Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 29-8-2009

 

 

 

 

 
Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (0-1)
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε με 1-0 στην Καβάλα «χαλώντας» έτσι τη γιορτή των γηπεδούχων, που έπαιξαν στο «σπίτι» τους αγώνα της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας μετά από δέκα χρόνια!.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ στο 23ο λεπτό ανοίγοντας έτσι... λογαριασμό στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο επιθετικός του Αστέρα δέχτηκε όμορφη μπαλιά από τον Έντερ, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φάνη Κατεργιαννάκη.

Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς για τον Αστέρα όπως πέρσι στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη, ενώ έχει επιπλέον έναν λόγο να πανηγυρίζει αυτό το τέρμα, αφού έφτασε τα 17 στη Σούπερ Λίγκα με τον Αστέρα και ξεπερνώντας τον Λούσιο Φιλομένο έγινε ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα!

Στο 29ο λεπτό και μετά από φάουλ για τον Αστέρα, η μπάλα απομακρύνεται από τους αμυντικούς όπως-όπως, για να φτάσει στον Καρντόσο ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατεργιαννάκη

Στο 36΄ ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μπαστία, ο Τσέζαρεκ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κατεργιαννάκη, αλλά βιάστηκε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε να στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η καλύτερη επιθετική στιγμή της Καβάλας στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 42ο λεπτό, όταν ο Ορούμα με ωραία μπαλιά βρήκε τον Ονουάτσι μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του Νιγηριανού δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Λαζαρίδη

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση και τον Αστέρα να παίζει έξυπνα και βάσει στρατηγικής να προσπαθεί να κρατήσει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.
Στο 81ο λεπτό σημειώθηκε η καλύτερη επιθετική στιγμή για τους «Αργοναύτες» όταν το σουτ του Ορούμα σταμάτησε στο δοκάρι του Ντεγκρά.

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Σωκράτης Φυτανίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84ο λεπτό.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών), ο οποίος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ψωμά, Ονουάτσι, Ορούμα, Εντερ, Καρντόσο.

Καβάλα: Κατεργιαννάκης, Πετκάκης, Οικονόμου, Παβίσεβιτς, Ψωμάς, Ντομπρασίνοβιτς, Κάλατζιτς, Λάκης (54΄ Σουλτανίδης), Μεντί, Ορούμα, Ονουάτσι (69΄ Ιωάννου)
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυτανίδης, Μπαστία, Καρντόσο, Καρέρα, Εντερ (46΄ Ουντότζι), Βίλτσες (78΄ Ρόκας), Τσέζαρεκ (66΄ Μπαρτολίνι)

- Κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Παπακώστας και οι παίκτες του Μανώλης Ψωμάς, Ηλίας Ιωάννου που παλιότερα ήταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν τα κατάφεραν οι νέοι, Καβάλα- Αστέρας 2-0 (1-0)

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα νέων (Κ-21) του Αστέρα, η οποία ηττήθηκε στην Καβάλα 2-0 παρά τα καλά διαστήματα ποδοσφαίρου που είχε. Τα γκολ που έκριναν τη συνάντηση πέτυχαν οι Θεοδωρέλης (42'), Λεοντίου (50').

Καβάλα: Ευστρατίου, Σαμαράς, Κωνσταντάρας, Θεοδωρέλλης, Ελευθεριάδης (60' Γαβρέλης), Γαβριηλίδης, Κοκόλης (89' Εμμανουηλίδης), Λεοντίου (83' Μπουτζούρογλου), Μπρατσιάνι, Αβραμίδης (72' Βορίλας), Σεμερτζίδης (55' Ανδρεαδάκης).

Αστέρας: Κυριακόπουλος, Φιλάϊ (58' Κουλόπουλος), Μπεντεβής (11' Τζουμάκας), Κίτσος, Συμεωνίδης (78' Δεσπολάρι), Κολιός, Τσουμάγκας (36' Σπανός), Γιαννούλης, Αγγελόπουλος, Γεωργίου, Καράμπελας (26' Μπακασέτας).

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα