Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 14-11-2009

 

 

 

 
Ανακοίνωση παικτών και ΔΣ Αρκαδικού
Οι παίκτες του Αρκαδικού θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλους τους συναδέλφους μας, για τα δίκαια αιτήματα του Συνδέσμου μας.

Παράλληλα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η κίνηση μας δεν έχει αποδέκτη τον Αρκαδικό, αλλά την προσπάθεια μας να συμπαρασταθούμε στον αγώνα όλων των συναδέλφων μας.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο του Αρκαδικού γενικότερα και τον πρόεδρο της Επιτροπής μπάσκετ κ. Μιχάλη Σμυρνιώτη ειδικότερα. Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλους ότι η διοίκηση του Αρκαδικού μας παρέχει όλα εκείνα τα εχέγγυα και είναι καθ’ όλα συνεπής στις δικές της υποχρεώσεις.

Γι αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους ανθρώπους της διοίκησης και θέλουμε να ξέρουν πώς θα πορευτούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά,

Τέλος, θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόηση του φίλαθλου κοινού της Τρίπολης, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό μας.

Οι παίκτες του Αρκαδικού
---------------------------------------------------------------
Ανακοίνωση Αρκαδικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αρκαδικού θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το φίλαθλο κοινό για την προσέλευση του στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών και ζητάει την κατανόησή του για τη μη διεξαγωγή του, λόγω της απεργίας των παικτών.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα