Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 12-12-2009

 

 

 

 
Ιστορική επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Αρης-Αστέρας 0-1
Αν και αγωνίστηκε για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ουριμπάρι στο 57’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Αστέρας κατάφερε να φύγει νικητής από το "Κλεάνθης Βικελλίδης" επικρατώντας του Αρη με 1-0 σε μία ιστορική εκτός έδρας επιτυχία.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ουντότζι στο 11ο λεπτό, με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα να επαναλαμβάνει τον εντυπωσιακό πανηγυρισμό που είχε κάνει πριν λίγες εβδομάδες στο ΟΑΚΑ.

Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, ο Τσέζαρεκ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ουντότζι με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με έξυπνη τακτική και καλό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο, ο Αστέρας ήξερε τι έπρεπε να κάνει για να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα κάτι που φαίνεται από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι.

Στο 18' ο Κόκε έβγαλε σε θέση βολής τον Κάμπορα, με τον Αναστασόπουλο να δείχνει τα καλά αντανακλαστικά του αποκρούοντας δύσκολα σε κόρνερ, ενώ η δεύτερη επικίνδυνη φάση που δημιουργήθηκε στην εστία του Αστέρα έγινε στο 38’ όταν ο Κόκε από τα δεξιά της περιοχής ετοιμαζόταν να σουτάρει, αλλά ο Μπαστία με τάκλιν έκοψε. Οι κόντρες ευνόησαν τον Κάμπορα που επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Αναστασόπουλος με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Αστέρας πλησίασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με σχεδόν ίδιο τρόπο. Ο Τσέζαρεκ από τα αριστερά αυτή τη φορά έκανε τη σέντρα, η κεφαλιά του Ουντότζι από το ύψος του πέναλτι και πάλι έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Μέχρι το 57’ και την αποβολή του Ουριμπάρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Αστέρας έλεγχε το ρυθμό του αγώνα και πήγαινε το παιχνίδι όπως ήθελε, ενώ στο 74’ είχε την ατυχία να αντικατασταθεί αναγκαστικά ο Αργυρόπουλος.

Η καλύτερη στιγμή του Αρη στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 60’ όταν μετά από φάουλ του Νέτο, ο Κόκε κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αναστασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κάμπορα. Τα σουτ του Κάλβο (62’), του Ντέιλι (74’), Πρίττα (80’) έφυγαν άουτ.

Τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για τον Αστέρα στο 74' όταν ο Αργυρόπουλος αναγκάστηκε να φύγει από το παιχνίδι, όμως το πάθος των παικτών του και η σωστή τακτική που ακολουθήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι χάρισαν τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί, Φερνάντες (51' Πρίττας), Κάλβο (69' Ντέιλι), Γκρασιάν (65' Χαβίτο), Κάμπορα, Κόκε.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αναστασόπουλος, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Αργυρόπουλος (74' Εστέβες), Μπαστία, Φυτανίδης, Ρόκας (87' Μπαρτολίνι), Καρέρα, Ουντότζι, Τσέζαρεκ (90' Εντερ)

Ξέρετε ότι...

- Ο Αστέρας παρέμεινε αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Πανθρακικός και Αρης) έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα μόλις ένα γκολ και αυτό από τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος Τζιμπρίλ Σισέ

- Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Νίκος Αναστασόπουλος διατήρησε απαραβίαστη την εστία του (Ξάνθη, Πανθρακικός, Άρης) πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις και συνολικά για 283 λεπτά.

- Ο Αστέρας παρέμεινε αήττητος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη (1-1, 4-0 και 1-0 τα αντίστοιχα σκορ) και για τέταρτο στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει αυτά τα τρία χρόνια παρουσίας του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα.

- Τα δύο τελευταία γκολ που έχει σημειώσει ο Αστέρας εκτός έδρας, αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα τα έχει πετύχει ο Τσικόντζε Ουντότζι. Το πρώτο στο Ολυμπιακό Στάδιο εναντίον του Παναθηναϊκού και το δεύτερο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εναντίον του Άρη.

- Ο Βαγγέλης Βλάχος φαίνεται πως έχει πάρει τον αέρα του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού πανηγύρισε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

 

 

 

 
Επιστροφή στις νίκες με εξαιρετικό μπάσκετ. Αρκαδικός-Ν. Ήστ 88-76
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Αρκαδικός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ν. Ήστ με 88-76 και παράλληλα την κόπωση από τρία παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα (Λαγκαδάς, Ολυμπιάδα, Ν. Ήστ), αλλά και το ψυχολογικό-σοκ από τον τραυματισμό του Γιοβάνοβιτς (που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες).

Ο Αρκαδικός μπήκε με… πατημένο το γκάζι από την αρχή του παιχνιδιού και στο τέλος της πρώτης περιόδου προηγήθηκε 33-19 έχοντας ποσοστά για όσκαρ με 9/10 δίποντα και 5/7 τρίποντα, με τους 33 πόντους να είναι ρεκόρ της ομάδας σε ένα δεκάλεπτο. Μόνο που αυτή τη φορά το… πάθημα από τον αγώνα με την Ολυμπιάδα έγινε μάθημα και οι παίκτες του δεν χαλάρωσαν καθόλου, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου διατήρησε το προβάδισμα των δεκατεσσάρων πόντων με το σκορ (51-37).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Νήαρ Ήστ βασισμένη σε μερικά «απίστευτα» σουτ του Μίχαλου από την περιφέρεια και στις προσωπικές ενέργειες του Κόκκαλη κατάφερε να μειώσει στους πέντε πόντους (63-58) τρία λεπτά πριν τη λήξη του, αλλά σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Αρκαδικού βρήκαν τις ψυχικές δυνάμεις να κάνουν ένα σερί 12-0 (75-58) και να «κλειδώσουν» ουσιαστικά τη νίκη.

Ο Αρκαδικός στο σημερινό παιχνίδι είχε πάθος στην άμυνα, προσπαθώντας να «κλείσει» το διάδρομο στους καλούς περιφερειακούς παίκτες της ιστορικής Αθηναικής ομάδας, ενώ στην επίθεση είχε πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας (12/14 βολές, 20/30 δίποντα και 12/29 τρίποντα) με πέντε παίκτες να τελειώνουν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, εκ των οποίων οι Κοψαύτης και Καραδολάμης να κάνουν ατομικό ρεκόρ με τη φανέλα της ομάδας με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Διαιτητές: Διαμαντής, Κατραχούρας, Επιτροπάκης
Δεκάλεπτα: 33-19, 51-37, 72-58, 88-76
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τόσιτς 10 (2), Παπαδάκης 3, Κοψαύτης 16 (2), Σιζόπουλος 12 (2), Καραδολάμης 15 (2), Μαναβόπουλος 4, Σουρλής 8 (2), Σιβορότκα 16 (2), Τζουγκαράκης 4.
Ν. Ήστ (Καρνέσης): Βαβάτσικος, Παππάς 2, Μίχαλος 22 (4), Κόκκαλης 22 (1), Κεφαλάς 8, Πανάρας, Κουτρούλιας 14, Μαχαίρας 6, Κοκκαλιάς, Γκρούντμπεργκ, Στανόγιεβιτς 2.

Όλοι μία οικογένεια στον Αρκαδικό

Ο Γιοβάνοβιτς παρά τον τραυματισμό του και το χειρουργείο που έκανε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, ήταν από νωρίς στο γήπεδο, έκατσε στον πάγκο του Αρκαδικού, ενθάρρυνε τους συμπαίκτες του αποδεικνύοντας πώς όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι μία οικογένεια.

Μάλιστα και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια στο τέλος της αναμέτρησης, ο συμπαίκτης του Αντώνης Σιβορότκα του έπιασε το χέρι και το σήκωσε ψηλά κερδίζοντας (και οι δύο) το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων που γέμισαν για μία ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Γ. Σμυρνιώτης: «Θα γυρίσει το χαμόγελο μας»

Φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι σε μία ιστορική ομάδα του ελληνικού μπάσκετ όπως η Νήαρ Ήστ, ο προπονητής του Αρκαδικού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Έπρεπε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ξεπεράσουμε το σοκ του τραυματισμού του «Λιούμπο» που ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς. Έπρεπε η ομάδα μέσα σε δύο μέρες να ξεκουραστεί και να αλλάξει στυλ παιχνιδιού.

Αλλάξαμε κάποια πράγματα στις επιθέσεις μας, αλλάξαμε σίγουρα κάποια πράγματα στις άμυνες μας και προσπαθήσαμε να κάνουμε παγίδες στο post. Κάποιες στιγμές στην αρχή δεν τα καταφέραμε Μετά όμως ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στον Κουτρούλια και τον δυσκολέψαμε πάρα πολύ βάζοντας και κάποια άλλα πράγματα αμυντικά. Σε ότι αφορά τις φάσεις στο ένας εναντίον ενός πάνω στο Μίχαλο, που έπαιζε κατά κύριο λόγο ο Κοψαύτης, νομίζω ότι τα δύο βασικά ατού της Νήαρ Ήστ, βγήκαν εκτός ρυθμού.

Η ομάδα μας έκανε το απόλυτο παιχνίδι μπάσκετ στο πρώτο δεκάλεπτο, ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός, όλα μας πήγαν καλά. Εν αντιθέσει με το ξεκίνημα στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, φαίνεται πώς το μάθημα έγινε πάθημα, γίναμε πιο σκληροί, η Νήαρ Ήστ κάποια στιγμή αντέδρασε, αλλά πιστεύω πώς είμαστε καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε. Το δείχνουν άλλωστε και τα στατιστικά. Η ομάδα είχε 41% στα τρίποντα και 66% στα δίποντα και νομίζω ότι πραγματικά δικαιούμασταν τη νίκη 100%.

Η ομάδα έχει μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλει λίγο μυαλό. Η απειρία σε κάποια παιχνίδια στοιχίζει. Είχαμε συζητήσει με τα παιδιά και χθες και σήμερα στα αποδυτήρια. Είχαμε συνειδητοποιήσει πώς πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να υπάρχει δεύτερη συνεχόμενη ήττα εντός έδρας. Μπήκαμε από την αρχή πολύ συγκεντρωμένοι και νομίζω πώς κύλησαν όλα φυσιολογικά. Ήταν νίκη ψυχολογίας και θα ξαναγυρίσει το χαμόγελο μας εκεί που ήταν».

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος του Αρκαδικού με τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο ο Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε «Θα χαρούμε τη νίκη μας απόψε και στη συνέχεια παίζουμε ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή, που θα το χτυπήσουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Νομίζω πώς και μόνο που ανεβαίνει ο Αρκαδικός να παίξει στο Ιβανόφειο, είναι τιμή για μένα και την ομάδα. Έχουμε και άλλο παιχνίδι στις 23 Δεκεμβρίου με τους Ίκαρους Σερρών. Πρέπει να τα κάνουμε όλα μαζί»

Αντ. Σιβορότκα: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»
«Πρέπει να στηρίξουμε όλοι τον Γιοβάνοβιτς»


Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αρκαδικού στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Νήαρ Ήστ ήταν για μία ακόμα φορά ο Αντώνης Σιβορότκα, με 16 πόντους (4/4 βολές, ¾ δίποντα και 2/3 τρίποντα) , 5 ριμπάουντ και μία ασίστ. Ο πάουερ φόργουορντ του Αρκαδικού δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα «Καταρχάς ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, είχαμε δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα με την Ολυμπιάδα και τη Νήαρ Ήστ. Είχαμε και αυτή την άτυχη στιγμή για τον Γιοβάνοβιτς, που μας στοίχισε πολύ. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και έχουμε στηρίξει πολλά πάνω του. Από τη στιγμή που δεν έπαιζε έπρεπε να καλύψουμε αυτό το κενό. Πιστεύω πως τελικά τα καταφέραμε. Πιστεύω πώς παίξαμε καλή άμυνα στους ψηλούς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παγίδες στον Κουτρούλια και να του κλείσουμε την πάσα, γνωρίζαμε επίσης ότι στο τέλος του παιχνιδιού ο Μίχαλος εφ όσον το ματς θα πάει στους 10 πόντους θα αρχίσει να πετάει τις μπάλες από πολύ μακριά και προσπαθήσαμε να τον αλλάξουμε αυτό με το να μη του δώσουμε αυτό το ελεύθερο σουτ».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του για το ματς πρόσθεσε: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή κι αυτό φάνηκε από το σκορ και πιστεύω πως δεν κάναμε το ίδιο λάθος όπως στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, όπου προηγηθήκαμε στο πρώτο δεκαλέπτο και μετά πήραν τα μυαλά μας «αέρα». Πιστεύω πως σήμερα προηγηθήκαμε ήμασταν σε όλο το ματς μπροστά στο σκορ και με τη βοήθεια όλων φτάσαμε σ' αυτή την πολύ μεγάλη νίκη επί της Νήαρ Ήστ».

Όταν πλησίασε η Ν. Ήστ στους πέντε πόντους (63-58) ο Αρκαδικός έκανε ένα σερί 12-0 και «καθάρισε» ουσιαστικά τη νίκη «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Εγώ κοιτούσα συνέχεια στο σκορ, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν. Προσπαθούσα να παίξω όσο καλύτερα γίνεται. Ο προπονητής μου είχε πει να παίξω καλή άμυνα στον Κουτρούλια. Πίστευα στη νίκη μέχρι το τέλος. Ο κόσμος ήταν και σήμερα φανταστικός. Γεμίζουν το γήπεδο και το σημαντικό είναι ότι έρχονται στο γήπεδο και οικογένειες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στην προσπάθεια. Θέλω να καλέσω και αυτούς που δεν έχουν έρθει ακόμα στο γήπεδο να μας στηρίξουν και να είναι σίγουροι πώς δεν θα τους απογοητεύσουμε»

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο δήλωσε «Ο Ηρακλής είναι μία πλήρης ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Πιστεύω πώς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο»

Το μήνυμα για τον συμπαίκτη του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς και τις δύσκολες στιγμές που περνάει με τον τραυματισμό του πέρασε σε όλους ο Σιβορότκα: «Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται το «Λιούμπο» που είναι ένα νέο παιδί και που είχε αυτή την ατυχία. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να αισθάνεται άνετα σ' αυτή τη χώρα και την πόλη, για να γίνει όσο πιο γρήγορα καλά.

Προσωπικά ξέρω πως είναι να είσαι σε μια χώρα μόνος σου χωρίς τους γονείς σου και είναι πραγματικά πολύ δύσκολη στιγμή για το παιδί. Θα συνεχίσω να το λέω και θέλω να πω πως όλοι θα τον στηρίξουμε για να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γήπεδο, γιατί τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Γιωργ. Σουρλής: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Η μεγάλη εμφάνιση του Σουρλή στο παιχνίδι με τη Ν. Ήστ, με 8 πόντους, 11 ασίστς, 5 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ, αντέχοντας την πιεστική άμυνα των περιφερειακών παικτών της Αθηναϊκής ομάδας στα 39 λεπτά που αγωνίστηκε, αποδεικνύει την κατακόρυφη αγωνιστική του άνοδο τον τελευταίο μήνα, αλλά ταυτόχρονα είναι και η καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αρκαδικού.

Λίγο μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Λάκωνας πλευμέηκερ του Αρκαδικού δήλωσε «Το σημαντικότερο από όλα είναι πώς η ομάδα κέρδισε. Έκανα αυτό που ήθελε ο προπονητής μου και γι αυτό άλλωστε με πήρε στην ομάδα. Κάναμε πολύ καλό σκάουτιγκ στους δύο παίκτες που κυρίως σκοράρουν για τη Ν. Ήστ, το Μίχαλο και τον Κουτρούλια. Μπορέσαμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα με σωστή αντίδραση, όπως είχαμε πει.

Ξεπεράσουμε γρήγορα την ήττα από την Ολυμπιάδα, τον τραυματισμό του Γιοβάνοβιτς και παρουσιαστήκαμε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Παίζοντας με πάθος και δύναμη στην άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μία νεανική ομάδα και εκεί πρέπει να στηριχθούμε, στην καλή μας άμυνα, για να είμαστε πιο εύστοχοι, λιγότεροι αγχωμένοι και θα έχουμε περισσότερο ρυθμό»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Αρκαδικός έχει ίσως την δυσκολότερη αποστολή παίζοντας στο Ιβανόφειο με τον Ηρακλή. Ο Σουρλής λέει για αυτό το παιχνίδι «Δουλειά μας είναι να κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός. Θα πάμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι στα ίσια και ότι μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό το ματς είναι καλό για μας»

Τα στατιστικά στην Α2 κατηγορία
Τρεις πρωτιές για τους παίκτες του Αρκαδικού


Μετά τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής η παρουσία των παικτών του Αρκαδικού στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 κατηγορίας παραμένει εντυπωσιακή, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ πέντε παίκτες του συμπεριλαμβάνονται σε αυτές έχοντας μάλιστα πρωτιές!

Ο Γιώργος Σουρλής επιβεβαιώνοντας ότι διανύει περίοδο φορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα, πραγματοποίησε πολύ μεγάλη εμφάνιση εναντίον της Νήαρ Ήστ και πλέον είναι πρώτος «κλέφτης» με 15 κλεψίματα, αλλά και πρώτος στην οικονομία με 36 βαθμούς, ενώ είναι ακόμα 5ος στις ασίστς με 38. Μεγάλα νούμερα για τον Λάκωνα πλευμέηκερ που πιστοποίησε την κλάση του στο δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι με τη Νήαρ Ήστ.

Η τρίτη πρωτιά του Αρκαδικού έρχεται από τον φόργουορντ Αντώνη Σιβορότκα, που είναι ο πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος στα τρίποντα, καθώς έχει ευστοχήσει στα 14 από τα 24 που έχει σουτάρει, ενώ είναι 7ος ριμπάουντερ με 51 και 8ος στα κοψίματα με 4!

Ο μεγάλος άτυχος της αγωνιστικής περιόδου, ο Μαυροβούνιος σέντερ του Αρκαδικού Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, βρίσκεται ακόμα στη δεκάδα πέντε διαφορετικών στατιστικών κατηγοριών, αφού είναι 2ος σε ευστοχία διπόντων με το εντυπωσιακό 69,4% (50/72), 4ος στην αξιολόγηση του συστήματος tendex με 0.682, 5ος στα κοψίματα με 6, 7ος στα ριμπάουντ με 51, και 10ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 120 πόντους.

Την ίδια στιγμή, ο Κύπριος γκάρντ του Αρκαδικού Ανδρέας Σιζόπουλος είναι στη δεκάδα δύο στατιστικών κατηγοριών, 2ος στην ευστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών με ποσοστό 87,5% (35/40) και 5ος στα κλεψίματα με 13.

Τέλος, ο Μαυροβούνιος γκάρντ Σλόμπονταν Τόσιτς είναι 6ος στα τρίποντα έχοντας ευστοχήσει σε 18 βελτιώνοντας τα ποσοστά του στα τελευταία παιχνίδια. Αυτοί είναι οι πέντε παίκτες του Αρκαδικού που ξεχωρίζουν στις στατιστικές κατηγορίες της Α2 μετά τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά οι σχετικοί πίνακες στατιστικών έχουν ως εξής:

ΣΚΟΡΕΡ
1. Γκαγκαλούδης 186 (Ολυμπιάδα)
2. Λιακόπουλος 165 (Πέραμα)
3. Τότσιος 158 (Ίκαροι)
10. Γιοβάνοβιτς 120 (Αρκαδικός)

ΜΠΟΜΠΕΡ
1. Κακλαμάνος 27 (Παγκράτι)
2. Παναγιωτόπ. 24 (Ξάνθη)
3. Σκούταρης 22 (Πέραμα)
6. Τόσιτς 18 (Αρκαδικός)

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ
1. Λάτοβιτς 104 (ΑΓΟΡ)
2. Αμάτο 96 (Πέραμα)
3. Κουτρούλιας 67 (Ν. Ήστ)
7. Γιοβάνοβιτς 51 (Αρκαδικός)
8. Σιβορότκα 51 (Αρκαδικός)

ΑΣΙΣΤΣ
1. Λιακόπουλος 48 (Πέραμα)
2. Ζούπας 45 (Αμύντας)
3. Γκαγκαλούδης 40 (Ολυμπιάδα)
4. Βασιλόπουλος 40 (Δάφνη)
5. Σουρλής 38 (Αρκαδικός)

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ
1. Σουρλής 15 (Αρκαδικός)
2. Δημητριάδης 14 (Λαγκαδάς)
3. Κουκουράβας 14 (Ξάνθη)
4. Γκαγκαλούδης 14 (Ολυμπιάδα)
5. Σιζόπουλος 13 (Αρκαδικός)

ΚΟΨΙΜΑΤΑ
1. Βαγενάς 13 (ΟΦΗ)
2. Αναγνωστόπ. 11 (Ξάνθη)
3. Αμάτο 9 (Πέραμα)
5. Γιοβάνοβιτς 6 (Αρκαδικός)
8. Σιβορότκα 4 (Αρκαδικός)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
1. Σουρλής 36 (Αρκαδικός)
2. Ζούπας 36 (Αμύντας)
3. Φαλέκας 28 (Ίκαρος/Έσπερος)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
1. Κακιούζης 0.764 (Παγκράτι)
2. Μάντριχ 0.703 (Ολυμπιάδα)
3. Αναγνωστόπ. 0.690 (Ξάνθη)
4. Γιοβάνοβιτς 0.682 (Αρκαδικός)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ
1. Γκαγκαλούδης 60/66 (Ολυμπιάδα)
2. Σιζόπουλος 35/40 (Αρκαδικός)
3. Κάστλ 23/27 (Ηρακλής)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΠΟΝΤΑ
1. Κακιούζης 41/59 (Παγκράτι)
2. Γιοβάνοβιτς 50/72 (Αρκαδικός)
3. Λιούις 41/68 (Ίκαρος/Έσπερος)

ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1. Σιβορότκα 14/24 (Αρκαδικός)
2. Κόκκαλης 11/21 (Νήαρ Ήστ)
3. Καράμπουλας 9/18 (Ίκαρος/Έσπερος)

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα