Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 17-7-2009

 

 

 

 
Γιορτάζει η Αλωνίσταινα
Ο Σύλλογος των απανταχού Αλωνιστιωτών «Η Αγία Παρασκευή», διοργανώνει το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουλίου, παραμονή και ανήμερα της εορτής, θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, στην Αλωνίσταινα του Δήμου Φαλάνθου.

Την παραμονή θα τελεσθεί Εσπερινός και ανήμερα Θεία Λειτουργία.

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον Εσπερινό, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί από το Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης. Θα ακολουθήσει γλέντι και χορός.

 

 
Σε αμφιβολία τίθεται η υλοποίηση κατασκευής της 5ης Μονάδας στην Μεγαλόπολη
Ο κ. Π. Αθανασόπουλος με χθεσινή τοποθέτηση του - σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - προανήγγειλλε, πιθανή ακύρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή της 5ης Μονάδας της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη, επικαλούμενος ως βασικό λόγο, ενδεχόμενη καθυστέρηση του αγωγού του φυσικού αερίου που θα κατασκευάσει ο Διαχειριστής του Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ). Περισσότερα...

ΣΟΣ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
------------------------------------------------------------------------

Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για την κατασκευή της 5ης Μονάδας της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

• Μετά τα προβλήματα στη λιγνιτική Μονάδα της Φλώρινας και της Πτολεμαΐδας,
• Τις αλλεπάλληλες αναβολές σε όλους τους διαγωνισμούς του επενδυτικού προγράμματος της ΔΕΗ και τις καθυστερήσεις στις νέες προκηρύξεις,
• Σε αμφιβολία τίθεται η υλοποίηση κατασκευής της νέας Μονάδας στη Μεγ/λη.

Αυτό προκύπτει από ενημέρωση του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου της ΔΕΗ, κ. Π. Αθανασόπουλου σε σημερινή συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Περισσότερα...

Αγωνιστική Συνεργασία

 

 
6 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 4 ΧΑΛΚΙΝΑ Ο Κ.Ο.Α.Τ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Με έξι (6) αργυρά και τέσσερα (4) χάλκινα μετάλλια καθώς και όλους τους αθλητές του στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων, επέστρεψε ο ΚΟΑΤ από το περιφερειακό πρωτάθλημα στην Καλαμάτα στις 11 και 12 Ιουλίου.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Μόνο αυτό αξίζει στους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας, μετά από εννέα μήνες σκληρής δουλειάς παράλληλα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις έκλεισαν και την αγωνιστική κολυμβητική τους χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Δ.Σ, τους εύχεται καλό καλοκαίρι και πάντα στη ζωή τους επιτυχίες.

Το τετραήμερο 15-19 Ιουλίου ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου με το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών στην Αθήνα.

Με τις ευχές όλων οι αθλητές να επιστρέψουν με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος    Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 
Με αμείωτους ρυθμούς ο Αστέρας
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης στο Καρπενήσι και ο Μάριο Γκόμες με τους συνεργάτες του έχουν βαλθεί να τρέξουν ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η λέξη ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του προπονητικού επιτελείου του Αστέρα και καθημερινά το πρόγραμμα προετοιμασίας γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Το ρεπό δεν έχει έρθει ακόμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και από ότι φαίνεται θα αργήσει να έρθει.

Σήμερα το πρωί, οι παίκτες έκαναν βάρη και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε πάλι πολύ τρέξιμο. Το απόγευμα ήταν η ώρα να μπουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στο γήπεδο και να παίξουν αρκετή ώρα με μπάλα, αλλά και να κάνουν ασκήσεις τακτικής στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά το Νταμόντε, ο Αργεντινός χαφ του Αστέρα ακολούθησε για δεύτερη μέρα πρόγραμμα αποθεραπείας. Κατά τα άλλα, ο προπονητής του Αστέρα Μάριο Γκόμες έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουλίου εξ άλλου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στη Σούπερ Λίγκα Καβάλα.

Συνολικά, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ο Αστέρας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Καβάλα, Ρόδο και Ολυμπιακό Βόλου, πριν επιστρέψει στην Τρίπολη για το τελικό μοντάρισμα της ομάδας.


 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα