Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 16-11-2009

 

 

 

 
Ανακοινώσεις για την 36η επέτειο του Πολυτεχνείου
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και το σύνολο του Συνδικαλιστικού Κινήματος της χώρας, τιμώντας τη μνήμη των πεσόντων και τον αγώνα εξέγερσης του Πολυτεχνείου, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται στις 17 Νοεμβρίου.

O αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται ενώ και τα αιτήματα των φοιτητών και του ελληνικού λαού, του παν-δημοκρατικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι και σήμερα αιτούμενα. Όπως διαχρονικά διεκδικούμενα και επίκαιρα είναι τα αιτήματα για πλήρη και σταθερή εργασία χωρίς ελαστικότητες και επισφάλεια, ισχυρή κοινωνική προστασία, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για την απόκρουση της υπερεκμετάλλευσης των εργαζομένων, που έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας .

Οι νέοι εργαζόμενοι, που σχεδόν στο σύνολό τους είναι ανασφάλιστοι, ζητώντας μόνιμη και σταθερή εργασία , διαδηλώνουν στους δρόμους και θα εντείνουν τους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες για την προστασία και διεύρυνση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων σύμφωνα με τους στόχους και τα οράματα της εξέγερσης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Για το λόγο αυτό το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι πάντα επίκαιρο.
Το Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας - Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών


«Έξω αι ΗΠΑ – Έξω το ΝΑΤΟ»
Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία-Εθνική Ανεξαρτησία
Εμπρός για της Γενιάς μας τα Πολυτεχνεία

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου κρατά ζωντανό το όραμα!
36 χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που οι Αμερικανοί και ΝΑΤΟϊκοί ιμπεριαλιστές, με τους ντόπιους υπηρέτες τους έπνιξαν στο αίμα το λαό και τη νεολαία. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί κορύφωση του αντιδικτατορικού αγώνα και της αντιιμπεριαλιστικής πάλης του λαού και της νεολαίας.

Τα αιτήματα«ψωμί-παιδεία-ελευθερία», «έξω αι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ». επίκαιρα όσο ποτέ!
Η αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τα κάνουν επίκαιρα !
Θέλουν να «δείξουμε ΑΝΟΧΗ» στη θύελλα μέτρων που ετοιμάζει η νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση για να μας φορτώσουν τα βάρη της κρίσης τους!!!

Τιμάμε την εξέγερση του Νοέμβρη με πάλη στο σήμερα Περισσότερα...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

36 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου τα μηνύματα του Νοέμβρη του 73 όχι μόνο παραμένουν επίκαιρα, αλλά τροφοδοτούνται με νέα αιτήματα που αναδεικνύονται μέσα από τους αγώνες του λαού, των εργαζομένων και της νεολαίας.

Ο αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία, Ειρήνη, δουλειά για όλους, Εργασιακά και Δημοκρατικά δικαιώματα, προάσπιση των κοινωνικών αγαθών της Παιδείας, Υγείας, ασφάλισης, βιώσιμης ανάπτυξης είναι τα σημερινά προτάγματα. Περισσότερα...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για την 36η επέτειο του Πολυτεχνείου

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού, να τιμήσουν τη λαϊκή εξέγερση του Νοέμβρη 1973, με δυνάμωμα της πάλης, για να αποκρούσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνουν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η ΕΕ και οι μεγάλοι επιχειρηματίες, με τη σύμφωνη θέση της ΝΔ. Να μη δεχθούν να πληρώσουν τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης. Να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Καμία θυσία για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Περισσότερα...

 

 

 
Νέα Αστέρα
Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρίος

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα το πρωί για τον Αστέρα, με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο να βλέπει τον Λιονέλ Ρίος να ανεβάζει ρυθμούς και να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα προπόνησης.

Μετά το χθεσινό ρεπό, που έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να ξεκουραστούν, ξεκίνησε σήμερα ουσιαστικά η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Οράσιο Καρντόσο, Γαβριήλ Αποστολίδης και Ίσραελ Νταμόντε, του οποίου η κατάσταση βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.

Τέλος, το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενημερώνει του φιλάθλους της ομάδας ότι:
εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 22.11.2009, θα διατίθενται στη μπουτίκ της ΠΑΕ από την Τρίτη 17 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και ώρες: 10.00 π.μ.-6.00 μ.μ.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, εισιτήρια θα διατίθενται στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου του Αστέρα, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 20€

 

 

 
Με το μυαλό στο Πέραμα ο Αρκαδικός
Ο Αρκαδικός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος (17.30) στο Πέραμα με το νεοφώτιστο στην κατηγορία και ιδιαίτερα δυνατό στην έδρα του Ερμή.

Η προετοιμασία του Αρκαδικού ξεκίνησε με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σμυρνιώτη να καταστρώνει τα πλάνα του με τους συνεργάτες του Μπάμπη Αλεξόπουλο, Γιάννη Καστρίτη, εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία της διοίκησης θα μετέχει στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα