Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 28-8-2009

 

 

 

 
ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ 2009
Με χαρά σας προσκαλούμε και φέτος, στο καθιερωμένο ετήσιο «Αρκαδικό Γλέντι», το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 20.30 μμ, στο Πάρκο Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος). Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φθινοπώρου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, θα υπάρχει ζωντανή παραδοσιακή μουσική και άφθονη γουρουνοπούλα.

Σας περιμένουμε όλους, Αρκάδες και μη, για να γλεντήσουμε και να χορέψουμε παρέα!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου

 

 

 
Εκδηλώσεις προς τιμή του ήρωα του '21 ΝΙΚΗΤΑΡΑ
Εκδηλώσεις προς τιμή του Ήρωα τον 1821 ΝΙΚΗΤΑΡΑ, θα γίνουν στις 29 Αυγούστου 2009 στο Τοπικό Διαμέρισμα Τουρκολέκα του Δήμου Φαλαισίας σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

Γενικός Σημαιοστολισμός στο Τοπικό Διαμέρισμα Τουρκολέκα του Δήμου Φαλαισίας από της ανατολής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 29ης Αυγούστου 2009.

ΩΡΑ 19.00:
Θα γίνει συγκέντρωση των Επισήμων στο χώρο του Ηρώου του Νικηταρά, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες Αρχές, Οργανώσεις κ.λπ. με εκφώνηση της σειράς κατάθεσης από την Τελετάρχη, θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού και θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Σουρλά Δημήτριο, Εκπαιδευτικό και θα απαγγελθούν από μαθητές ποιήματα σχετικά με την εορτή.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο Δήμος Φαλαισίας θα παραθέσει μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυκτικά.

 

 

 
Η αποστολή για Καβάλα
Μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση ο Αργεντινός προπονητής του Αστέρα Μάριο Γκόμες ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Καβάλα (4.45 μ.μ.).

Αναλυτικά οι δεκαεννέα ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή του Αστέρα ο προπονητής της ομάδας είναι οι παρακάτω: Ντεγκρά, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Μαρσελάο, Φυτανίδης, Αργυρόπουλος, Εστέβες, Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρντόσο, Έντερ, Αποστολίδης, Ρόκας, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Τσέζαρεκ και Ρίος.

Η αποστολή του Αστέρα αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Καβάλα, όπου απόψε θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Μακεδονικής πόλης.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα