Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 24-8-2009

 

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 0-0
Φαίνεται πώς Αστέρας και Λάρισα, εκτός του ότι δημιουργούν παράδοση να παίζουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τα δύο τελευταία χρόνια τελειώνουν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Τρίπολη με 0-0.

Όπως και πέρσι λοιπόν, έτσι και φέτος, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην Τρίπολη χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν στον αγώνα της πρεμιέρας.

Οι καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού ήταν οι παρακάτω:
6' Σουτ του Περέϊρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο καλά τοποθετημένος Ντεγκρά.
11' Σέντρα σουτ Καρντόσο, ο Τσέζαρεκ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και η μπάλα πέρασε άουτ.
14' Μετά από σέντρα του Βίλτσες, ο Τσέζαρεκ έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρτζ.
29' Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εστέβες, καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Λαζαρίδη, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.
31' Ο Αμπουχατζίρα ξεπέρασε δύο αμυντικούς του Αστέρα και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε διαγώνιο σουτ, όμως ο Ντεγκρά ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τη μπάλα.
52' Μετά από φάση διαρκείας, ο Βίλτσες πήρε τη μπάλα, προχώρησε στη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Μάλαρτζ.
56' Εκτέλεση φάουλ του Ουριμπάρι, ο Έντερ έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
58' Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα, ο Μετίν έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντεγκρά.
63' Ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή και έπιασε το δυνατό σουτ, όμως ο Ντεγκρά απέκρουσε στη γωνία του.
72' Ο Καρέρα μετά από όμορφη ατομική ενέργεια, προσπάθησε να τροφοδοτήσει στην πλάτη της άμυνας τον Καούνο, αλλά ο Μάλαρτζ «διάβασε τη φάση» βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα.
81' Ο Μπαστία βρήκε στη μεγάλη περιοχή τον Καούνο, ο οποίος απέφυγε το Νταμπίζα, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
85' Σέντρα του Κατσαρού από αριστερά, ο Ιγκλέσιας πήδηξε ψηλότερα από όλους, έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
89' Ο Ιγκλέσιας απέφυγε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του, προχώρησε μέσα στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε, όμως ο Μπαστία έκανε τη σωτήρια προβολή και αποσόβησε τα χειρότερα για την ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κύρκος του Συνδέσμου Ηπείρου, που έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Καρντόσο, Μπαστία, Ιγκλέσιας, Νταμπίζα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυντανίδης, Μπαστία, Καρντόσο, Εστέβες (61' Καρέρα), Έντερ (74' Ουντότζι), Βίλτσες, Τσέζαρεκ (59' Καούνος).
ΛΑΡΙΣΑ: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Περέιρα (72' Σίμιτς), Τοάμα(59' Γιαννακόπουλος), Μετίν, Ααράμπ. Ρομέου (92' Τριποτσέρης), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Αμπουχατζίρα.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής του Αστέρα Μάριο Γκόμες μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους που κάλυψαν το παιχνίδι:

«Είμαστε μία ομάδα ημικαινούργια, έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε αγώνα με αγώνα να βελτιωνόμαστε. Είχαμε από 2-3 καλές ευκαιρίες οι δύο ομάδες για γκολ, ενώ στα τελευταία λεπτά η Λάρισα είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Τα πρώτα τριάντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι και λειτουργούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, το τελευταίο τέταρτο του αγώνα η Λάρισα. Πιστεύω σε γενικές γραμμές, πώς ήταν ένα παιχνίδι ισοβαθμίας.

Η ομάδα έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ της, ήρθαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που τους θεωρώ ισάξιους με αυτούς που έφυγαν. Όσο περνάνε τα παιχνίδια θα βρισκόμαστε καλύτερα στο γήπεδο»


Η «πρώτη» του Ρίος

Πρωινή προπόνηση έκαναν σήμερα οι παίκτες του Αστέρα, με όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα να κάνουν αποθεραπεία. Όσοι δεν αγωνίστηκαν στην χθεσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκαναν κανονικά προπόνηση υπό την τεχνική επίβλεψη του Μάριο Γκόμες και μεταξύ αυτών, συμμετείχε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Λιονέλ Ρίος που έδειξε να έχει ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη στην πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Ο Ζεάν Κάρλος, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα.
Η επόμενη προπόνηση του Αστέρα είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί (09.00 π.μ)

Εμφανίσεις με το βλέμμα στο μέλλον...

Μπορεί το μυαλό όλων των φίλων του Αστέρα να ήταν στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Λάρισα, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες οι πολύ καλές εμφανίσεις των «μικρών» ομάδων του Αστέρα στα δύο φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού.
Οι έφηβοι (Κ-17) του Αστέρα πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση κερδίζοντας με 4-0 στην Παιανία, με τέρματα που σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Σπανός (55'), Κυριακάκος (65'), Γκαιδατζής (70'), Αρώνης (90').
Αστέρας: Γιαννακόπουλος (46' Μπραιμλάρι), Παρασκευόπουλος (46' Κλαπής), Μπακιρτζίδης (46' Ορφανός), Νικόλαρος (46' Προύντζος), Μανιφάβας, Σπανός, Ρουμελιώτης (46' Μπέμπης), Φασουλής (46' Χάρμπαλης), Ξεροβάσιλας (46' Γκαιδατζής), Σαραντόπουλος (46' Κυριακάκος), Ντινιωτάκης (46' Λαπατάς), ενώ αγωνίστηκαν ακόμα και οι Κατσαρός, Σβίγγος, Αρώνης, Μάζης, Θεοδωρακόπουλος.
Οι νέοι του Αστέρα (Κ-21) παρουσία των δύο μεγαλοεπενδυτών της ομάδας κ.κ. Γιάννη Καυμενάκη, Δημήτρη Μπάκο, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Τρίπολη με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, που έχει το προσωνύμιο Golden team.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δείχνοντας σε πολλά σημεία το πλούσιο ταλέντο τους, ικανοποιώντας με την απόδοση τους όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση.
Τα γκολ του Αστέρα σημείωσαν οι Αγγελόπουλος, Κίτσος, ενώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού σκόραρε δύο φορές ο υπό δοκιμή Δημήτρης Μίχας.
Αστέρας: Μητσέας, Κίτσος, Συμεωνίδης, Λαμπρόπουλος, Σεντεμέντες, Κολιός, Γιαννούλης, Τσουμάγκας, Αγγελόπουλος, Γεωργίου, Φιλάι, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Τζουμάκας, Κουλόπουλος, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Μπεντεβής, Καράμπελας, Δεσπολάρι.
Δύο αποτελέσματα, έστω και σε φιλικό επίπεδο, που φανερώνουν την καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Αστέρα

Αρχίζουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής

Αρχίζουν από την Τρίτη 25 Αυγούστου οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Αστέρα, για παιδιά γεννημένα από το 1997 έως το 2003.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά 4-6 μ.μ. στα γραφεία των ακαδημιών στο γήπεδο του Αστέρα (εκτός Σαββατοκύριακου).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2710 230490 (Υπεύθυνος εγγραφών κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης).

Στις 8/9 οι ελπίδες στην Τρίπολη

Στις 8 Σεπτεμβρίου η εθνική ελπίδων θα παίξει και πάλι στην Τρίπολη, αυτή την φορά με μία μεγάλη αντίπαλο όπως είναι η αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας.
Αυτό σημαίνει πώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την φιλοξενία που έτυχε πριν λίγους μήνες στην Τρίπολη, σε συνδυασμό με το γεμάτο γήπεδο και την υποστήριξη που έτυχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

 

 
Νέα Αρκαδικού
Ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας

Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μπαίνει από σήμερα ο Αρκαδικός και καθημερινά ανεβάζει «στροφές» τόσο το πρωί στο στάδιο με τρέξιμο και ασκήσεις με φυσικής κατάστασης, όσο και το απόγευμα με ασκήσεις ατομικής τεχνικής και τακτικής στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης έχει στη διάθεση του καθημερινά 15 παίκτες, που δείχνουν ενθουσιασμό στις προπονήσεις της ομάδας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, μεταφέροντας παράλληλα προς τα έξω ένα πολύ καλό κλίμα.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

5ο Ετήσιος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης

Λήξη 30-11-09

5ο ανοικτό σκακιστικό ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΑΠΙΝΤ – Ε. Σ. Σ . ΠΕ. Π.

Λήξη 30-8-09

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Τρίπολης

Λήξη 8-9-09

Εκδηλώσεις Δήμου Β. Κυνουρίας

Λήξη 22-8-09

Οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων (πριμοδότηση εκρίζωσης)

Λήξη 1-9-09

Θερινό ωράριο καταστημάτων
Επιδότηση για νέους αγρότες

Λήξη 31-12-09

Ηλεκτρονική ενημέρωση για τα προγράμματα ΚΕΕ

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα