Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 22-12-2009

 

 

 

 

 
Ομιλία Ρέππα στη Βουλή για τον προϋπολογισμό
ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ Π. ΡΕΠΠΑ
Στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2010

1. Κάθε προϋπολογισμός αποτελεί τον καθρέφτη για την οικονομική και πολιτική πορεία στον επόμενο χρόνο. Όμως ο συζητούμενος προϋπολογισμός έχει μία χαρακτηριστική ιδιαιτερότητα. Είναι προϋπολογισμός στον οποίο καθένας διακρίνει τα αποτυπώματα της κρίσης που μας κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Η αναφορά στην κρίση είναι κοινότοπη και η μονοσήμαντη «κρισιολογία» αιχμαλωτίζει την κοινωνία στην πτόηση και στην παραίτηση από κάθε προσπάθεια για το αύριο.

Δεν μας ταιριάζει αυτή η συζήτηση. Η κρίση συνδέεται με μία περίοδο και μια κυβέρνηση που απογοήτευσε τους πολίτες της χώρας. Στους Έλληνες ταιριάζει η ελπίδα και ο αγώνας για την ανασυγκρότηση της χώρας. Περισσότερα...

 

 

 

 
Αντιπροσωπεία του Αστέρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο
Αντιπροσωπεία του Αστέρα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο επισκέφθηκε σήμερα το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης θέλοντας να δείξει για μία ακόμη χρονιά, το ευαίσθητο και κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας, υποδέχθηκε ο διευθυντής του Δεκάζειου Σωτήρης Πετρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε με τα κολακευτικότερα σχόλια για την προσφορά του Αστέρα στον κοινωνικό τομέα.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε «Θέλαμε σήμερα να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και πραγματικά νιώσαμε και εμείς όμορφα, προσφέροντας συμβολικά δώρα προκειμένου να νιώσουν καλύτερα αυτές τις Άγιες ημέρες. Τους ευχηθήκαμε να είναι γεροί και ότι καλύτερο επιθυμούν»

Για τον Αστέρα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε «Θέλουμε να καθιερωθεί ως μία ομάδα που θα τη σέβονται και θα υπολογίζουν οι πάντες, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Εμείς σε κάθε αγώνα κατεβαίνουμε για τη νίκη»

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, το παρόν στη σημερινή επίσκεψη έδωσαν οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Νίκος Αναστασόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Βαγγέλης Καούνος που με τη σειρά τους μοίρασαν δώρα και ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά στους τροφίμους του Δεκάζειου Γηροκομείου.

Προπόνηση σήμερα, εργομετρικά αύριο

Προπόνηση σήμερα το πρωί έκανε ο Αστέρας, ενώ αύριο το πρωί όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις πριν αναχωρήσουν για τις οικογένειες τους και τα σπίτια τους, όπου εκμεταλλευόμενοι τις άδειες τους θα περάσουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Η άδεια θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, αφού το απόγευμα (6 μ.μ.) της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί προπόνηση, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2010 στη Λάρισα.

 

 

 
Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην Τρίπολη
Ένα υπαίθριο πάρτι στην καρδιά της Τρίπολης, στην πλατεία Πετρινού, διοργάνωσε ο Αρκαδικός σε συνεργασία με την Chiquita Hellas S.A. και την ΔΕΥΑΤ προκειμένου να ανεβάσουν την Χριστουγεννιάτικη διάθεση σε μικρούς και μεγάλους!

Η αποδοχή και ο ενθουσιασμός του κόσμου μεγάλος, αφού οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να δουν τους αγαπημένους τους παίκτες, να πάρουν αναμνηστικά της ομάδας, σε συνδυασμό βέβαια με το απόλυτο χειμερινό φρούτο όπως είναι η μπανάνα.

Σε ένα καλαίσθητο και όμορφα στημένο περίπτερο, ο Αρκαδικός και ένας από τους πιο βασικούς του σπόνσορες στη φετινή αγωνιστική περίοδο όπως είναι η Chiquita Hellas, είχαν την ευκαιρία να δείξουν ότι μέσα από μία καλή συνεργασία μπορούν να επιτευχθούν πολλά πράγματα τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων

Παράλληλα υπήρχε dj κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, που με την ανάλογη μουσική ανέβαζε το κέφι και καλούσε τους περαστικούς να χορέψουν και να διασκεδάσουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chiquita Hellas S.A. Θανάσης Γκλίνος ήταν παρόν σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο event δηλώνοντας: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αρκαδία, έφυγα από δω το 1979, αλλά από τότε έρχομαι πολύ συχνά. Με τον Αρκαδικό ξεκινήσαμε μία συνεργασία από φέτος, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αυτούς τους πέντε μήνες και βλέπουμε πώς πάει πολύ καλά στην κατηγορία του. Ελπίζω να του φέραμε και λίγο τύχη.
Εμείς ως εταιρία βοηθάμε πάντα άτομα και ομάδες που θέλουν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο τους. Αυτοί που ασχολούνται με τον Αρκαδικό, όλη η ομάδα, από τη διοίκηση, τον προπονητή με τον οποίο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια κάνουν πολύ μεγάλη προσωπική προσπάθεια. Μου ζήτησαν να βοηθήσω και νομίζω πώς αυτό θα ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω για αυτά τα παιδιά που αγαπάνε την πόλη τους και την ομάδα.

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους τους Αρκάδες, να ευχηθώ στους ανθρώπους του Αρκαδικού τα καλύτερα, στις οικογένειες τους και φυσικά στην ομάδα. Ελπίζω και εύχομαι να τελειώσει η χρονιά με την πρώτη θέση στη βαθμολογία, να ανέβει ο Αρκαδικός κατηγορία και εγώ θα είμαι μαζί τους βοηθώντας ακόμα περισσότερο. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά»

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο Γιάννης Σμυρνιώτης, που αναφέρθηκε με τη σειρά του στη συνεργασία που υπάρχει με την Chiquita «Ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας ήρθε σήμερα στην πόλη μας διοργανώνοντας αυτό το χάπενιγκ.

Εκ μέρους της διοίκησης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Chiquita για την συμπαράσταση της στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος στην Α2 κατηγορία και να ευχηθούμε σε όλους Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά»

Ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί παιδιά από Σερβία

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τους Ίκαρους Σερρών την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, η διοίκηση του Αρκαδικού δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο έξι παιδιά (πέντε κορίτσια και ένα αγόρι) ηλικίας 8-13 ετών, τα οποία φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες –όπως κάθε χρόνο- από οικογένειες στην Τρίπολη μετά από σχετική πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τα παιδιά αυτά, που κουβαλάνε μαζί τους τα «σημάδια» που αφήνει πίσω του ο πόλεμος, θα φιλοξενηθούν όλο το διάστημα των εορτών στην Τρίπολη και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, ενώ μόλις επιστρέψουν στη χώρα τους θα έχουν μαζί τους και αρκετά αναμνηστικά της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού.

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Το τμήμα μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 17.30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης, η ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τους Ίκαρους Σερρών και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα