Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 22-8-2009

 

 

 

 
Το χαμόγελο του παιδιού στο Παράλιο 'Αστρος
Το « Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται το Σάββατο 22 Αυγούστου 2009 από τις 7:00 το απόγευμα στο Παράλιο Άστρος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει στην περιοχή ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο όπου θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους μας επισκεφθούν, να ενημερωθούν για το Σύλλογο με έντυπο υλικό κ.τ.λ. αλλά και να αγοράσουν αν θέλουν τετράδια, πετσέτες, καπελάκια, σφυρίχτρες και πολλά άλλα είδη που θα έχουμε στο χώρο, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου, με την βοήθεια του κόσμου που πάντα μας στηρίζει.

Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους εσάς που θα βρεθείτε στο Παράλιο Άστρος να περάσετε από το περίπτερο του «Χαμόγελου του Παιδιού». Η παρουσία σας στο περίπτερό μας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γεώργιο Δαλιάνη για την άμεση ανταπόκρισή του στην επιθυμία μας να βρεθούμε στο Δήμο του και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τον Εθελοντικό μας Οργανισμό για τα Παιδιά.

Εθνικό Κέντρο για την Εξαφάνιση, Εκμετάλλευση και Κακοποίηση Παιδιών
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
www.hamogelo.gr

 

 
Παρέμβαση Ν.Α.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ για μονάδα Φυσικού Αερίου στη Μεγαλόπολη
Η απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας στα πλαίσια της συνθήκης του Μάαστριχτ, στη χώρα μας εκφράστηκε με τη μετατροπή της Δ.Ε.Η. σε ανώνυμη εταιρεία, μετοχοποιημένη που δρα με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και την είσοδο ιδιωτών.

Για να μπουν οι ιδιώτες ανταγωνιστές έπρεπε να καθηλωθεί η παραγωγή της Δ.Ε.Η. στο ίδιο επίπεδο, γι΄ αυτό διαμορφώθηκε το αναγκαίο θεσμικό πλαίσιο που καθορίζει η νέα ισχύς για την περίοδο 2003-2010 να πηγαίνει στους ιδιώτες ανταγωνιστές και μέχρι το 2014 η Δ.Ε.Η. Α.Ε. να έχει περιοριστεί στο 50% της συνολικής ισχύος. Περισσότερα...

 

 
Συγκέντρωση ΚΚΕ στα δικαστήρια Τρίπολης
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Με το πρόσφατο επαίσχυντο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για «εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό», όπου κατέληξαν κατά πλειοψηφία τα ευρωπαϊκά φιλελεύθερα, σοσιαλδημοκρατικά και τα λεγόμενα πράσινα κόμματα, η Ε.Ε. με τον πιο επίσημο τρόπο τίθεται επικεφαλής της νέας αντιδραστικής επιχείρησης διαστρέβλωσης της πρόσφατης ιστορίας και συκοφάντησης του σοσιαλισμού που οικοδομήθηκε τον 20ο αιώνα στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τα όργανα και τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. να χρηματοδοτήσουν γενναία τις διάφορες ΜΚΟ για κάθε «ερευνητική», «συγγραφική», «πολιτιστική» δραστηριότητα που θα συμβάλει σε αυτό το έργο και όρισε την 23η Αυγούστου ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων» για να κορυφώνεται ενιαία η αισχρή προπαγάνδα τους! Περισσότερα...

 

 
Ανακοινώθηκε η αποστολή για την πρεμιέρα
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λάρισα (4.45 μ.μ.) στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Μάριο Γκόμες ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές:

Ματίας Ντεγκρά, Νίκος Αναστασόπουλος, Νίκος Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Σωκράτης Φυτανίδης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρικάρντο Εστέβες, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Οράσιο Καρντόσο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Τσικοντζί Ουντόζι, Λούκας Βίλτσες, Έντερ, Βαγγέλης Καούνος και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

5ο Ετήσιος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης

Λήξη 30-11-09

5ο ανοικτό σκακιστικό ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΑΠΙΝΤ – Ε. Σ. Σ . ΠΕ. Π.

Λήξη 30-8-09

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Τρίπολης

Λήξη 8-9-09

Εκδηλώσεις Δήμου Β. Κυνουρίας

Λήξη 22-8-09

Οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων (πριμοδότηση εκρίζωσης)

Λήξη 1-9-09

Θερινό ωράριο καταστημάτων
Επιδότηση για νέους αγρότες

Λήξη 31-12-09

Ηλεκτρονική ενημέρωση για τα προγράμματα ΚΕΕ

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα