
7) Οινοποιεία Νασιάκος

 

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ - πρόγραμμα Γ' ανδρών Β' φάση
Στις 29/5/07 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...


Πρόγραμμα αγώνων πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αγωνιστικής περιόδου 2006-07 κατηγορία Γ' ανδρών Β' φάση Περισσότερα...

 

 

 

Ecolife 2007, φωτοβολταϊκά
Σε μια δυναμική ενεργειακή αγορά αναμένεται να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια η χώρα μας καθώς στα τέσσερα δις ευρώ θα φτάσει ο ετήσιος τζίρος των φωτοβολταικών επιχειρήσεων!!!
Αυτό τόνισε σήμερα ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) κ. Στέλιος Ψωμάς, με την ευκαιρία των εγκαινίων της πολυκλαδικής οικολογικής έκθεσης Ecolife 2007, η οποία πραγματοποιείται 1 με 4 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ξιφασκίας στο παλαιό δυτικό αεροδρόμιο. Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα