Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 14-8-2009

 

 

 

 
Τι ισχύει με τα εισιτήρια του Αστέρα
Αγαπητοί φίλαθλοι,

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και σύμφωνα με απόφαση της SuperLeague Ελλάδος,
όλα τα απλά εισιτήρια αγώνων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα εκδίδονται μόνο ονομαστικά.

Για την έκδοση του απλού εισιτηρίου αγώνα απαιτείται η καταχώριση όλων των στοιχείων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου, καθώς επίσης η διεύθυνση αλληλογραφίας του και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αν έχετε προμηθευτεί ονομαστικό εισιτήριο αγώνα σε προηγούμενο παιχνίδι, τότε την επόμενη φορά, χρειάζεται μόνο η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς σας ή του Διαβατηρίου σας και η καταχώριση εκ νέου μόνο του αριθμού ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Μπορεί να εκδοθεί μέχρι ένα (1) εισιτήριο ανά φίλαθλο.

Για διευκόλυνση των φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, απλά εισιτήρια θα εκδίδονται κατά την διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται του αγώνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης όπως αυτό θα κοινοποιείται στην επίσημη ιστοσελίδα εισιτηρίων της ΠΑΕ : http://www.asterasfctickets.gr

Καλούμε όλους τους φιλάθλους που επιθυμούν να προμηθευτούν απλό εισιτήριο αγώνα να φροντίζουν για την προμήθειά του κατά την εβδομάδα που προηγείται, έτσι ώστε να αποφεύγουν την ενδεχομένως πολύωρη αναμονή στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικές πληροφορίες βρίσκονται δημοσιευμένες στο www.asterasfctickets.gr


Τμήμα Εισιτηρίων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
---------------------------------------------------------

«Οικογενειακό διπλό» στη σημερινή προπόνηση

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα με τον Μάριο Γκόμες να δίνει έμφαση στην τακτική, ενώ στη συνέχεια χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες προκειμένου να παίξουν στο «οικογενειακό διπλό»

Για το Σάββατο, ο Αργεντινός προπονητής του Αστέρα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ενώ πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη, που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ.

Πρόκειται για το τελευταίο αγωνιστικό τεστ του Αστέρα πριν την επίσημη έναρξη της Σούπερ Λίγκα, όπου ο προπονητής της ομάδας Μάριο Γκόμες έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα και σχήματα, προκειμένου να βγάλει τα δικά του πολύτιμα συμπεράσματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Σεμπάστιαν Καρέρα, Ίσραελ Νταμόντε, ενώ επέστρεψε από την Σλοβακία και συμμετείχε στην προπόνηση ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Τέλος, σε ένα άλλο «οικογενειακό διπλό» που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα, η ομάδα νέων κέρδισε την εφηβική ομάδα με σκορ 5-1 με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των νεαρών ποδοσφαιριστών.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

5ο ανοικτό σκακιστικό ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΑΠΙΝΤ – Ε. Σ. Σ . ΠΕ. Π.

Λήξη 30-8-09

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Πολιτιστικό Καλοκαίρι Τρίπολης

Λήξη 8-9-09

Εκδηλώσεις Δήμου Β. Κυνουρίας

Λήξη 22-8-09

Προκήρυξη 37 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πελ/σου

Λήξη 20-8-09

Οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων (πριμοδότηση εκρίζωσης)

Λήξη 1-9-09

Θερινό ωράριο καταστημάτων
Επιδότηση για νέους αγρότες

Λήξη 31-12-09

Ηλεκτρονική ενημέρωση για τα προγράμματα ΚΕΕ

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα