Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 14-10-2009

 

 

 

 

 
Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για Ολυμπιακό
Με το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα, με τον Μάριο Γκόμες να έχει ουσιαστικά ένα πρόβλημα, αφού πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Σεμπάστιαν Καρέρα στο αρχικό σχήμα της ομάδας, καθώς ο Αργεντινός μέσος δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Σήμερα εξ άλλου, ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων.

Αντίθετα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθαρά για προληπτικούς λόγους ο Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιάκο και αύριο θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

Το προπονητικό τιμ του Αστέρα δούλεψε ξανά σήμερα σε θέματα τακτικής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε «οικογενειακό διπλό» με τους «λευκούς» να κερδίζουν 3-2 τους «πράσινους». Τα γκολ των «λευκών» σημείωσαν οι Ουντότζι, Καούνος, Εστέβες, ενώ για τους «πράσινους» σκόραραν οι Ρίος και Βίλτσες.

Αύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Αστέρα, ενώ την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί με τον τεχνικό της ομάδας να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Παίζουν νέοι και έφηβοι

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου παίζουν και οι άλλες δύο ομάδες του Αστέρα που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα των νέων (Κ-21) θα παίξει στις 2 μ.μ. με τον Ολυμπιακό στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη, ενώ η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) θα υποδεχθεί στις 12 το μεσημέρι τον Λεβαδειακό στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα.

 

 

 
Γ. Συνέλευση καθηγητών Αρκαδίας
ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ακαδημίας 12, 221 00 Τρίπολη
Τηλ. 2710234363, FAX 2710231113
E-mail: ds@elmeark.gr

Τρίπολη 10 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τακτική Γενική Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Αρκαδίας καλεί όλους τους συναδέλφους του Νομού να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που θα αναδείξουν το νέο Συμβούλιο την Πέμπτη 22-10-2009 και ώρα 9:00 π.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Απευθύνουμε έκκληση στους συναδέλφους να παρευρίσκονται το πρωί ώρα 9:00 στη Γενική Συνέλευση ώστε να υπάρξει απαρτία, να εξελιχθεί ομαλά η διαδικασία, να λάβουν ενεργά μέρος στις συζητήσεις, να έχουμε ως κλάδος μια επιτυχημένη Γενική Συνέλευση και να ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Συμβουλίου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Αρκαδίας
Ο Πρόεδρος    Ο Γ. Γραμματέας
Ιωάννης Κρατημένος     Πάνος Ζαφειρόπουλος

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα