Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 30-7-2009

 

 

 

 
Δήλωση Ρέππα για κατασκευή νέας μονάδας Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης
Δήλωση του Βουλευτή Αρκαδίας Δημήτρη Ρέππα,
Γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ,
για την κατασκευή της νέας μονάδας της Δ.Ε.Η.
στη Μεγαλόπολη.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Ρέππας έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Η κατασκευή της 5ης μονάδας της Δ.Ε.Η. στη Μεγαλόπολη είναι απολύτως αναγκαία για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας. Η Ελλάδα εισάγει ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα από γειτονικές χώρες, αφού η ανίκανη κυβέρνηση δεν έχει προσθέσει ούτε ένα Μεγαβάτ στο εθνικό ενεργειακό δίκτυο. Τις συνέπειες πληρώνει ο πολίτης-καταναλωτής με τα συνεχώς αυξανόμενα τιμολόγια μιας επιχείρησης που οδηγείται σε απαξίωση. Είναι εγκληματική για το δημόσιο συμφέρον ακόμη και η σκέψη εγκατάλειψης του σχεδίου για την κατασκευή της νέας μονάδας της Δ.Ε.Η. στη Μεγαλόπολη. Γι’ αυτό καλούμε την κυβέρνηση να ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να προχωρήσει αυτή η επένδυση στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας. Δεν είναι τοπικό αλλά εθνικό ζήτημα στο οποίο οι αρμόδιοι δεν έχουν κανένα περιθώριο παλινωδιών και υπαναχωρήσεων.

 

 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2009 21:30 Παράλιο Άστρους Κυνουρίας
2ο Φεστιβάλ παραδοσιακού Χορού με συμμετοχή χορευτικών ομάδων από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας όπως το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου, ο Πνευματικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νίκαιας Λάρισας και η Ένωση Ποντίων.
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 9:30 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

*Διοργανώνει και συμμετέχει ο Σύλλογος Ελληνικών Χορών και Εθνογραφικών Ερευνών «Ο ΘΥΡΕΑΤΗΣ». Περισσότερα...

 

 
Νέα Δήμου Β. Κυνουρίας
Ιούλιος 2009

Τεχνική Υπηρεσία...
Δίκτυα Ύδρευσης...
Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων...
Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Κουτρούφων...
Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»...
Ο Άγιος Πέτρος γιορτάζει τον Πολιούχο του και τιμά τους νεκρούς του...
Ίδρυμα Γκαύρου...
Εκδηλώσεις Ιουλίου – Αυγούστου ...

Περισσότερα...

 

 
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΗΡΑΣ
Σχετικά με την πρόσφατη υπογραφή της σχετικής Απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Χατζηγάκη για τους ιδιωτικούς φύλακες θήρας των κυνηγετικών οργανώσεων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θηροφυλάκων δηλώνει τα ακόλουθα. Περισσότερα...

 

 
Επέστρεψε ο Αστέρας στην Τρίπολη
Ευχαριστημένος από την δουλειά που έκαναν τις τρεις εβδομάδες διαμονής τους στο Καρπενήσι και ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Μάριο Γκόμες.

Χαρακτηριστικά, ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε «Όλα ήταν τέλεια στο Καρπενήσι και ο χώρος που έγιναν οι προπονήσεις και ο χώρος διαμονής και η φιλοξενία, αλλά και οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η ομάδα πήγε πολύ καλά και μέχρι σήμερα είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την δουλειά που κάναμε και ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών μας.

Είδαμε την ομάδα στις προπονήσεις, διαπιστώσαμε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, τι αλλαγές ακριβώς χρειάζεται να κάνουμε στο γήπεδο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Σεμπάστιαν Καρέρα, που σκόραρε μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι με τη Ρόδο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τόνισε «Όλα πήγαν καλά στο Καρπενήσι. Βγάλαμε ένα ιδιαίτερα φορτωμένο προπονητικό πρόγραμμα, όπου δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στην ομάδα λειτουργούν όλα τέλεια. Προσωπικά, μου έχουν συμπεριφερθεί όλοι στην ομάδα άψογα και νιώθω πώς είμαι χρόνια στον Αστέρα. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ δεν είχε, παρά να συμπληρώσει ότι «Πιστεύω ότι κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία στο Καρπενήσι και πώς θα είμαστε 100% έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Ο Αστέρας επέστρεψε στην Τρίπολη σήμερα το μεσημέρι και ο Μάριο Γκόμες, όπως ήταν φυσικό, έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το απόγευμα του Σαββάτου (7 μ.μ.)

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα