Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 13-10-2009

 

 

 

 

 
Μέτρα για την στήριξη της οικονομίας των πυρόπληκτων νομών
Την άμεση στήριξη της οικονομίας των πυρόπληκτων νομών για την εξασφάλιση ρευστότητας των ΜμΕ και ΠμΕ ζητούν οι Πρόεδροι των αντίστοιχων Επιμελητηρίων, από τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα. Λούκα Κατσέλη και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,
Τα Επιμελητήρια των πυρόπληκτων νομών (Αρκαδίας, Αχαΐας, Εύβοιας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) ως θεσμοθετημένοι σύμβουλοι της πολιτείας οφείλουν να μεταφέρουν στη νέα Κυβέρνηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις-μέλη τους συνεπεία των πυρκαγιών του 2007, οι οποίες καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα: την οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση. Σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον οφείλει η νέα κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την εξασφάλιση ρευστότητας των ΜμΕ και ΠμΕ.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση και για όσο διαρκεί η κρίση της οικονομίας, τα πρώτα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από τη νέα κυβέρνηση για τη στήριξη των επιχειρήσεων των πυρόπληκτων νομών, είναι: Περισσότερα...

 

 
Συνέντευξη τύπου κ. Νίκου Καραθανασόπουλου
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, Βουλευτής του ΚΚΕ, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ την Τετάρτη 14 Οκτώβρη στις 6.45μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ρκαδίας του ΚΚΕ

 

 
Ανεβάζουν στροφές στον Αστέρα
Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα ανεβάζουν στροφές καθημερινά έχοντας στο μυαλό τους μόνο τον προσεχή αντίπαλο τους.

Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, ωστόσο όλοι οι παίκτες έδειξαν καλή διάθεση δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις με μπάλα και τακτική στον αγωνιστικό χώρο.

 

 
Την Τετάρτη η παρουσίαση του Αρκαδικού
Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 21.30 στο κέντρο «Μαηθανασάκος» ο Αρκαδικός θα παρουσιάσει τη φετινή του φανέλα και την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, ενώ στη συνέχεια θα δεξιωθεί τους εκπροσώπους του Τύπου.

Φιλική ήττα στο τελευταίο φιλικό
Αρκαδικός-Ελευσίνα 87-89 (39-40)


Την ήττα γνώρισε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο Αρκαδικός, αφού ηττήθηκε από την πολύ καλή Ελευσίνα 87-89.

Το σκορ και η νίκη δεν ήταν το ζητούμενο για τον προπονητή του Αρκαδικού Γιάννη Σμυρνιώτη, αφού περισσότερο τον ενδιέφερε να δει πόσο γρήγορα θα μπορούσαν να προσαρμοστούν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Γιοβάνοβιτς, Καραδολάμης), αλλά και πόσο έτοιμος είναι στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Σιζόπουλος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε εναντίον της Ελευσίνας ο Σωκράτης Μαναβόπουλος.

Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Σουρλής 6 (2), Σιζόπουλος 8, Τόσιτς 12 (2), Σιβορότκα 9 (1), Τζουγκαράκης 3, Παπαδάκης 5, Γιοβάνοβιτς 15, Κοψαύτης 2, Καραδολάμης 12 (2), Σκουζής, Λυμπερόπουλος 10 (3), Σπηλιόπουλος 5 (1).

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας στον Αρκαδικό

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας του Αρκαδικού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Οι κάρτες διαρκείας θα χωρίζονται φέτος σε τρεις κατηγορίες και θα έχουν ανάλογες τιμές:
- Οι θέσεις της κάτω κερκίδας του κλειστού γυμναστηρίου, δίπλα στον αγωνιστικό χώρο κοστολογούνται 100 ευρώ και θα είναι αριθμημένες.
- Οι θέσεις της επάνω κερκίδας κοστολογούνται 70 ευρώ και δεν θα είναι αριθμημένες
- Οι θέσεις στην μικρή κερκίδα πίσω από την μπασκέτα κοστολογούνται 30 ευρώ

Ξεκινάνε οι ακαδημίες του Αρκαδικού

Η Διοίκηση του Αρκαδικού ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ, κατηγοριών Προ-μίνι (γεννηθέντες 1998 – 99 – 2000 - 2001) και Παν-κορασίδων (γεννηθείσες 1997 – 98 – 99 - 2000) για την αγωνιστική περίοδο 2009 – 10.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
Γεωργακόπουλος Παναγιώτης: 6932 – 234699
Τσαμακλής Βελισάριος : 6932 – 088193
Χαραλαμπόπουλος Πάνος: 6936 – 843795

Έχασαν οι παίδες του Αρκαδικού

Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα του Αρκαδικού στην Σπάρτη, από την αντίστοιχη του Σπαρτιατικού με 50-27.

Σπαρτιατικός: Ισμυρνίογλου 3, Πολυμενάκος 2, Ασπιώτης 11, Βλογιαννίτης, Νικολόπουλος 4, Κοψαύτης 2, Γαλανόπουλος 2, Μάρας, Σουνάκης 4, Γιανναράς 2, Διαμαντάκος 20.
Αρκαδικός: Χαραλαμπόπουλος 1, Νεζερίτης 6 (2), Κυριακόπουλος, Παπαναστασίου 2, Εικοσιδέκας 4 (1), Αρμόνης, Γεωργούλης, Θεοδωρόπουλος, Κοσκινάς 3, Σακελλαράκος 7, Σμυρνιώτης 1, Βασιλόπουλος 3 (1).

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα