Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 15-9-2009

 

 

 

 
Οι Ρευματικές Παθήσεις ως Κοινωνικό Πρόβλημα στην Ελλάδα
Το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογικών Ερευνών και ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Οι Ρευματικές Παθήσεις ως Κοινωνικό Πρόβλημα στην Ελλάδα» στις 16 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 19:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
Πρόγραμμα >>>>>>>>

 

 

 
Πρόγραμμα επίσκεψης κ. Λυκουρέντζου στην Τρίπολη
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος θα επισκεφτεί αύριο, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριπόλεως (ΔΕΥΑΤ). Εν συνεχεία, το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο «Η Ευαγγελίστρια», προκειμένου να συναντηθεί με το ιατρικό, νοσηλευτικό καθώς και το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υφυπουργού είναι το ακόλουθο:

7:30 Εγκαταστάσεις Συνεργείων ΔΕΥΑΤ
(Δίπλα στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο του Πελάγους)
8:00 Γραφεία Διοικητικής Υπηρεσίας ΔΕΥΑΤ
9:30 Νοσοκομείο Τρίπολης

 

 

 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Συντ. Ο.Τ.Ε. Μέλος Κ.Ε. ΔΗ.Κ.ΚΙ.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γιατρός Πρόεδρος Ιατρών ΕΣΥ Αρκαδίας.
ΚΩΛΕΤΗ ΤΟΥΛΑ Καθηγήτρια Γαλλικών
ΜΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Πρόεδρος Σωμ. Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλ.
ΣΤΑΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Χημικός Περιβαλλοντολόγος Μέλος Κ.Ε. ΣΥΝ

Διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές >>>>>>>>>>

 

 

 
Τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Αστέρα με τον Πανιώνιο
Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι, εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 θα προπωλούνται στην Μπουτίκ της ΠΑΕ από Τετάρτη 16/09 έως την Παρασκευή 18/09 και ώρες 10.00πμ – 5.00 μμ.
Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, θα διατίθενται εισιτήρια έξω από την Θύρα 8 του γηπέδου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.Τιμή εισιτηρίου 20€

 

 
Στο Λαύριο παίζει ο Αρκαδικός
Τελικά η «πρώτη» εμφάνιση του Αρκαδικού μπροστά στους φιλάθλους του θα πάρει μερικές ημέρες αναβολή, καθώς μετά το κώλυμα που δήλωσε ο Κεραυνός Αιγίου για φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη, οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν γρήγορα, μεθοδικά και τελικά βρήκαν αντίπαλο και μάλιστα πολύ δυνατό.

Ο Αρκαδικός θα παίξει λοιπόν την Τετάρτη το απόγευμα (5 μ.μ.) στο Λαύριο, απέναντι σε μία ομάδα που ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης, θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα, προκειμένου να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα