Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 30-11-2009

 

 

 

 
Από τη συζήτηση στη Βουλή για την προστασία του Μαινάλου
«Συζήτηση στη Βουλή στις 27-11-2009, της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, με θέμα την ανάληψη δράσης για την προστασία του Ελατοδάσους του Μαινάλου»

Κατά τη Συνεδρίαση της Ολομέλεια της Βουλής την 27.11.2009, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σχετικά με τη λήψη μέτρων για την προστασία του Ελατοδάσους του Μαινάλου.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνος Μωραϊτης, απαντώντας στην ερώτηση, είπε ότι για την αντιμετώπιση του φαινομένου, η «υλοτομεία και η αποφλοίωση των κορμοτεμαχίων, είναι το μόνο άμεσο μέτρο που μπορεί να ληφθεί», κάνοντας μνεία και στις σχετικές μελέτες που έχει κάνει το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας δασικών προϊόντων. Τόνισε επίσης ότι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης είναι «ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός ευρύτατου προγράμματος δασοπροστασίας μακράς πνοής. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις πρόληψης, προστασίας και ανάδειξης του δασικού μας πλούτου, σύμφωνα με το πρότυπο της πράσινης ανάπτυξης που προτάσσουμε στην πολιτική μας.»

Ο ερωτών Βουλευτής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κατά την τοποθέτησή του, τονίζοντας και επιβεβαιώνοντας την ανάγκη σφαιρικής αντιμετώπισης του θέματος, ζήτησε από την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να συνδράμει τους τοπικούς φορείς της Αρκαδίας στην ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την ανάδειξη και προστασία του δάσους του Μαινάλου, προτείνοντας τη διοργάνωση, με τη συμμετοχή του Υπουργείου, ημερίδας για την επανεξέταση της δημιουργίας οικολογικού και πολιτιστικού πάρκου στο Μαίναλο. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν θα εξαντλήσουμε την ευαισθησία μας για την προστασία του Μαινάλου απλά σε μία ερώτηση ή μόνο στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Σας μεταφέρω τη βούληση που έχουν οι φορείς της Αρκαδίας, ώστε άμεσα να διοργανώσουμε μία ημερίδα για να επανεξετάσουμε την ιδέα δημιουργίας οικολογικού και πολιτιστικού πάρκου στο Μαίναλο με βάση ήδη εκπονηθείσα περιβαλλοντική μελέτη.Γι’ αυτό, κύριε Υπουργέ, σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή την ημερίδα, προκειμένου όλοι μαζί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αρχίσουμε δράσεις –ανάλογα και με τις αρμοδιότητες του καθενός- ώστε να φτιάξουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο ανάδειξης και προστασίας του Μαινάλου».

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνος Μωραϊτης, αποδέχτηκε την πρόταση του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και διαβεβαίωσε για την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στην ημερίδα, χαρακτηρίζοντας «αυτονόητη» τη στήριξη κάθε προσπάθειας που συμβάλλει στην «εξεύρεση ολοκληρωμένων και βιώσιμων λύσεων». Σύμφωνα με τον Υφυπουργό, η πολιτική βούληση της κυβέρνησης «είναι ξεκάθαρη και αταλάντευτη στην κατεύθυνση της προστασίας των δασών». «Η απόφασή μας είναι ξεκάθαρη και σ’ αυτή τη προσπάθεια θέλουμε συμμέτοχους τους πολίτες, την αυτοδιοίκηση, τους ειδικούς, αλλά και όλους όσους μοιράζονται το όραμά μας για την προστασία και την ανάδειξη του περιβάλλοντος».

 

 

 
Δραστηριότητες ΣΑΟΟ για το ΣΒΚ
1 ) Τo ερχόμενο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 7 το βράδυ στα εντευκτήρια του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών – Οικολόγων θα γίνει μια σημαντική ομιλία.
Η ψυχολόγος Ντούμου Βασιλική θα παρουσιάσει το θέμα << Η δύναμη της Ορειβατικής ομάδας από την αντίθεση στη σύνθεση >> στα πλαίσια επιστημονικής στήριξης των ομάδων δράσης του Συλλόγου.
Στο τέλος θα επακολουθήσει συζήτηση.
Επειδή το θέμα έχει ευρύτερο ενδιαφέρον, ο ΣΑΟΟ προσκαλεί μέλη, φίλους αλλά και συμπολίτες να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη διάλεξη.

2) Την ερχόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 ο ΣΑΟΟ θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στον Πάρνωνα. Η πορεία είναι διάρκειας 4 ωρών και πραγματοποιείται πρώτη φορά από ορειβατικό σύλλογο.
Πρόκειται για μια εύκολη διαδρομή στα ελατοδάση του Πάρνωνα που προσφέρεται ακόμη και για αρχάριους.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 234980 τις βραδινές ώρες.

 

 

 
Έξι παίκτες του Αρκαδικού στα ΤΟΡ-10
Οι καλύτεροι σουτέρ βρίσκονται στην Τρίπολη!

Μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής και έχοντας ως εκκρεμότητα αυτά της 5ης αγωνιστικής, η παρουσία των παικτών του Αρκαδικού στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 κατηγορίας είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ έξι παίκτες του συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος!

Πρώτος και καλύτερος ο Μαυροβούνιος σέντερ του Αρκαδικού Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη δεκάδα πέντε διαφορετικών στατιστικών κατηγοριών, αφού είναι 1ος σε ευστοχία διπόντων με το εντυπωσιακό 66%, 3ος στα ριμπάουντ με 44, 3ος στα κοψίματα με 5, 4ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 95 πόντους και 4ος στην αξιολόγηση του συστήματος tendex με 0.719.

Ταυτόχρονα, ο Κύπριος Ανδρέας Σιζόπουλος είναι στη δεκάδα τεσσάρων στατιστικών κατηγοριών, 2ος στην ευστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών με ποσοστό που αγγίζει το 90% (33/37), 3ος σκόρερ με 96 πόντους, 4ος στην ευστοχία τριπόντων με 48% (13/27) και 5ος στα κλεψίματα με 9.

Ο Αρκαδικός διαθέτει στο ρόστερ του αυτή την στιγμή, τον δεύτερο πιο εύστοχο παίκτη από τη γραμμή των ελευθέρων βολών (Σιζόπουλο), τον πιο εύστοχο παίκτη στα σουτ δύο πόντων (Γιοβάνοβιτς) και τον πιο εύστοχο παίκτη στα τρίποντα, που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Σιβορότκα με 53% (9/17)

Ακόμα, ο Κρητικός πλευμέηκερ Μύρων Παπαδάκης συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής είναι 7ος στις ασίστς με 21 και 6ος στην «οικονομία» με 16 βαθμούς.

Τέλος, ο Σάββας Τζουγκαράκης είναι 7ος στην αξιολόγηση του συστήματος tendex με 0.641, ενώ ο Γιώργος Σουρλής είναι 8ος στην οικονομία με 15 βαθμούς. Αυτοί είναι οι έξι παίκτες του Αρκαδικού που ξεχωρίζουν στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

ΣΚΟΡΕΡ
1. Γκαγκαλούδης 123 (Ολυμπιάδα)
2. Τότσιος 105 (Ίκαροι)
3. Σιζόπουλος 96 (Αρκαδικός)
4. Γιοβάνοβιτς 95 (Αρκαδικός)

ΜΠΟΜΠΕΡ
1. Κακλαμάνος 15 (Παγκράτι)
2. Σκούταρης 15 (Πέραμα)
3. Πεχλιβάνης 14 (Ίκαροι)
4. Καραποστόλου 14 (Ηρακλής)

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ
1. Αμάτο 64 (Πέραμα)
2. Λάτοβιτς 63 (ΑΓΟΡ)
3. Γιοβάνοβιτς 44 (Αρκαδικός)

ΑΣΙΣΤΣ
1. Γκαγκαλούδης 31 (Ολυμπιάδα)
2. Ζούπας 31 (Αμύντας)
3. Βασιλόπουλος 29 (Δάφνη)
4. Λιακόπουλος 29 (Πέραμα)
7. Παπαδάκης 21 (Αρκαδικός)

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
1. Καραποστόλου 11 (Ηρακλής)
2. Συριστατίδης 10 (ΟΦΗ)
3. Δημητριάδης 10 (Λαγκαδάς)
4. Καστλ 10 (Ηρακλής)
5. Σιζόπουλος 9 (Αρκαδικός)

ΚΟΨΙΜΑΤΑ
1. Βαγενάς 7 (ΟΦΗ)
2. Αναγνωστόπ. 7 (Ξάνθη)
3. Γιοβάνοβιτς 5 (Αρκαδικός)
4. Δέσπος 5 (Ηρακλής)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
1. Ζούπας 27 (Αμύντας)
2. Γκαγκαλούδης 23 (Ολυμπιάδα)
3. Στεφανίδης 20 (Ξάνθη)
4. Μασλαρινός 20 (Ξάνθη)
6. Παπαδάκης 16 (Αρκαδικός)
8. Σουρλής 15 (Αρκαδικός)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
1. Ψαθάς 0.798 (Ρέθυμνο)
2. Λαμπρόπουλος 0.751 (Ηρακλής)
3. Μάντριχ 0.736 (Ολυμπιάδα)
4. Γιοβάνοβιτς 0.719 (Αρκαδικός)
7. Τζουγκαράκης 0.641 (Αρκαδικός)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ
1. Κυριακόπουλος 22/24 (ΚΑΟΔ)
2. Σιζόπουλος 33/37 (Αρκαδικός)
3. Ψαθάς 22/25 (Ρέθυμνο)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ
1. Γιοβάνοβιτς 38/58 (Αρκαδικός)
2. Γκαγκαλούδης 24/38 (Ολυμπιάδα)
3. Λιούις 29/47 (Ίκαρος/Έσπερος)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1. Σιβορότκα 9/17 (Αρκαδικός)
2. Λάκσα 8/16 (Ίκαρος/Έσπερος)
3. Γκαγκαλούδης 12/24 (Ολυμπιάδα)
4. Σιζόπουλος 13/27 (Αρκαδικός)

 

 

 
Από τη συνέντευξη  Τόσιτς στη ΔΡΤ
Τόσιτς: «Πάμε για νίκη στο Λαγκαδά»

Ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Αρκαδικού μπάσκετ, ο Σλόμπονταν Τόσιτς άνοιξε σήμερα για πρώτη φορά την καρδιά του, από τότε που ήρθε στην Τρίπολη, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή του Σταύρου Κουκάκη «Μέσα σε όλα». Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης έχουν ως εξής:

ΕΡ- Ποιο ήταν το κλειδί για τη νίκη επί του Ίκαρου/Έσπερου;
- Πραγματικά ήταν μεγάλη νίκη, ειδικά μετά την ήττα στο Πέραμα. Καταφέραμε να επιστρέψουμε δύο φορές στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε να χάνουμε με δέκα πόντους. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω πώς αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη.

ΕΡ- Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός άγγιξε το τέλειο, με 3/3 βολές, 7/8 δίποντα και 4/5 τρίποντα…
- Θέλαμε να παίξουμε καλά και θέλουμε να έχουμε διάρκεια σε κάθε παιχνίδι για να έχουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Παίξαμε πολύ καλά για δέκα λεπτά και φτάσαμε στη νίκη επί του Ίκαρου/Έσπερου. Αν καταφέρουμε να αυξήσουμε αυτή την καλή απόδοση σε 15-20 λεπτά, θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια.

ΕΡ- Ξέρεις την κατηγορία, αφού έπαιζες και πέρσι στην Α2 κατηγορία με την Ολυμπιάδα Πατρών. Που μπορεί να φτάσει ο Αρκαδικός;
- Πρώτα από όλα θα πρέπει να πούμε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο από πέρσι και αυτό γιατί υπάρχουν περισσότερες ομάδες που κυνηγάνε την άνοδο στην Α1 κατηγορία όπως ο Ηρακλής, η Νήαρ Ήστ, το Ρέθυμνο, η Ολυμπιάδα Πατρών και το Παγκράτι. Κανένας δεν περίμενε να κάνει τέτοιο καλό ξεκίνημα ο Αρκαδικός με τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είχαμε και πέντε νίκες (ΣΣ εννοεί το Πέραμα). Αν είχαμε πέντε νίκες, τότε θα μπορούσαμε και εμείς να πάμε για πρωτάθλημα. Τώρα πια καμία ομάδα δεν μετράει νίκη στην Τρίπολη, αλλά αντίθετα έρχεται με πολύ σεβασμό.

ΕΡ- Μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Λαγκαδά;
- Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά ο Λαγκαδάς, αλλά έκανε δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα η μία ήταν στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Χρειάζονται και αυτή τη νίκη. Από την πλευρά μας, παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Δε φοβόμαστε το παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει.

ΕΡ- Είσαι ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Αρκαδικού. Όλοι σε αγαπάνε και περιμένουν από σένα καρφώματα, τρίποντα, καλή άμυνα. Εσένα τι σου αρέσει περισσότερο την ώρα του παιχνιδιού;
- Να το διασκεδάζω, να το απολαμβάνω, να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Είμαι 29 χρονών, παίζω 15 χρόνια μπάσκετ και θέλω πάνω από όλα να το ευχαριστιέμαι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εγώ θέλω να κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα, ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Αν θέλει σουτ, σουτ, αν θέλει άμυνα, τότε καλή άμυνα. Εγώ είμαι ευτυχισμένος όταν κερδίζει η ομάδα. Μέχρι τώρα πάμε καλά, άρα είμαστε ΟΚ.

ΕΡ- Τα όνειρα σου για Αρκαδικό, για το μπάσκετ και τη ζωή…
- Όσον αφορά τη χρονιά στον Αρκαδικό, πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή στην Α2. Νομίζω πώς μπορούμε να το πετύχουμε. Θέλω να μείνω στην Ελλάδα και να παίξω μπάσκετ. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής εδώ, μοιάζουμε πολύ οι δύο λαοί. Ασχολούμαστε με το μπάσκετ, με το ποδόσφαιρο, με τα αθλητικά γενικότερα.

ΕΡ- Θες να μείνεις στον Αρκαδικό…
- Αν μου το ζητήσουν.

ΕΡ- Στην Ελλάδα υποστηρίζεις κάποια ομάδα;
- Είμαι Παναθηναϊκός. Στο ποδόσφαιρο παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί. Στο μπάσκετ παίζουν πέντε εναντίον πέντε και στο τέλος κερδίζει ο Ομπράντοβιτς.

ΕΡ- Στη χώρα σου τι υποστηρίζεις;
- Παρτιζάν και εκεί έχουμε την κόντρα με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως έχετε εδώ το Ολυμπιακός-Παναθηναικός.

ΕΡ- Αγαπημένος σου παίκτης;
- Αυτή την εποχή μου αρέσουν δύο παίκτες που παίζουν στον Παναθηναικό, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης. Όσον αφορά τον αγαπημένο μου παίκτη, αυτός είναι ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς που έπαιζε στην Παρτιζάν και στην εθνική ομάδα.

ΕΡ- Καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα σου;
- Με την εθνική εφήβων που κερδίσαμε στον τελικό του πανευρωπαικού πρωταθλήματος που έγινε στο Βέλγιο την Ρωσία, στην οποία έπαιζε ο Κιριλένκο. Έπαιξα καλά. Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα μου, αλλά το παιχνίδι που έχει αποτυπωθεί περισσότερο στο μυαλό μου.

ΕΡ- Τι κάνεις τις ελεύθερες ώρες σου;
- Έχω φέρει δορυφορική τηλεόραση και παρακολουθώ παιχνίδια της χώρας μου. Μου αρέσει να περπατάω, να πηγαίνω για καφέ και να πηγαίνουμε μαζί με το Σουρλή στο γήπεδο για σουτ.

ΕΡ- Όταν κάποια στιγμή σταματήσεις το μπάσκετ, που αργεί ακόμα, με τι θα ήθελες να ασχοληθείς;
- Όταν ήμουν μικρότερος, πίστευα πώς δε θα γίνω ποτέ προπονητής. Μεγαλώνοντας όμως σκέφτομαι να γίνω προπονητής, αλλά όχι σε ανδρική ομάδα. Μου αρέσει περισσότερο να ασχοληθώ με μικρά παιδιά και να τους μαθαίνω τα μυστικά του αθλήματος.

 

 

 
4ο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ.Ο.Α.Τ.
Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2009 θα γίνουν συλλογικοί αγώνες με την επωνυμία « 4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ» στο κλειστό κολυμβητήριο του Δ.Α.Κ Τρίπολης. Οι αγώνες θα έχουν επίσημη χρονομέτρηση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και τους διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ο ΚΟΑΤ.

Στους αγώνες αυτούς που αφορούν αθλητές ηλικίας 10 έως 18 ετών θα συμμετέχουν 750 περίπου αθλητές από την Πελοπόννησο και την Αθήνα.

Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Τρίπολης και χορηγός επικοινωνίας το Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Με 19 αθλητές θα συμμετέχει η ομάδα του συλλόγου ΚΟΑΤ στην πρώτη επίσημη, υποχρέωση της, για την φετινή αγωνιστική σεζόν στο κολυμβητήριο της πόλης μας στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στο 4ο κύπελλο ΚΟΑΤ τους οποίους θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της Κ.Ο.ΕΛΛΑΔΟΣ Κος Διαθεσόπουλος Δημήτριος, καθώς και το σύνολο των αρχών της Τρίπολης.

Αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών-τριών είναι:
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΔΩΝΗΣ-ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΛΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΙΝΤΩΝΗΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ-ΚΑΡΑΜΗΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ- ΚΑΡΑΜΗΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ-ΚΟΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ-ΠΛΙΚΑ ΕΛΙΝΑ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ-ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΕΣΑ-ΑΣΣΙΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΩΤΣΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΔΗ ΧΡΥΣΑ-ΛΑΠΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΣΙΨΗ ΚΩΝ/ΝΑ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.- ΚΑΝΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ.

Πριν την έναρξη των αγωνισμάτων το Σάββατο το απόγευμα στις 17.00 θα γίνει επίσημη έναρξη των αγώνων.

Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, και καλεί όλους όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των αθλητών-τριών.
Ιδιαίτερα τα ΜΜΕ γιατί μέσα από την προβολή γίνεται γνωστή η μεγάλη προσπάθεια των αθλητών του συλλόγου μας, για την ανάπτυξη του δύσκολου αυτού αθλήματος στην πόλη μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας βοηθούν και οικονομικά για τους ανωτέρω αγώνες.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα