Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 13-9-2009

 

 

 

 
Η δεύτερη ισοπαλία στην Τρίπολη, Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-1 (0-0)
Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ διατηρώντας το αήττητό του σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 48ο λεπτό με δυνατό σουτ του Φωτάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Αστέρας μετά από 228 λεπτά ανέπαφης εστίας.

Ο Αστέρας γκολ Τσέζαρεκ ισοφάρισε στο 62ο λεπτό, όταν μετά από ελεύθερο του Ντεγκρά, ο Τσιρίλο πήγε να γυρίσει τη μπάλα στο Χαλκιά με κεφαλιά, αλλά ο Τσέζαρεκ που παραμόνευε, επωφελήθηκε, πέρασε και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Κροάτη επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα, δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο χρόνο εις βάρος του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας μετά το γκολ που δέχτηκε από τον Φωτάκη ανέλαβε τα «ηνία» του παιχνιδιού, κατάφερε να ισοφαρίσει και στο φινάλε έχασε ευκαιρίες να κερδίσει.

Το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ συνδυάστηκε με το καλό ντεμπούτο του Λιονέλ Ρίος και του Ζεάν Κάρλος, που μπήκαν στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης δείχνοντας δείγματα του ταλέντου τους και της αγωνιστικής τους αξίας, αλλά και με την επιστροφή του Λούσιο Φιλομένο στην Τρίπολη ως αντίπαλος μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Αστέρα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Αργεντινός στράικερ πήγε στον πάγκο του Αστέρα και χαιρέτισε παλιούς φίλους και συμπαίκτες, όπως και όταν έφτασε στο γήπεδο της ομάδας χαιρέτισε παράγοντες και στελέχη της Τριπολιτσιώτικης ομάδας. Ο Φιλομένο αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα αντικαθιστώντας τον Βλάνταν Ίβιτς.

Οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού μπροστά από τις δύο εστίες ήταν οι παρακάτω:

9': Από το γέμισμα του Τσιρίλο, ο Βιεϊρίνια έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Ντεγκρά μπλόκαρε τη μπάλα...
22': Σέντρα του Φωτάκη από δεξιά ο Ίβιτς έκανε το σουτ με το αριστερό πάνω στην κίνηση, όμως ο Αργυρόπουλος την τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα και απομάκρυνε τη μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα.
24': Ατομική προσπάθεια του Έντερ και σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει άουτ μακριά από την εστία του Χαλκιά.
25': Ο Μουσλίμοβιτς με μπαλιά "τρύπα" έβγαλε τον Κονσεϊσάο σε θέση βολής, ο Πορτογάλος έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ, όμως ο Ντεγκρά ενστικτωδώς θα βρει τη μπάλα με το δεξί του χέρι και θα παραχωρήσει κόρνερ...
44': Κάθετη πάσα του Φωτάκη για τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πήγε να περάσει τον Ντεγκρά που την τελευταία στιγμή παραχώρησε κόρνερ...
45': Ο Έντερ σέντραρε από τα δεξιά, ο Βίλτσες στόπαρε τη μπάλα, έκανε με τη μία το σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής, όμως ο Χαλκιάς του είπε "όχι"
49': Σέντρα του Κονσεϊσάο από τα δεξιά, ο Βιεϊρίνια έκανε την κεφαλιά, ο Μουσλίμοβιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να τη βρει και να τη σπρώξει στα δίχτυα
61': Ο Μαρσελάο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό «παράθυρο» του Χαλκιά...
73': Πονηρή μπαλιά του Ζεάν Κάρλος, ο Χαλκιάς πρόλαβε και προ του Καρέρα μπλόκαρε τη μπάλα...
Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαίας).
Αστέρας: Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαστία, Καρντόζο, Καρέρα, Έντερ (59' Ρίος), Βίλτσες (65' Ζεάν Κάρλος), Τσέζαρεκ (82' Καούνος)
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Βιτόλο (8' Γκαρσία), Φωτάκης, Ίβιτς (75' Φιλομένο), Κονσεϊσάο (69' Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς

Γκόμες: «Μοιρασμένο το παιχνίδι»

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο τεχνικός του Αστέρα Μάριο Γκόμες παρεχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου, στους οποίους δήλωσε:
«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Είχαμε καλύτερο χειρισμό της μπάλας από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν ένα παιχνίδι που μοιράστηκε γενικότερα.

Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις καλές φάσεις με τον Βίλτσες, τον Τσέζαρεκ και τον Καρέρα στα τελευταία λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν τις τελειώσαμε στην τελική μας προσπάθεια. Είναι κάτι που θα δουλέψουμε στις προπονήσεις.

Οι κατευθύνσεις που είχα δώσει στους παίκτες μας ήταν οι εξής: Να μην κάνουμε φάουλ και ειδικά κοντά στην περιοχή μας, διότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα στις «στημένες φάσεις». Δεύτερον και γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που ξέρει να περιμένει, δεν έπρεπε να δεχτούμε κόντρα-επίθεση. Παράλληλα, είπα στους παίκτες μου, να μην κάνουμε λάθη από το κέντρο και πίσω, όπως έγινε στη φάση του γκολ που δεχτήκαμε από τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε από τα πλάγια με τον Βίλτσες και τον Καρέρα, αλλά ταυτόχρονα ζήτησα και γρήγορες επιστροφές στις επιθέσεις του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το Ρίος, έπαιξε χωρίς προετοιμασία, προσπάθησε πάρα πολύ και αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να παίζει ποιοτικά 30-35 λεπτά. Με την προπόνηση θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τα λεπτά συμμετοχής του. Πήγε καλά στο χειρισμό της μπάλας.

Είμαι ικανοποιημένος όμως και από τις υπόλοιπες αλλαγές. Ο Ζεάν Κάρλος μπήκε για να ενισχύσει την αριστερή πλευρά μετά την κούραση του Βίλτσες και ο Καούνος, μπορεί να έπαιξε λίγο, αλλά κατάφερε να πιέσει τους αντιπάλους του»

Κληρώθηκε ένα ποδήλατο

Στο ημίχρονο του αγώνα κληρώθηκε ένα ποδήλατο για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Τυχερός της κλήρωσης αναδείχθηκε ο νεαρός Γιώργος Κατσιαμπής. Το ποδήλατο ήταν μία προσφορά του καταστήματος Maglaris Bikes.

3 και 5/10 τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής

Ανακοινώνεται ότι η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της ΕΛ.ΑΣ, η οποία με έγγραφό της προς τη Super League αναφέρει ότι «σε ότι αφορά στη συμμετοχή μας στην κανονική διεξαγωγή των αγώνων της 6ης αγωνιστικής, την 3η και την 5η Οκτωβρίου, σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει αντίρρηση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ».
Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα και οι ώρες μετάδοσης των αγώνων θα ανακοινωθούν από τη Super League.

Έχασαν οι νέοι

Η ομάδα νέων του Αστέρα ηττήθηκε 1-3 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα των Μίλγεβιτς (3’), Ευθυμιάδη (45’). Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κυριακόπουλου λίγο πριν την λήξη του πρώτου 45λεπτου μείωσε στο 56’ με γκολ του Αγγελόπουλου.

Στη συνέχεια του αγώνα, ο Αστέρας προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά στο 87’ ο Μωυσιάδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Αστέρας: Κυριακόπουλος, Κίτσος (39’ Φιλάι), Μπεντεβής, Σεντεμέντες, Συμεωνίδης (10’ Τασουλής, 45’ Μπραιμλάρι), Κολιός, Γιαννούλης (69’ Μπακασέτας), Κουρμπέλης (75’ Τζουμάκας), Αγγελόπουλος, Γεωργίου, Αποστολίδης.
ΠΑΟΚ: Κουτζαβασίλης, Αποστολόπουλος, Αγουρίδης, Καραντασιάδης, Καρασαλίδης, Κάτσε (90’ Παπαδημητρίου), Προβατίδης (69’ Παναγιωτόπουλος), Σκέμπης, Μωυσιάδης, Ευθυμιάδης, Μίλγεβιτς (90’ Ορφανίδης).
- Η ομάδα των εφήβων ηττήθηκε στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος από τον Παναθηναικό στην Τρίπολη 2-4.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα