Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 16-9-2009

 

 

 

 
Σχετικά με την περίφραξη στο άλσος του Αγίου Γεωργίου
Τρίπολη 16-09-2009

ΠΡΟΣ : Κο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Τρίπολης

Κύριε Πρόεδρε.

Πρόσφατα διαπίστωσα, ύστερα από επιτόπια έρευνα, ότι στο ΒΑ τμήμα του Άλσους Αγίου Γεωργίου του Δήμου Τρίπολης, στο κομμάτι δεξιά του δρόμου με κατεύθυνση το Δ.Δ Μερκοβουνίου πάνω από το σκοπευτήριο, έχει τοποθετηθεί οργανωμένη περίφραξη, η οποία εμποδίζει την επίσκεψη του Άλσους σε αρκετά μεγάλη έκταση.

Κύριε Πρόεδρε γνωρίζουμε αρκετά για την υπόθεση της διεκδίκησης μεγάλου μέρους του Άλσους από ιδιώτες. Επίσης γνωρίζουμε, ότι ο χαρακτηρισμός των εκτάσεων που διεκδικούν οι ιδιώτες, δεν έχει τελεσιδικήσει από το την Δευτεροβάθμια επιτροπή χαρακτηρισμού εκτάσεων που εδρεύει στο Ναύπλιο και στην οποία ως γνωστόν έχουν προσφύγει οι 20 περίπου Μαζικοί Φορείς της πόλης μας.

Θέλουμε λοιπόν να μας ενημερώσετε στο αμέσως προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, αν η συγκεκριμένη περίφραξη έχει τοποθετηθεί νόμιμα και εάν όχι, τι προτίθεται να κάνει η Δημοτική Αρχή της πόλης μας για την απομάκρυνσή της, ώστε να αποδοθεί η περιφραγμένη έκταση του Άλσους πάλι στους συμπολίτες μας.

Ευχαριστώ
Τάσος Παπαζαχαρίας
Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης
Τρίπολη – Ανθρώπινη Πόλη

 

 
Εκλογές 2009: Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας παρουσιάζει τους Υποψηφίους βουλευτές
Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 11:00 π.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας θα παρουσιάσει τους Υποψηφίους βουλευτές του Νομού μας σε Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

 

 

 
Εκλογές 2009: Πρόγραμμα επισκέψεων κ. Λυκουρέντζου
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος θα επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, της ΔΟΥ Τρίπολης καθώς και της ΔΕΗ Τρίπολης, προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με το προσωπικό των υπηρεσιών αυτών.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα των επισκέψεων του Υφυπουργού είναι το ακόλουθο:

9:00 Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας
10:00 ΔΟΥ Τρίπολης
11:00 ΔΕΗ Τρίπολης

Ο κ. Λυκουρέντζος πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009, προγραμματισμένη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις συνεργείων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριπόλεως καθώς και στα γραφεία της διοικητικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΤ. Κατόπιν, ο κ. Υφυπουργός επισκέφθηκε το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο «Η Ευαγγελίστρια» προκειμένου να συναντηθεί με το ιατρικό, νοσηλευτικό, καθώς και με το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ο κ. Λυκουρέντζος δήλωσε στους δημοσιογράφους τα εξής:
«Στη σημερινή μου επικοινωνία με τους συμπολίτες μου εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΤ όσο και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους χώρους εργασίας τους και άκουσα τις προτάσεις τους για την επίλυσή τους. Γνωρίζετε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στήριξε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο με τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του και την περαιτέρω ανάπτυξη του. Διαθέτουμε πλέον ένα σύγχρονο Περιφερειακό Νοσοκομείο, το οποίο αποτελεί σύμβολο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με άξιο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του. Στον τομέα της υγείας με την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή κάναμε ένα ποιοτικό άλμα εμπρός.

Με τους εργαζομένους στη ΔΕΥΑΤ συζητήσαμε τη σημαντική πρόοδο της συγκεκριμένης δημοτικής επιχείρησης, η οποία οφείλεται στην υψηλή απόδοση των εργαζομένων και στους ρυθμούς ανάπτυξης της πόλης μας. Με τα νέα έργα υποδομής και την εξασφάλιση νέων υδάτινων πόρων για το λεκανοπέδιο της Τρίπολης θεωρούμε ότι θέσαμε τις βάσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας και την έγκαιρη αντιμετώπιση μελλοντικών προβλημάτων».

 

 
Με καλή ψυχολογία ο Αστέρας
Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, μπήκε από σήμερα ο Αστέρας με τους παίκτες της ομάδας να έχουν πολύ καλή ψυχολογία εν όψει των σημαντικών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Μάριο Γκόμες, καθώς ο Σωκράτης Φυτανίδης εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στη σημερινή προπόνηση, δόθηκε ιδιαίτερο βάρος σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό» όπου οι «πορτοκαλί» κέρδισαν τους «πράσινους» 2-0 με δύο τέρματα του Λούκας Βίλτσες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα για προληπτικούς λόγους ο Βαγγέλης Καούνος, ενώ ο Ζεάν Κάρλος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του «διπλού».

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (09.00 π.μ), ενώ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, όπου μετά την τελευταία προπόνηση ο Μάριο Γκόμες θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Από σήμερα εξ άλλου, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς ο Αστέρας εξασφάλισε τα «μαγικά χαρτάκια» για το παιχνίδι του Σαββάτου. Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά (10 π.μ-5.00 μ.μ.) και μέχρι την Παρασκευή από την μπουτίκ του γηπέδου.

Τέλος, οι ομάδες του Αστέρα που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της Σούπερ Λίγκα παίζουν εκτός έδρας το Σάββατο. Η ομάδα των Κ-17 θα αγωνιστεί (12.00) στο Καπανδρίτι με την ΑΕΚ και η Κ-21 στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου στις 11.00 π.μ.

 

 
Την Πέμπτη στο Λαύριο ο Αρκαδικός
Τελικά η «πρώτη» εμφάνιση του Αρκαδικού μπροστά στους φιλάθλους του πήρε μερικές ημέρες αναβολή, καθώς μετά το κώλυμα που δήλωσε ο Κεραυνός Αιγίου για φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη, οι άνθρωποι του Αρκαδικού κινήθηκαν γρήγορα, μεθοδικά και τελικά βρήκαν αντίπαλο και μάλιστα πολύ δυνατό.

Ο Αρκαδικός θα παίξει την Πέμπτη το απόγευμα (5 μ.μ.) στο Λαύριο, απέναντι σε μία ομάδα που ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα, προκειμένου να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Σε αυτό το φιλικό παιχνίδι ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Σιβορότκα και τον Σπηλιόπουλο. Ο πρώτος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο δεύτερος έχει έναν τραυματισμό στη μύτη και για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για λίγες ημέρες.

Στο αντίποδα, θα δοκιμαστούν δύο παίκτες στο φιλικό της Πέμπτης και αν πείσουν τον Γιάννη Σμυρνιώτη μπορεί να αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος για έναν Σκοπιανό, που παίζει στις θέσεις των ψηλών και για έναν Έλληνα παίκτη που καλύπτει τις θέσεις των φόργουορντ (3-4).

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα