Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 20-12-2009

 

 

 

 

 
Με την 4η θέση έκλεισε το 2009. Αστέρας - ΑΕΚ 2-0
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και εκτοξεύτηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και τους αγώνες του για το 2009.

Ο Αστέρας παρέμεινε αήττητος για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική και κέρδισε δίκαια την ΑΕΚ, που δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Αναστασόπουλου. Τα τέρματα που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα σημείωσαν οι Έντερ (10') και Τσέζαρεκ (49').

Ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Τσέζαρεκ έβγαλε κάθετη πάσα στον Έντερ, ο οποίος είδε τον Σάχα λίγο έξω από το σημείο του πέναλτι, έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το σύνθημα για τους πρώτους πανηγυρισμούς!

Η ΑΕΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Λεονάρντο στο 15' έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστέρα και να φύγει άουτ.

Στο 37’ ο Έντερ τροφοδότησε τον Καρέρα στο ύψος της περιοχής, ο τελευταίος έκανε το πλασέ, αλλά ο Σάχα μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Έντερ επιχείρησε από πλάγια δεξιά να αιφνιδιάσει τον Σάχα, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ
Στο 43’ μετά από σέντρα σουτ του Φυτανίδη από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ του Αστέρα που έβαλε από νωρίς ασφαλιστική δικλείδα στο παιχνίδι. Στο 49’ ο Ρόκας έκανε την κούρσα από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Επτά λεπτά αργότερα ο Αστέρας πλησίασε στην επίτευξη ενός τρίτου τέρματος, όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Ουντότζι, ο οποίος βλέποντας εκτός θέσης τον Σάχα πήγε να τον «κρεμάσει» στέλνοντας την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

Στο 70’ και μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Μαντούκα από τα δεξιά, κεφαλιά "ψαράκι" του Μπλάνκο, όμως ο Αναστασόπουλος πετάχτηκε στην αριστερή του γωνία και πέταξε τη μπάλα κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μαντούκα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παυλής πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Αναστασόπουλος κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του και στη συνέχεια ο Λαζαρίδης απομάκρυνε την μπάλα

Ένα λεπτό αργότερα στην κάθετη πάσα του Μπαστία, ο Καρέρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Αμέσως μετά ο Τσέζαρεκ έβγαλε και πάλι σε θέση βολής τον Έντερ, αλλά αυτή τη φορά ο Σάχα απέκρουσε.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Αστέρα να πανηγυρίζουν μία ακόμα μεγάλη και ιστορική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και τους φιλάθλους του Αστέρα να ζητάνε κάτι παραπάνω...

Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Αθηνών)
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ρόκας (90’ Μπαρτολίνι, Φυτανίδης, Μπαστία, Καρέρα, Ουντότζι (88' Λαμπρόπουλος), Εντερ (82' Λαδάκης), Τσέζαρεκ.
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Γεωργέας, Αλβες, Γιάχιτς, Ενσαλίβα (55' Ιορντάκε), Καφές, Λεονάρντο (65' Παυλής), Μαντούκα, Ταχτσίδης (80' Χέρσι), Μπλάνκο.

Ξέρετε ότι...
- Δεύτερη νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΚ στην Τρίπολη μετά το 2-1 της περιόδου 2007-2008. Τότε είχαν σκοράρει οι Φιλομένο, Ζεάν Κάρλος, ενώ σήμερα οι Έντερ, Τσέζαρεκ
- Στα τελευταία έξι παιχνίδια που παραμένει αήττητος ο Αστέρας έχει πάρει ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος στα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ξάνθη, νίκησε τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΣ Γιάννινα, και την ΑΕΚ στην Τρίπολη. Μάλιστα σε αυτά τα έξι ματς έχει κρατήσει πέντε φορές απαραβίαστη την εστία του, με το Νίκο Αναστασόπουλο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (από τον Σισέ).
- Ο Τσέζαρεκ έφτασε τα εννέα γκολ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα, πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ που έχει σημειώσει έντεκα γκολ.

Βλάχος: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης. Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού έχουν ως εξής «Νομίζω πώς μετά τη νίκη επί ενός αντιπάλου όπως είναι η ΑΕΚ αποκτούμε σεβασμό από τους αντιπάλους. Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να κρατάς χαμηλούς τόνους. Το μυαλό στη θέση του. Στο ποδόσφαιρο από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίζονται όλα.

Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες. Είναι άξιοι. Πέτυχαν μία σπουδαία νίκη. Όταν κάνεις τέτοιες νίκες αποκτάς ταυτότητα σαν ομάδα και αποκτάνε ταυτότητα και οι ποδοσφαιριστές. Όλοι θα θυμούνται τη σημερινή επιτυχία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί. Εύχομαι όμως και στην ΑΕΚ, για την οποία ξέρετε πώς έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία από μικρό παιδί, να βρει το δρόμο της. Γιατί η ΑΕΚ πρέπει να εκεί που της αξίζει. Εύχομαι χρονιά πολλά σε όλους και καλές γιορτές»
Ρεπό έδωσε στους παίκτες του ο Βαγγέλης Βλάχος για αύριο Δευτέρα. Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ.

Νίκησαν χωρίς να ιδρώσουν!

Η ομάδα του Μαντινειακού δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και έτσι η παιδική ομάδα του Αστέρα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης χωρίς να ιδρώσει. Ο Αστέρας παραμένει αήττητος (και μόνο νίκες) στο παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας.
- Η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

«Τριάρα» για τους νέους

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρά τη βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα νέων του Αστέρα κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Αγγελόπουλος (5’), Μπακασέτας (51’), Δειμέζης (89’).
Αστέρας: Κυριακόπουλος, Κίτσος, Ζώης, Σεντεμέντες, Συμεωνίδης, Κολιός (82’ Φιλάι), Γιαννούλης (89’ Μιχαλόπουλος), Τσουμάγκας, Αγγελόπουλος (66’ Κουρμπέλης), Μπακασέτας, Καράμπελας (85’ Δειμέζης).
ΑΕΚ: Τσουκαλάς, Ρόμπς (58’ Αμπντουλραχμάνι), Εγγλέζου, Αχείμαστος, Ζιάμπαρης, Μαυροβασίλης, Σταματέας, Πουρνός, Νικόλτσης (68’ Κεμαβόρ), Ντούμος, Τζαμουρλίδης.
- Αύριο το πρωί (11 π.μ.) η ομάδα εφήβων του Αστέρα (Κ-17) θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας, στα πλαίσια του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

 

 

 

 
Ιστορική νίκη στο Ιβανόφειο. Ηρακλής-Αρκαδικός 66-67
Με τρίποντο του Μαναβόπουλου 1’’8 πριν τελειώσει η παράταση ο Αρκαδικός κέρδισε 67-66 τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο και έγραψε μία ακόμα «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του, κερδίζοντας ακόμα και το χειροκρότημα από τους φίλαθλους του Ηρακλή.

Ο Αρκαδικός παίζοντας με πάθος για τη νίκη και πίστη για το τελικό αποτέλεσμα, από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, κατάφερε να σπάσει το αήττητο σερί του «Γηραιού» την φετινή αγωνιστική περίοδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος μετά από δεκατέσσερις αγώνες.

Στο ξεκίνημα του μεγάλου ντέρμπι, ίσχυε η λαική ρήση «Ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη» και με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, ο Ηρακλής προηγήθηκε 12-10 στο πρώτο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο 34-29. Κορυφαίος σκόρερ του «Γηραιού» σε αυτό το διάστημα ήταν ο Πέτροβιτς με 10 πόντους (1τρ), ενώ για τον Αρκαδικό κορυφαίοι σκόρερ ήταν οι Μαναβόπουλος (8 ποντ) και Σιζόπουλος (6 ποντ-2τρ).

Στο τρίτο δεκάλεπτο χάρη σε δύο τρίποντα και ένα λέυ-απ του Καραποστόλου στο 26’ ο Ηρακλής προηγήθηκε με 44-34 και για πρώτη φορά βρέθηκε στο +10.
Σε εκείνο το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού ο Αρκαδικός έδειξε χαρακτήρα και με σερί 4-15, με άμυνα που θύμιζε «μπετόν-αρμέ» πήρε το προβάδισμα στο σκορ για πρώτη φορά στο παιχνίδι (48-49) χάρη σε καλάθι του Τόσιτς! Το παιχνίδι έγινε για τα καλά ντέρμπι και πλέον γινόταν ακατάλληλο για… καρδιακούς.

Ο Καστλ με τρίποντο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ηρακλή (51-49), αλλά και εκείνη τη στιγμή, αλλά και σε όλες τις φάσεις των γηπεδούχων ο Αρκαδικός είχε έτοιμες τις απαντήσεις. Ο Παπαδάκης ευστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές ισοφαρίζοντας σε (51-51). Λίγο αργότερα με σουτ ο Μαναβόπουλος ισοφάρισε 53-53 και στη συνέχεια με καλάθι του Καραδολάμη το σκορ είναι και πάλι ισόπαλο (55-55).

Ένα λεπτό πριν τελειώσει το θρίλερ του Ιβανόφειου, ο Καραδολάμης με τρίποντο δίνει το προβάδισμα στον Αρκαδικό (57-58). Στα επόμενα εξήντα δευτερόλεπτα, το παιχνίδι πέρασε από πολλές φάσεις και η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο.

Στα 00.34 με μία εύστοχη βολή του Καμπερίδη το παιχνίδι ήρθε και πάλι στην ισοπαλία (58-58). Η τελευταία επίθεση του Αρκαδικού διακόπηκε αρχικά από ένα μπουκάλι που έπεσε στο παρκέ (00.26), ενώ την τελευταία ενέργεια πήρε ο Καραδολάμης που κόπηκε από τον Τσαμάτο.

Απέμεναν 8’’6 για το φινάλε του παιχνιδιού, αλλά ο έμπειρος Ραλφ Μπούτσι κάνει το λάθος της χρονιάς. Δεν επαναφέρει τη μπάλα σε πέντε δευτερόλεπτα και αλλάζει κατοχή η μπάλα, αποτέλεσμα της πιεστικής άμυνας του Αρκαδικού.

Ο Καραδολάμης παίρνει την τελευταία προσπάθεια, το σουτ είναι άστοχο και το παιχνίδι πάει στην παράταση. Δεύτερη φορά φέτος παιχνίδι του Αρκαδικού πάει στην παράταση, μετά από αυτό στο Πέραμα και οι μνήμες ζωντανεύουν πάλι.

Δυνατές μάχες στην παράταση με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά παράλληλα και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους για να φτάσουν στη νίκη. Αυτή τη φορά όμως η ιστορία έμελλε να γραφεί με χρυσά γράμματα και τον Αρκαδικό, με περισσότερες δυνάμεις από τον μεγάλο αντίπαλο του, να είναι πλέον αποφασισμένος για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Ωστόσο, δε θα μπορούσε να λείψει η αγωνία και το σχετικό σενάριο αγωνίας στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Αρκαδικός περνάει μπροστά στο σκορ 63-64 με τρίποντο του Σιζόπουλου 1:26 πριν το φινάλε της παράτασης. Ο Τέρελ Καστλ με 1/2 ελεύθερες βολές ισοφαρίζει το σκορ (64-64), όμως στη διεκδίκηση της μπάλας η κατοχή περνάει στον Αρκαδικό με 1:09 να απομένει για τη λήξη του έξτρα πεντάλεπτου. Το θρίλερ καλά κρατεί.

Άστοχο τρίποντο του Καραδολάμη και ριμπάουντ Κάστλ στα 00.36.

Ο Τσαμάτος που νωρίτερα είχε κόψει τον Καραδολάμη αστοχεί σε τρίποντο και ήρθε ο «αρχηγός» Σωκράτης Μαναβόπουλος να «σκοτώσει» έξω από τη γραμμή των 6,25 στα 1’’8 υπό την πίεση του Λαμπρόπουλου (64-67). Στην επαναφορά της μπάλας δίνεται αντιαθλητικό φάουλ του Τόσιτς στον Κάστλ, που ευστόχησε στις δύο ελεύθερες βολές (66-67) αλλά στο τελευταίο σουτ του Αμερικανού η μπάλα βρήκε σίδερο και έδωσε το εναρκτήριο σύνθημα για πανηγυρισμούς στον πάγκο και την αποστολή του Αρκαδικού μέχρι την Τρίπολη που… δεν θα κοιμηθεί απόψε!

Ο Αρκαδικός έδειξε με αυτή του τη νίκη, πώς δικαιολογημένα βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και σίγουρα ήταν η ομάδα που δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλο αντίπαλο τον Ηρακλή στην έδρα του.

Διαιτητές: Μητσόπουλος - Νικολούλης - Μιχελής.
Τα δεκάλεπτα: 12-10, 34-29, 46-39, 58-58, 66-67.
Ηρακλής (Κακιούσης): Καστλ 15 (1), Κέκελης 4, Καμπερίδης 3, Ακεψιμαϊδης, Λαμπρόπουλος 13, Λάππας, Καραποστόλου 8 (2), Πέτροβιτς 10 (1), Τσαμάτος 9, Μπούτσι 4, Δέσπος.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Σκουζής, Τόσιτς 6, Παπαδάκης 5, Σιζόπουλος 20 (4), Κοψαύτης, Καραδολάμης 13 (2), Μαναβόπουλος 16 (1), Σουρλής 2, Σιβορότκα 2, Τζουγκαράκης 3.

Αντιπροσωπεία του Αρκαδικού στο Ειδικό Σχολείο

Αντιπροσωπεία του Αρκαδικού θα επισκεφθεί την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι το Ειδικό Σχολείο Τρίπολης, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό και ευαίσθητο του πρόσωπο εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το όνειρο του πατέρα...

Ο πατέρας του Κοψαύτη, Νίκος, είχε δει όνειρο τη νίκη του Αρκαδικού στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα το μεσημέρι πριν το παιχνίδι μιλώντας τηλεφωνικά στον υιό του, του το είπε.

Την Τρίτη το Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Στα πλαίσια των κοινωνικών τους εκδηλώσεων εν όψει των Αγιων Ημερών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο Αρκαδικός σε συνεργασία με την Chiquita Hellas S.A. και την ΔΕΥΑΤ διοργανώνουν την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ένα υπαίθριο πάρτι στην Πλατεία Πετρινού, με πολλή μουσική, εκπλήξεις και δώρα για όλους.
Τα ραντεβού (και με τους παίκτες της ομάδας) είναι την Τρίτη (10.00 έως 19.30) και την Τετάρτη (10.00 έως 18.00).

Ξεκίνησε η λαχειοφόρος του Αρκαδικού

Ξεκίνησε η λαχειοφόρος αγορά του Αρκαδικού για το μεγάλο δώρο που είναι ένα αυτοκίνητο OPEL CORSA 1.4 SPORT. Κερδίζουν τα τέσσερα τελευταία ψηφία στην κλήρωση του λαϊκού λαχείου που θα γίνει στις 13 Απριλίου 2010.

Οι λαχνοί θα διατίθενται στα εξής σημεία: 1) COVA CAFÉ, 2) PREGO, 3) EVEREST, 4) PHOTO ΚΑΝΑΒΟΣ και 5) καθημερινά στα γραφεία του Αρκαδικού στο ΔΑΚ Τριπόλεως (6-8 μ.μ.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και στο τηλέφωνο: 6932 220436.

Η παράδοση του αυτοκινήτου θα γίνει στις 17 Απριλίου 2010 μετά τη λήξη του αγώνα Αρκαδικός-Ηρακλής στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Τα στατιστικά στην Α2 κατηγορία
Τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού στο ΤΟΡ-10


Μετά τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής η παρουσία των παικτών του Αρκαδικού στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 κατηγορίας παραμένει εντυπωσιακή, αφού τέσσερις παίκτες του συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος!

Ο Γιώργος Σουρλής βρίσκεται στη δεκάδα τριών στατιστικών κατηγοριών επιβεβαιώνοντας ότι διανύει περίοδο φορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα και αυτή τη στιγμή είναι 2ος «κλέφτης» με 17 κλεψίματα, 2ος στην οικονομία με 38 βαθμούς και 5ος στις ασίστς με 40.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ του Αρκαδικού Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, βρίσκεται στη δεκάδα επίσης τριών διαφορετικών στατιστικών κατηγοριών, αφού είναι 1ος σε ευστοχία διπόντων με το εντυπωσιακό 69,4% (50/72), 5ος στην αξιολόγηση του συστήματος tendex με 0.682 και 6ος στα κοψίματα με 6.

Την ίδια στιγμή, ο Κύπριος γκάρντ του Αρκαδικού Ανδρέας Σιζόπουλος μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Ιβανόφειο είναι στη δεκάδα τριών στατιστικών κατηγοριών, 3ος στην ευστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών με ποσοστό 86,6% (39/45), 5ος στα κλεψίματα με 15 και 10ος στα τρίποντα έχοντας ευστοχήσει σε 20.

Συμπληρώνοντας το 1/3 του πρωταθλήματος, ο φόργουορντ του Αρκαδικού Αντώνης Σιβορότκα, παραμένει ο πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος στα τρίποντα, καθώς έχει ευστοχήσει στα 14 από τα 25 που έχει σουτάρει.

Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού που ξεχωρίζουν στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 μετά τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής. Αναλυτικά οι σχετικοί πίνακες στατιστικών έχουν ως εξής:

ΣΚΟΡΕΡ
1. Γκαγκαλούδης 221 (Ολυμπιάδα)
2. Λιακόπουλος 187 (Πέραμα)
3. Τσούτσος 175 (Δάφνη)

ΜΠΟΜΠΕΡ
1. Κακλαμάνος 31 (Παγκράτι)
2. Σκούταρης 26 (Πέραμα)
3. Κυριακόπ. 24 (ΚΑΟΔ)
4. Παναγιωτόπ. 24 (Ξάνθη)
10. Σιζόπουλος 20 (Αρκαδικός)

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ
1. Λάτοβιτς 113 (ΑΓΟΡ)
2. Αμάτο 107 (Πέραμα)
3. Κουτρούλιας 80 (Ν. Ήστ)

ΑΣΙΣΤΣ
1. Γκαγκαλούδης 53 (Ολυμπιάδα)
2. Λιακόπουλος 51 (Πέραμα)
3. Ζούπας 47 (Αμύντας)
5. Σουρλής 40 (Αρκαδικός)

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
1. Γκαγκαλούδης 20 (Ολυμπιάδα)
2. Σουρλής 17 (Αρκαδικός)
3. Δημητριάδης 15 (Λαγκαδάς)
4. Τσούτσος 15 (Δάφνη)
5. Σιζόπουλος 14 (Αρκαδικός)

ΚΟΨΙΜΑΤΑ
1. Βαγενάς 13 (ΟΦΗ)
2. Αναγνωστόπ. 11 (Ξάνθη)
3. Αμάτο 9 (Πέραμα)
6. Γιοβάνοβιτς 6 (Αρκαδικός)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
1. Γκαγκαλούδης 40 (Ολυμπιάδα)
2. Σουρλής 39 (Αρκαδικός)
3. Ζούπας 38 (Αμύντας)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
1. Κακιούζης 0.741 (Παγκράτι)
2. Μάντριχ 0.703 (Ολυμπιάδα)
3. Αναγνωστόπ. 0.702 (Ξάνθη)
5. Γιοβάνοβιτς 0.682 (Αρκαδικός)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ
1. Παναγιωτόπ. 29/32 (Ξάνθη)
2. Γκαγκαλούδης 69/77 (Ολυμπιάδα)
3. Σιζόπουλος 39/45 (Αρκαδικός)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ
1. Γιοβάνοβιτς 50/72 (Αρκαδικός)
2. Κακιούζης 44/64 (Παγκράτι)
3. Κόκκαλης 33/52 (Ν.Ήστ)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1. Σιβορότκα 14/25 (Αρκαδικός)
2. Σκούταρης 26/51 (Πέραμα)
3. Καράμπουλας 10/20 (Ίκαρος/Έσπερος)
4. Βαρδιάνος 12/24 (Παγκράτι)
5. Λάκσα 13/26 (Ίκαρος/Έσπερος)

Ευχαριστίες του Αρκαδικού για φιλοξενία

Το διοικητικό συμβούλιο του Αρκαδικού θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του για την άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία του Ηρακλή, τόσο προς την αποστολή της ομάδας μας, όσο και προς τους φιλάθλους μας.

Τέτοιες ενέργειες τιμούν τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και κάνουν πράξη τις αρχές του «Ευ αγωνίζεσθαι»

Ακόμα, παρακαλούμε να δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλετε καθημερινά προκειμένου να αναπτυχθεί το μπάσκετ στην περιοχή σας.
Υποσχόμαστε πώς και εσείς αντίστοιχα, θα τύχετε της δέουσας φιλοξενίας στον αγώνα του δευτέρου γύρου, τόσο από τη διοίκηση του συλλόγου, όσο και από τους φιλάθλους της ομάδας μας.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα