Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 20-8-2009

 

 

 

 
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για απεργία ΟΤΟΕ και κατάργηση ΣΣΕ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ >>>>>>>>>

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
Ο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! >>>>>>>>>

 

 
5ο Ετήσιος Πανελλήνιος διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης
Η Λογοτεχνική Ομάδα Πετρούπολης “Ιδεόπνοον”
& το Περιοδικό “Πνοές Λόγου και Τέχνης” διοργανώνουν τον:
<< 5ο Ετήσιο Πανελλήνιο διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης εφήβων και ενηλίκων με ελεύθερο θέμα >>.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα κείμενά τους, τα οποία για το μεν διήγημα δεν θα υπερβαίνουν τις τρεις σελίδες, για τη δε ποίηση, τους τριάντα στίχους, με ψευδώνυμο, σε τέσσερα αντίτυπα τα οποία δεν επιστρέφονται, με απλή ταχυδρομική επιστολή (συστημένα θα αποκλείονται). Έξω από το φάκελο να ορίζεται η κατηγορία (πεζό ή ποίηση). Περισσότερα...

 

 
Re-union η τάξη του 1988
Συμπληρώνοντας είκοσι ένα χρόνια από την αποφοίτησή τους από το Λύκειο, οι αποφοιτήσαντες από το 1ο-2ο και 3ο Λύκειο Τρίπολης τον Ιούνιο του 1988 θα κάνουν το δικό τους re-union την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο «Μέλαθρον» στις 21.30.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο από την φουρνιά μας, γι αυτό και θα πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν σε αυτή την ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση.

Ευκαιρία για όλους μας, να θυμηθούμε τα νιάτα μας και τα σχολικά μας πειράγματα, από εκείνες τις ξεχωριστές, όμορφες και ανέμελες εποχές, αλλά και μοναδική ευκαιρία να ανταμώσουμε ξανά με τους παλιούς καλούς φίλους που σημάδεψαν την εφηβική μας ηλικία.

Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 
Νέα του Αστέρα
(19-8-09)
Βαρύτητα στην τακτική


Δυνατή προπόνηση με πολύ τρέξιμο και στη συνέχεια με μπάλα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον Αστέρα. Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας Μάριο Γκόμες επικέντρωσε την προσοχή του σε ασκήσεις τακτικής.

Ο Αργεντινός τεχνικός βλέπει τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά στο γήπεδο και να περιμένουν με ανυπομονησία το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Λάρισα.

Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός τεχνικός είναι αυτά του Νταμόντε, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα θεραπείας και του Μπαρτολίνι, που παραμένει ασθενής.

Ο Σαραντόπουλος στον Αστέρα

Ο νεαρός Άγγελος Σαραντόπουλος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της εφηβικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και πλέον συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία, εν όψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων που διοργανώνει η Σούπερ Λίγκα.
Ο Σαραντόπουλος είναι 16 ετών, αποκτήθηκε από τον Πάμισο Μεσσήνης και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τα φιλικά της εφηβικής ομάδας

Προγραμματίστηκαν έξι φιλικά παιχνίδια (όλα εκτός έδρας) για την εφηβική ομάδα του Αστέρα και στα πλαίσια της προετοιμασίας της, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών έχει ως εξής:
19-8-2009: ΑΟ Κιβερίου-Αστέρας (5.30 μ.μ)
22-8-2009: Παναθηναικός-Αστέρας (6.00 μ.μ.)
26-8-2009: Ερμής Μελιγού-Αστέρας (5.30 μ.μ.)
29-8-2009: Χαραυγή-Αστέρας (5.30 μ.μ.)
2-9-2009: Πανθυρεατικός-Αστέρας (6.00 μ.μ.)
6-9-2009: Σπάρτη-Αστέρας (5.30 μ.μ.)

(20-8-09)
Μπήκε στην τελική ευθεία

Τρεις ημέρες απέμειναν για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και όλοι στον Αστέρα σκέφτονται τον αγώνα της πρεμιέρας με την Λάρισα, καθώς η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία και οι προπονήσεις συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς.

Ο Αργεντινός προπονητής Μάριο Γκόμες σε συνεργασία με τους συνεργάτες του, προσπαθούν να βρουν το καλύτερο δυνατό σχήμα για τον αγώνα της Κυριακής.

Στη σημερινή προπόνηση έγινε και το «οικογενειακό διπλό» όπου ο τεχνικός του Αστέρα δοκίμασε και πάλι διάφορα σχήματα και συστήματα εν όψει της πρεμιέρας. Οι «πράσινοι» κέρδισαν τους «κίτρινους» 2-0 με δύο γκολ του Βίλτσες.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από την πλευρά τους δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις και σίγουρα αυτό ικανοποιεί το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης ότι συμμετείχε και ο Μπαρτολίνι, που ξεπέρασε την ασθένειά του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μοναδικό πρόβλημα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος παραμένει ο Ίσραελ Νταμόντε , που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα, με τους φίλους του Αστέρα να ανταποκρίνονται ικανοποιητικά, ενώ περίπου εκατό φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν τη σημερινή προπόνηση.

Ντεμπούτο Σεντεμέντε με εθνική νέων

Την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική ομάδα των νέων έκανε ο Γιάννης Σεντεμέντες του Αστέρα, η οποία συνδυάστηκε με νίκη 3-2 επί της αντίστοιχης ομάδας νέων του Παναθηναϊκού.
Ο Σεντεμέντες αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας.

Ισόπαλοι οι έφηβοι στο Κιβέρι

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η εφηβική ομάδα του Αστέρα στο φιλικό παιχνίδι με την ανδρική ομάδα του ΑΟ Κιβερίου, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2.

Ο Τζουμάκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό (0-1) για τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και πήραν προβάδισμα με 2-1, αλλά στο 70ο λεπτό με όμορφο σουτ ο Γκαιδατζής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 

 
Πρόγραμμα αγώνων μπάσκετ
Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

5ο ανοικτό σκακιστικό ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΑΠΙΝΤ – Ε. Σ. Σ . ΠΕ. Π.

Λήξη 30-8-09

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Τρίπολης

Λήξη 8-9-09

Εκδηλώσεις Δήμου Β. Κυνουρίας

Λήξη 22-8-09

Προκήρυξη 37 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πελ/σου

Λήξη 20-8-09

Οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων (πριμοδότηση εκρίζωσης)

Λήξη 1-9-09

Θερινό ωράριο καταστημάτων
Επιδότηση για νέους αγρότες

Λήξη 31-12-09

Ηλεκτρονική ενημέρωση για τα προγράμματα ΚΕΕ

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα