Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 20-10-2009

 

 

 

 
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στην έκθεση Καρδίτσας
Επιχειρηματικές συνεργασίες των Αρκαδικών Επιχειρήσεων στην
«9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδίου δράσης του για συνεχή προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, πραγματοποίησε επιχειρηματική αποστολή, από την Παρασκευή 9 έως και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Η έκθεση αποτέλεσε το καλύτερο μέσο για να προβληθούν οι επιχειρήσεις και να προωθήσουν τις πωλήσεις τους, καθώς η επισκεψιμότητα της έκθεσης ήταν ιδιαίτερα υψηλή.

Την έκθεση πλαισίωσαν παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γεώργιος Καραγιάννης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Γιάννης Τερζής, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Τμήματος, οι οποίοι πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με επιχειρηματικούς φορείς και επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και συζήτησαν μαζί τους τρόπους προώθησης των Αρκαδικών Επιχειρήσεων και των προϊόντων τους σε όλη την χώρα απευθύνοντας τους παράλληλα πρόσκληση να επισκεφτούν την Αρκαδία, στο πλαίσιο μιας επίσημης επιχειρηματικής αποστολής, προκειμένου να συναντηθούν με αντίστοιχους Αρκάδες επιχειρηματίες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφτηκαν εκθέτες και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων και επαγγελματιών όπου και επετεύχθησαν πολλές επιχειρηματικές συμφωνίες με τους συμμετέχοντες της επιχειρηματικής αποστολής.

Υπεύθυνος της επιχειρηματικής αποστολής ήταν ο συνεργάτης του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Ντούβας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στο περίπτερο του Επιμελητηρίου:

Κυρίος Ηλίας - Παραδοσιακά Γλυκά του κουταλιού
Χριστοδουλοπούλου Βασιλεία - Οινοποιείο Malevos
Ροδοπούλου Θωμαής – Τσακώνικα Υφαντά
Χ. Δρακόπουλος, Φ. Αυγέρης- Σπ& Κ. Κατζώρας ΟΕ, - Ζυμαρικά «Μαίναλον»

 

 

 
Εξόρμηση ΣΑΟΟ στο Μαίναλο
Την ερχόμενη Κυριακή 25 / 10 / 2009 ο ΣΑΟΟ θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στο Μαίναλο . Η πορεία θα ξεκινήσει από το χωριό Καρδαρά και μέσα από υπέροχο μονοπάτι θα καταλήξει σε 4 ώρες στο χωριό Ροινό .

Πρόκειται για μια εύκολη διαδρομή στα ελατοδάση του βουνού μας που προσφέρεται ακόμη και για αρχάριους. Στη διάρκεια της πορείας θα πραγματοποιηθεί σηματοδότηση του μονοπατιού στα πλαίσια του προγράμματος του ΣΑΟΟ να σηματοδοτήσει ένα μεγάλο δίκτυο μονοπατιών στο Μαίναλο.

Η αναχώρηση του λεωφορείου στις 8 πμ από την Κεντρική πλατεία με επιστροφή στις 3 το μεσημέρι.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 234980 τις βραδινές ώρες.

Επίσης την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στα εντευκτήρια του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών – Οικολόγων θα προβληθεί η ταινία HOME
(Λήψεις εναέριες από 60 χώρες με ηφαίστεια σε διέγερση, παγωμένες λίμνες, πυρκαγιές και καραβάνια. Σκοπός η προστασία του πλανήτη )

Στο τέλος θα επακολουθήσει συζήτηση !!!!!!!

 

 
ΠΑΜΕ: Πρόταση αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας
Πρόταση της Γραμματείας Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ στην συνεδρίαση του ΕΚΑ την Πέμπτη 22-10-09 για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

Η εργατική τάξη της χώρας μας, οι φτωχοί αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, οι γυναίκες δεν πρέπει να ξεγελαστούν, να αποδεχτούν τα ψίχουλα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Nα μην κατεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεών τους και κυρίως να μην αποδεχτούν την παραπλανητική και επικίνδυνη λογική: "Ολοι μαζί για να βγούμε από την κρίση, όλοι μαζί για να συμμαζέψουμε τα ελλείμματα της οικονομίας".Πρόκειται για μια πολιτική παλαιάς κοπής, δοκιμασμένη με αντιλαϊκά αποτελέσματα. Επιδιώκει να κάνει συνένοχη την εργατική τάξη, να την ποτίσει με το δηλητήριο του συμβιβασμού, της υποταγής, να μειώσει τις απαιτήσεις της.

Με τις προγραμματικές δηλώσεις της η κυβέρνηση (που άλλωστε ήταν γνωστές και προεκλογικά) έδωσε για ακόμη μια φορά εξετάσεις και έδειξε το καλό της πρόσωπο στην τάξη που υπηρετεί. Την τάξη των εκμεταλλευτών, των καπιταλιστών, προστατεύοντας και ενισχύοντας την κερδοφορία του κεφαλαίου. Ο,τι ανακοίνωσε δεν έχει καμιά σχέση με τις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η πολιτική είναι στην κατεύθυνση της γραμμής της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το ΠΑΣΟΚ θα "ταΐσει" και πάλι το μεγάλο κεφάλαιο με δισεκατομμύρια ευρώ, με νέες επιδοτήσεις, προνόμια και φοροαπαλλαγές.Η λεγόμενη "πράσινη ανάπτυξη", "πράσινη οικονομία" (που σε παγκόσμιο επίπεδο την προωθούν επιφανείς εκπρόσωποι πολυεθνικών όπως ο Κλίντον, ο Αλ Γκορ κ.ά.) δεν είναι παρά ένα νέο πεδίο κερδοφορίας του κεφαλαίου, ένα πεδίο που δε χωράνε οι κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Περισσότερα...

 

 

 
Συνέντευξη Λαζαρίδη - Αλλαγή ώρας με ΠΑΣ Γιάννενα
Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Λαζαρίδης μιλάει σήμερα αποκλειστικά στο www.wind.com.gr  για τις φετινές προσδοκίες της ομάδας του, τα προτερήματά της και την προοπτική της επιτυχίας στη φετινή σεζόν. Θεωρεί πως δεν θα επηρεάσουν τον Αστέρα οι δύο πρόσφατες ήττες στο πρωτάθλημα καθώς ήδη έχει δείξει θετικά στοιχεία με ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή στις πρώτες αγωνιστικές.

Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι παράγοντες της ομάδας της Αρκαδίας (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες) μπορούν να εγγυηθούν για μια θετική παρουσία του Αστέρα στη χρονιά που διανύουμε.

«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που κοιτάζει πάντα προς το καλύτερο. Δεν μας επηρεάζουν τα δύο πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις στην ομάδα να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς στο άμεσο μέλλον. Η νίκη στον αγώνα του Σαββάτου θα επαναφέρει την καλή ψυχολογία για να έχουμε στη συνέχεια που θέλουμε».

ολόκληρη η συνέντευξη >>>>>>>>


Αλλαγή ώρας με ΠΑΣ Γιάννενα


Ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.2009 στις 16.45 (αντί για τις 14.30).

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Μετά το χθεσινό χαλάρωμα στο γήπεδο, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (4.45 μ.μ.), όπου πλέον στρέφεται η προσοχή όλων στις τάξεις της ομάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης χωρίστηκε σε δύο μέρη. Στο πρώτο είχε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στο δεύτερο είχε ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο και «οικογενειακά διπλά» με τον Μάριο Γκόμες να χωρίζει τους παίκτες σε τρεις ομάδες και να παίζουν «επτά εναντίον επτά».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Ρίος, Καρντόσο, Καρέρα, αλλά και ο Νταμόντε του οποίου η κατάσταση πάει καλύτερα. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη στις 5.00 μ.μ

 

 

 
Το Σάββατο Αιγάλεω - Αρκαδικός
Και τώρα το Αιγάλεω

Η επιστροφή του Γιώργου Σουρλή στο Αιγάλεω από μόνη της δίνει ένα επιπλέον ενδιαφέρον στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Αρκαδικού. Βλέπετε, ο διεθνής πλευμέηκερ του Αρκαδικού είχε φορέσει τη φανέλα του Αιγάλεω, πανηγυρίζοντας την άνοδο μάλιστα στην Α1 κατηγορία.
Έτσι, ο 24χρονος πλευμέηκερ είναι το αναμφισβήτητο κεντρικό σημείο αναφοράς του αγώνα από πλευράς Αρκαδικού (διότι στο Αιγάλεω αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Αρκαδικού Γιάννης Τσολάκης).

Ο 24χρονος πλευμέηκερ μιλάει σήμερα για τον αγώνα στο «Σίτι» το προσεχές Σάββατο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Πέρασα δύο όμορφα χρόνια στο Αιγάλεω, πανηγύρισα μία άνοδο στην Α1 κατηγορία, έκανα φίλους. Θεωρώ πώς βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που έφυγα. Θα είναι πάντως περίεργα σίγουρα. Ωστόσο από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσει στη νίκη ο Αρκαδικός»


Ξεκίνησε η προετοιμασία για Αιγάλεω

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρκαδικού για το εκτός έδρας παιχνίδι στο Αιγάλεω το προσεχές Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης δεν αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο αγωνιστικά προβλήματα, αντίθετα η ψυχολογία και το ηθικό των παικτών του βρίσκονται στα ύψη μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της Α2 εναντίον του Παγκρατίου.

Ένας από τους πρωταγωνιστές στη νίκη του Παγκρατίου ήταν ο Μύρωνας Παπαδάκης, τόσο στον οργανωτικό τομέα, όσο και στην άμυνα του. Για το παιχνίδι με το Αιγάλεω ο Κρητικός πλευμέηκερ δήλωσε «Αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι με το Παγκράτι και από σήμερα βλέπουμε το παιχνίδι με το Αιγάλεω. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε όσο περισσότερο και καλύτερα γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις, για να πάμε το Σάββατο να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα