Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 28-12-2009

 

 

 

 
Απάντηση Ρέππα στο «Πρώτο Θέμα»
Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας (25-12-09), ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, δήλωσε:

Στο «Πρώτο Θέμα» και στην πρώτη σελίδα δημοσιεύεται η «είδηση» πως η εφημερίδα μου χάρισε έναν υπολογιστή τον οποίο δέχθηκα. Κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού ουδέποτε συνέβη. Εξηγούνται τώρα τηλεφωνήματα που είχαν προηγηθεί την τελευταία περίοδο στο Υπουργικό γραφείο και στα δύο κτίρια του Υπουργείου, όπου σε ανάλογη συζήτηση για τέτοιο θέμα οι γραμματείς έδωσαν σαφή αρνητική και αποστομωτική απάντηση. Για να επιτύχουν τελικά το «στόχο τους» οι εμπνευστές κατέφυγαν στο βουλευτικό γραφείο μου, που ούτε καν επισκέπτομαι.

Σε σχετική τηλεφωνική κλήση απάντησε επισκέπτης του γραφείου, πολιτικός φίλος που βρέθηκε εκεί και όχι γραμματέας μου. Κι αφού η εφημερίδα απέσπασε αυτήν την απάντηση, την οποία αποδοκιμάζω απολύτως, την χρησιμοποιεί για να τιτλοφορήσει το θέμα έτσι ώστε να δημιουργείται η πεποίθηση πως «δέχθηκα τον υπολογιστή που μου χάρισαν». Πράγμα τελείως ανυπόστατο.

Απέναντι σε αυτήν τη συστηματική και δόλια προσπάθεια διακωμώδησης και απαξίωσης του πολιτικού κόσμου, της Κυβέρνησης και εμού επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

 

 

 
Εξόρμηση ΣΑΟΟ στην Ήπειρο
Στις 3-4-5-6 Ιανουαρίου ο ΣΑΟΟ θα εξορμήσει στην Ήπειρο. Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στον Τόμαρο (1.974μ.) και την επομένη, ανάβαση στο Μιτσικέλι (1.810μ.). Επίσης, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη- ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης. Οι πορείες είναι κατηγορίας Β και Β+ και απαιτείται εξοπλισμός χειμερινού βουνού.

Αναχώρηση του λεωφορείου στις 7 το πρωί από την Κεντρική Πλατεία.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα εντευκτήρια του ΣΑΟΟ, Μητρ. Δανιήλ 2Γ
Τηλ. 2710234980, 6944675706

 

 

 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΝΕΑ
Μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας που έλαβε χώρα την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, εξελέχτηκε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΓΚΟΥΒΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τον Σύνδεσμο μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 και στο e-mail:info@snea.gr.

 

 

 
Νέα Αστέρα
Συλλυπητήρια Αστέρα

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ίσραελ Νταμόντε για τον αιφνίδιο χαμό των συγγενικών του προσώπων.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Από σήμερα το απόγευμα ξεκίνησαν και πάλι οι προπονήσεις στον Αστέρα, με τους παίκτες να επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μετά την τετραήμερη άδεια που τους έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος, προκειμένου να περάσουν τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους.

Σήμερα το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο Κροάτης επιθετικός Γκόραν Μουγιάνοβιτς. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες ακολουθώντας το πρόγραμμα προπονήσεων. Το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (11.00 π.μ.).

Δεν έλειψε ούτε λεπτό!

Ο αρχηγός του Αστέρα Νίκος Λαζαρίδης δεν έλειψε λεπτό από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου και είναι ένας από τους επτά παίκτες που κατάφεραν κάτι τέτοιο.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα είναι στη σχετική λίστα μαζί με το Βαγγέλη Νάστο του Ατρόμητου, τον Μίκαελ Γκσπούρνιγκ της Ξάνθης, τον Γιώργο Ζησόπουλο του Λεβαδειακού, τον Αντώνη Νικοπολίδη του Ολυμπιακού, τον Αραούχο της ΑΕΚ και τον Μιχάλη Σηφάκη του Αρη.

Ο Λαζαρίδης βρίσκεται στην πέμπτη του σαιζόν στον Αστέρα, αφού παίζει στην ομάδα από την Γ’ Εθνική κατηγορία (2005-2006) και συνέβαλλε σημαντικά στις επιτυχίες της ομάδας, τόσο στις δύο ανόδους, όσο και στις τρεις χρονιές του Αστέρα στην κορυφαία εθνική κατηγορία.

Θα πρέπει να επισημανθεί πώς ο ρέκορντμαν συμμετοχών του Αστέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, είχε «γεμάτες» σαιζόν και τις προηγούμενες χρονιές στη Σούπερ Λίγκα με 28 και 29 αγώνες αντίστοιχα!

 

 

 
Διεθνής πρωτοπορία με διπλή ρομποτική επέμβαση σε παιδί
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη σε παιδί (ένα 11χρονο αγόρι) διεθνώς διπλή ρομποτική επέμβαση σπληνεκτομής και χολοκυστεκτομής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον χειρουργό Δρ.Κ.Μ.Κωνσταντινίδη και την ομάδα του!

Παράλληλα ο Δρ. Κ.Μ.Κωνσταντινίδης, με την επιστημονική του ομάδα και παιδοχειρουργύς του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών πραγματοποίησε μια δεύτερη(σε 8χρονο κοριτσάκι) πρωτοποριακή επέμβαση Ρομποτικής Χειρουργικής σε παιδί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι δυο αυτές απόλυτα επιτυχημένες ρομποτικές επεμβάσεις αποδεικνύουν το πολύ υψηλό επίπεδο της ιατρικής στη χώρα μας που πρωτοπορεί σε πολλές περιπτώσεις διεθνώς. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα