Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 31-7-2009

 

 

 

 
37η Συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Αναπτ. Νόμου 3299/04
Συνεδρίασε η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/04 υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκου Αγγελόπουλου και ενέκρινε δέκα έξι (16) αιτήσεις ιδιωτικών επενδύσεων για την υπαγωγή τους στις διατάξεις του παραπάνω Νόμου, συνολικού κόστους 14.646.207 ευρώ, δημόσιας δαπάνης 8.781.449,72 ευρώ, που φθάνει σε ποσοστό το 59,96 %. Αναλυτικότερα:

1) Στο Νομό Αρκαδίας και συγκεκριμένα στα Δ.Δ. Παρ. ’στρους & Αγ. Ανδρέα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, εγκρίθηκαν δύο επενδυτικά σχέδια του δευτερογενούς τομέα, τα οποία αφορούν εκσυγχρονισμό μονάδας επεξεργασίας και τυποποίησης ραφιναριών ελαιολάδου και επέκταση μονάδας παραγωγής άρτου και ζυμαρικών αντίστοιχα, συνολικού κόστους 1.126.478 ευρώ και δημόσιας δαπάνης 674.266,80 ευρώ. Επίσης στα Δ.Δ. Ελληνικού του Δήμου Τρικολώνων και Καρκαλού του Δήμου Δημητσάνας, εγκρίθηκαν δύο επενδυτικά σχέδια στον τομέα του τουρισμού, τα οποία αφορούν το μεν πρώτο ίδρυση ξενοδοχείου Β΄ τάξης δυναμικότητας 19 κλινών με την μετατροπή παραδοσιακών κτισμάτων και την προσθήκη νέων, το δε δεύτερο, ίδρυση ξενοδοχείου 3* δυναμικότητας 30 κλινών, συνολικού κόστους 2.592.400 ευρώ & δημόσιας δαπάνης 1.555.440 ευρώ. Περισσότερα...

 

 

 
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για ΔΕΗ Μεγαλόπολης
Η προσπάθεια ακύρωσης του διαγωνισμού για την κατασκευής της 5ης Μονάδας στην Μεγαλόπολη από την Διοίκηση της ΔΕΗ με τις ευλογίες της κυβέρνησης, υπηρετεί την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, σε βάρος του προγράμματος ανάπτυξης της ΔΕΗ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, συμπαραστέκεται και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ και των τοπικών κοινωνικών φορέων, για να διατηρήσει η ΔΕΗ το Δημόσιο και κοινωνικό της χαρακτήρα, να μπορέσει να αναπτυχθεί, να προχωρήσει στις επενδύσεις που έχει προγραμματίσει για τον εκσυγχρονισμό των Μονάδων της, για να παίξει έναν σημαντικό ρόλο ώστε να καλύψει το ενεργειακό ισοζύγιο, στηρίζοντας την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας και τα συμφέροντα των Ελλήνων καταναλωτών. Περισσότερα...

 

 
Η νεανική Χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» στην Κύπρο
Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του οδοιπορικού στη Γερμανία τον Αύγουστο του 2008 η νεανική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης το φετινό καλοκαίρι και συγκεκριμένα από 3 έως 8 Αυγούστου 2009 θα επισκεφθεί την πόλη Παραλίμνη της Κύπρου που από τον Σεπτέμβριο του 2008 έχει αδελφοποιηθεί με τον Δήμο Τρίπολης. Τα παιδιά του «ΟΡΦΕΑ» θα διανυκτερεύσουν στην Αγία Νάπα έξω από το Παραλίμνη και θα επισκεφθούν εκτός από το Παραλίμνη, την Λευκωσία, την Αμμόχωστο, την Λάρνακα και την Λεμεσό. Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009 θα δώσουν την κορυφαία συναυλία στην Πλατεία «Λεύκολλας» της περιοχής Πρωταράς, στο Παραλίμνη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης για την σημαντική βοήθεια και συνδρομή του προκειμένου να πραγματοποιηθεί το εν λόγω ταξίδι. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο του Παραλιμνίου για την φιλοξενία και την σημαντική βοήθειά του για την πραγματοποίηση της συναυλίας της Νεανικής χορωδίας στο Παραλίμνη.

Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στα παιδία του «ΟΡΦΕΑ» που φέτος με το έργο "STABAT MATER" του G.B. Pergolesi μας χάρισαν μοναδικές μελωδικές στιγμές.


Χορωδία ΟΡΦΕΑΣ Τρίπολης

 

 
Νέα Δημητσάνας
Το νέο φύλλο της εφημερίδας ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ , του Ιουλίου, κυκλοφόρησε στο site της Αδελφότητας www.dimitsana.net
Περισσότερα >>>> http://www.dimitsana.net/index.php?/gr/content/view/full/216

 

 
Συνεργασία Αστέρα Τρίπολης-WIND
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ΅ε τη γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND Ελλάς, η οποία θα είναι φέτος χορηγός της ομάδας στο πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα 2009-2010.

Η WIND έχει πλέον δύο σοβαρούς λόγους για να γιορτάζει στην Τρίπολη:
- Τα εγκαίνια του ιδιόκτητου δικτύου υποδομών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Internet στην πόλη, ΅έσω του οποίου προσφέρει υπηρεσίες η Tellas
- Την συνεργασία χορηγίας ΅ε τον μεγάλο και μοναδικό εκπρόσωπο της Πελοποννήσου στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκα, τον Αστέρα Τρίπολης.

Η WIND Ελλάς σήμερα είναι ΅ία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα ΅ε περισσότερους από 6 εκατομμύρια πελάτες και κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα €1,26 δις το 2008. Ιδρύθηκε το 1992 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά ΅ε την εμπορική επωνυμία TELESTET τον Ιούνιο του 1993, οπότε και πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήση από κινητό στη χώρα ΅ας.

Μέσα στα 15 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και παρουσίασε καινοτομικά προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα στην επικοινωνία των καταναλωτών.

Πρόσφατα, η WIND προχώρησε στην εξαγορά και συγχώνευση ΅ε την Tellas, γεγονός που την καθιστά το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στη χώρα ΅ας, ΅ε δυνατότητα προσφοράς υπηρεσιών κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & broadband Internet, μέσα από ιδιόκτητες δικτυακές υποδομές και τα 400 καταστήματα WIND ανά την Ελλάδα.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα