Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 26-8-2009

 

 

 

 
Ανακοίνωση ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για ανάθεση κατασκευής 5ης Μονάδας στη Μεγαλόπολη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ.Ο.Π / Δ.Ε.Η
( 26 - 8 - 2009)

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ.
Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ V ΞΕΚΙΝΑΕΙ.

Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ V EINAI MIA AKOMA NIKH THΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΣΟΙ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Περισσότερα...

 

 

 
Εκδηλώσεις στα πλαίσια του 35ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή
Το Ν.Σ Αρκαδίας της ΚΝΕ την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 12 το πρωί, θα δώσει στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις του 35ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που θα γίνουν και φέτος στο νομό μας. Το θέμα του Φεστιβάλ είναι: Σοσιαλισμός η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Φέτος στο νομό μας θα γίνουν δυο εκδηλώσεις μια στην Μεγαλόπολη την Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 8 μμ (Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης) και η κεντρική εκδήλωση του νομού στην Τρίπολη το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη ώρα 8 μμ στα Κλωναντζίδικα (Σκακιέρα- Θεατράκι).


ΚΝΕ Ν.Σ Αρκαδίας

 

 
Το ΠΑΜΕ για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς
Αγωνιστικό καλωσόρισμα στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Συνάδελφοι –συναδέλφισσες
Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών σας καλωσορίζει στην εκπαίδευση. Αρκετοί από σας έχετε υπηρετήσει χρόνια σαν αναπληρωτές και έχετε βιώσει το καθεστώς των «νέων εργασιακών σχέσεων» της ομηρίας και της ανασφάλειας, που προωθούν κατ’ επιταγή της ΕΕ οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Κάποιοι από εσάς πάλι για πρώτη φορά βρίσκεστε στο χώρο του σχολείου. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της μόρφωσης και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών του λαού.

Πολλοί θα πουν ότι τώρα που είστε μόνιμοι, βολευτήκατε. Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Περισσότερα...

 

 
Νέα Αστέρα
Λαδάκης: «Θα γίνει συναρπαστικό παιχνίδι»

Τους τρόπους με τους οποίους θα παρουσιαστεί καλύτερος ο Αστέρας στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Καβάλα, αναζητά καθημερινά στο γήπεδο ο προπονητής της ομάδας Μάριο Γκόμες.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα, με όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και το εβδομαδιαίο «οικογενειακό διπλό».

Ο προπονητής του Αστέρα Μάριο Γκόμες αντιμετωπίζει προβλήματα με τους Ζεάν Κάρλος, Λούκας Βίλτσες, Βαγγέλη Καούνο, Στάθη Ρόκα, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νταμόντε προέρχεται από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και ακολουθεί πλέον θεραπευτική αγωγή.

Με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και συμμετοχή στην ομάδα της Μακεδονίας την περίοδο 1999-2000 όταν έπαιζε στην Α’ εθνική κατηγορία, ο Αντώνης Λαδάκης, θα επιστρέψει ως αντίπαλος το Σάββατο σε γνώριμους χώρους και σίγουρα θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του παιχνιδιού.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα δήλωσε για τον αγώνα του Σαββάτου: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Καβάλα παίζει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα μετά από πολλά χρόνια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε εκτός έδρας.

Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού κατάγομαι από την Καβάλα και έχω φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Με αυτή την ομάδα υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά από την άλλη πλευρά, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσει στη νίκη ο Αστέρας.

Έχουμε δουλέψει κατά την διάρκεια της εβδομάδας και θα πάμε στην Καβάλα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι αυτό. Περιμένω να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Μην ξεχνάτε πώς παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι πριν ένα μήνα περίπου, αλλά σίγουρα ο αγώνας πρωταθλήματος του Σαββάτου δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο το φιλικό»

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο, ενώ την Παρασκευή η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Καβάλα.

Ο Αργυρόπουλος στην εθνική ελπίδων

Ανακοινώθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Νιόπλια τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στην αποστολή της εθνικής ελπίδων για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας στην Τρίπολη (8/9).

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Λεωνίδα Αργυρόπουλου του Αστέρα Τρίπολης, που με αυτή του την κλήση, συνεχίζει την πορεία του στις εθνικές ομάδες.

Στη Κάβαλα ο αγώνας του Αστέρα

Ο αγώνας Νέα Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη».

Κλήρωση Πρωταθλήματος Κ17 ΟΠΑΠ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Κ17 ΟΠΑΠ, το οποίο θα διεξαχθεί σε τέσσερις γύρους των επτά αγωνιστικών και στους δύο ομίλους. Η διοργάνωση γίνεται σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν τη γεωγραφική διασπορά των ομάδων σε όλη την Ελλάδα.

Το Πρωτάθλημα Κ17 ΟΠΑΠ θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου. Ο Αστέρας είχε τον κλειδάριθμο 2 και στο πρώτο παιχνίδι της σαιζόν θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη. Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου έχει ως εξής:
1η αγωνιστική (13/9)
Αστέρας-Παναθηναικός
Ατρόμητος-Εργοτέλης
Πανιώνιος-Λεβαδειακός
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

2η αγωνιστική (20/9)
Εργοτέλης-Πανιώνιος
Παναθηναικός-Ατρόμητος
ΑΕΚ-Αστέρας
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική (27/9)
Ατρόμητος-ΑΕΚ
Πανιώνιος-Παναθηναικός
Λεβαδειακός-Εργοτέλης
Αστέρας-Ολυμπιακός

4η αγωνιστική (4/10)
Παναθηναικός-Λεβαδειακός
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Αστέρας-Ατρόμητος
Ολυμπιακός-Εργοτέλης

5η αγωνιστική (11/10)
Πανιώνιος-Αστέρας
Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Εργοτέλης-Παναθηναικός
Ατρόμητος-Ολυμπιακός

6η αγωνιστική (18/10)
ΑΕΚ-Εργοτέλης
Αστέρας-Λεβαδειακός
Ατρόμητος-Πανιώνιος
Ολυμπιακός-Παναθηναικός

7η αγωνιστική (25/10)
Λεβαδειακός-Ατρόμητος
Εργοτέλης-Αστέρας
Παναθηναικός-ΑΕΚ
Πανιώνιος-Ολυμπιακός

3ος σκόρερ ο Δειμέζης

Ο Δειμέζης του Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα εφήβων (Κ18) σημειώνοντας 13 τέρματα. Ο στράικερ του Αστέρα υστέρησε μόνο των Ζαραφωνίτη (Ολυμπιακού), Αποστολόπουλου (Παναθηναικού) που σκόραραν 16 φορές την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα Κ21 ΟΠΑΠ

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ21 ΟΠΑΠ, το οποίο αρχίζει το Σάββατο 29 Αυγούστου, περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες:
11.00 Ηρακλής-Αρης
11.00 Νέα Καβάλα-Αστέρας
11.00 Παναθηναικός-Ξάνθη
11.00 Πανιώνιος-Εργοτέλης
11.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός
16.45 Ατρόμητος-ΑΕΚ
11.00 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (30/8)
17.30 Λάρισα-Ολυμπιακός (2/9)
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών (Κ21 ΟΠΑΠ) ακολουθεί την κλήρωση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague.

Τα στατιστικά του Αστέρα

Στην περσινή παρουσία της ομάδας νέων (Κ21) ο Αστέρας Τρίπολης σε τριάντα αγώνες πρωταθλήματος είχε απολογισμό: 10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 13 ήττες με τέρματα 36 υπέρ και 40 κατά.

Οι μεγαλύτερες σε έκταση νίκες της ομάδας σημειώθηκαν απέναντι στην ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Αρη και τον Παναθηναικό με 2-0, τον ΟΦΗ με 3-1 και τον Θρασύβουλο με 4-2, ενώ οι μεγαλύτερες σε έκταση ήττες ήταν από την Ξάνθη και τον Εργοτέλη με 3-0.

Οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές ήταν οι: Σωτήρης Μέλλος (29), Παναγιώτης Γεωργίου (28), Σεραφείμ Ζίου (28), Αριστοτέλης Ντεκίδης (28), Ευγένιος Πετρόπουλος (28).

Οι παίκτες που σημείωσαν τα περισσότερα τέρματα ήταν οι: Γαβριήλ Αποστολίδης (7), Σωτήρης Μέλλος (7), Παναγιώτης Γεωργίου (5).

Οι στόχοι των πρωταθλημάτων υποδομής

Οι στόχοι της Superleague, μέσω της διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων Υποδομής, είναι η διαρκής εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών από τα 15 μέχρι τα 21 χρόνια τους, η δημιουργία υψηλού επιπέδου ακαδημιών από όλες τις ΠΑΕ, η διεξαγωγή ανταγωνιστικών Πρωταθλημάτων και η ενδυνάμωση των Εθνικών Ομάδων.

Η προγραμματισμένη προσπάθεια της Superleague να στηρίξει τα πρωταθλήματα υποδομής, συνεχίζεται με μια σημαντική καινοτομία. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο το Πρωτάθλημα Κ17 ΟΠΑΠ, αντικαθιστά το αντίστοιχο Κ18 ΟΠΑΠ που διεξάχθηκε πέρσι και θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε συνθήκες πρωταθλητισμού, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Το Πρωτάθλημα Κ21 ΟΠΑΠ βοηθά τόσο τους μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές,, όσο και τους επαγγελματίες των πρώτων ομάδων να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα