Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 14-12-2009

 

 

 

 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 ο «Ορφέας» Τρίπολης σε συνεργασία με την Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στις 19:30 το βράδυ. Την εορταστική εκδήλωση θα ξεκινήσει η Φιλαρμονική με ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο μαέστρος κ. Αναστάσιος Πίσχος που περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Για το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου θα μας μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Θεόκλητος Ντούλιας.

Στη συνέχεια η μικτή χορωδία με μαέστρο τον κ. Βασίλη Τζαβάρα θα αποδώσει ύμνους και τροπάρια των Χριστουγέννων που έχει διασκευάσει ο ίδιος. Για πρώτη φορά φέτος θα αποδώσει 3 Χριστουγεννιάτικες άριες ο συμπατριώτης μας τενόρος Στράτης Φιλιππόπουλος που επί πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Όπερα του Γκρατζ της Αυστρίας. Τέλος, η παιδική χορωδία θα κλείσει το εορταστικό πρόγραμμα με κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, παραδοσιακά τραγούδια και γιορτινές μελωδίες των ημερών. Την παιδική χορωδία διευθύνει η μαέστρος κ. Ελένη Λυγιά.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 η μικτή χορωδία του «Ορφέα» θα συμμετάσχει στο 25ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Μεγάρων υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα. Στο φεστιβάλ εκτός του «Ορφέα» θα συμμετέχουν οι χορωδίες του Δήμου Βούλας, η χορωδία από τα Καμένα Βούρλα, η παιδική και η μικτή χορωδία του Δήμου Μεγάρων υπό την διεύθυνση της μουσικού κ. Μαριλίας Ηλία.

 

 

 

 
Απεργία δασκάλων την Τετάρτη και Πέμπτη
 Ανοιχτή επιστολή σε κάθε νηπιαγωγό, σε κάθε δάσκαλο
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση την Πέμπτη
17 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Τρίπολης
www.edupame.gr

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΟΕ στις 8/12, ο κυβερνητικός-εργοδοτικός συνδικαλισμός των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ, έδειξε για άλλη μια φορά το αληθινό του πρόσωπο. Έδειξε ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλό του! To ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε τοπικό επίπεδο.
Έτσι λοιπόν, τη στιγμή που εδώ και ένα μήνα, δεκάδες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, αλλά και εκατοντάδες σωματεία που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα του Ιδιωτικού Τομέα, έχουν εξαγγείλει Πανεργατική-Πανελλαδική απεργία για τις 17 Δεκέμβρη, οι άθλιοι της ΔΟΕ (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ), αποφάσισαν απεργία για τις 16 Δεκέμβρη!!! Η απόφαση αυτή:
 Επιδιώκει να ακυρώσει την ίδια τη δυνατότητα των εργαζομένων να απαντήσουν στην ενιαία και γενικευμένη επίθεση που δέχονται με ενιαίο και αποτελεσματικό τρόπο, και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα.
 Διασπά την ενότητα δράσης και το ενιαίο μέτωπο των εργαζομένων, διευκολύνει τα σχέδια κυβέρνησης-πλουτοκρατίας, βάζει πλάτες στην αντιλαϊκή πολιτική. Βάζει πλάτες στην ανατροπή των εργασιακών, ασφαλιστικών, μισθολογικών δικαιωμάτων. Περισσότερα...

 

 

 

 
E-shop στον Αστέρα
Μπαίνοντας στο σάιτ www.starshop.asterastripolis.gr  μπορούν οι φίλοι του Αστέρα να δουν όλα τα είδη που διαθέτει η μπουτίκ της ομάδας και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης να αγοράσουν αυτό που επιθυμούν.

Κάθε φίλαθλος που ενδιαφέρεται, θα πρέπει πρώτα να κάνει μία εγγραφή στο σάιτ και να ακολουθήσει τις οδηγίες, προκειμένου να μπορεί να αγοράσει τα αγαπημένα του είδη από την μπουτίκ του Αστέρα.

Μία μέρα ξεκούρασης έδωσε ο Βλάχος

Ρεπό έδωσε για σήμερα στους παίκτες του Αστέρα, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος και παράλληλα τους έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις… μπαταρίες τους μετά τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει αύριο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα). Ο Μπρούνο Ουριμπάρι μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Αρη, δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Νίκος Αναστασόπουλος συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών παικτών που έχουν προταθεί για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, μαζί με το Σωτήρη Νίνη του Παναθηναικού και το Γκουστάβο Μαντούκα της ΑΕΚ.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης της ομάδας της Αρκαδίας επί του Αρη στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Αναστασόπουλος ήταν πολύ σταθερός κάτω από την εστία του και αποσόβησε την ισοφάριση σε προσπάθεια του Κάμπορα.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα