Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 12-9-2009

 

 

 

 
20 χρόνια Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης
1989-2009… Σταθμός στην πόλη

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, προσφέροντας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ψυχαγωγία στην πόλη και στους ακροατές του. Είναι από τα πρώτα “ελεύθερα” ραδιόφωνα που λειτούργησαν νόμιμα στην χώρα και στη συχνότητα 91,5 fm.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει, δημοσιογραφικές και μουσικές παραγωγές που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ετοιμάζουν οι συνεργάτες του, στα υπερσύγχρονα studio του.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα και για την προσφορά του αυτή έχει αποσπάσει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεύσεις. Σύμφωνα με επίσημη έρευνα που διεξήχθη από τρεις διαφορετικές εταιρείες δημοσκοπήσεων (MRB, VPRC, Metron Analysis) για λογαριασμό του υπουργείου Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είναι πρώτο σε ακροαματικότητα.

Από την πρώτη ημέρα που μεταδίδει το πρόγραμμά του, μέσω διαδικτύου, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρώτα ενημερωτικά ραδιόφωνα της χώρας και είναι στις πρώτες θέσεις σε ακροαματικότητα μεταξύ των μεγαλύτερων περιφερειακών ενημερωτικών σταθμών της Ελλάδας, στοιχεία τα οποία προκύπτουν μέσα από καθημερινές μετρήσεις του e-radio.gr.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του ραδιοφώνου μας, σας προσκαλούμε στη γιορτή που διοργανώνουμε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ., στην πλατεία Άρεως Τρίπολης.

Η γιορτή περιλαμβάνει συναυλία με το γνωστό καλλιτέχνη Διονύση Σχοινά και τα τοπικά συγκροτήματα ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ FUNK CLUB και ZERO, αναμνηστικά δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε… Είσοδος ελεύθερη.

Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης
Το μεγάλο περιφερειακό ραδιόφωνο στην Πελοπόννησο

 

 
ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΩΝ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
...
ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Η ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. Σ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θηροφυλάκων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για το τραγικό περιστατικό της Ηλείας στις 5/9/2009 που είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία από κυνηγό – λαθροθήρα ενός συναδέλφου, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού και τον τραυματισμό δεύτερου συναδέλφου, συνδικαλιστή μέλους του Δ.Σ. του πρωτοβάθμιου Σωματείου Θηροφυλάκων Κυνηγετικών Οργανώσεων.

Ο δολοφόνος, λαθροθήρας, που ήταν κυνηγός, μέλος κυνηγετικού συλλόγου παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστός για την ιδιαίτερα παραβατική συμπεριφορά του, άνανδρα και εν ψυχρώ πυροβόλησε εναντίον των δύο συναδέλφων την ώρα που εκτελούσαν δημόσια υπηρεσία για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Αυτό που εξοργίζει είναι ότι για ακόμη μία φορά ο δράστης ήταν γνωστός κι΄ ενώ απειλούσε κατ΄ επανάληψη έναν θηροφύλακα δεν έκανε κανείς τίποτε για να αποφευχθεί η τραγωδία. Περισσότερα...

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για ΠΑΟΚ
Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον ΠΑΟΚ και ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας Μάριο Γκόμες ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση.

Αναλυτικά οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκόμες για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Ντεγκρά, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Μαρσελάο, Αργυρόπουλος, Εστέβες, Ζεάν Κάρλος, Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρντόσο, Έντερ, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Καούνος, Τσέζαρεκ και Ρίος.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Καβάλα, απουσιάζουν από την αποστολή ο τιμωρημένος Σωκράτης Φυτανίδης και οι Στάθης Ρόκας, Γαβριήλ Αποστολίδης, ενώ τέθηκαν στη διάθεση του προπονητικού τιμ επιστρέφοντας στην αποστολή της ομάδας ο Βαγγέλης Καούνος και ο Ζεάν Κάρλος.

Η αποστολή του Αστέρα θα διανυκτερεύσει απόψε σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

 

 
Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Αρκαδικού
Αγ. Παρασκευή-Αρκαδικός 46-84 (24-39)

Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη των φιλικών πέτυχε ο Αρκαδικός σήμερα στο Κοντόπευκο, όπου κέρδισε εύκολα με 84-46 την γηπεδούχο Αγία Παρασκευή, που, σαν τον Αρκαδικό, περιμένει τις πιθανές αναδιαρθρώσεις των εθνικών κατηγοριών που θα την προβιβάσουν στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του σε άμυνα και επίθεση, αψηφώντας την κούραση της προετοιμασίας και τα συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό της καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι σημείωσαν οκτώ πόντους, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο σημείωσαν μόλις δέκα!

Ταυτόχρονα, σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αναδείχθηκε η πολυφωνία της επίθεσης του Αρκαδικού, που όπως όλα δείχνουν θα είναι από τα φετινά αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Εναντίον της Αγίας Παρασκευής πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων και όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο προπονητής της ομάδας κατάφεραν να σκοράρουν.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-22, 24-39, 34-57, 46-84
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Σουρλής 9 (2), Σιζόπουλος 11 (1), Κοψαύτης 12 (2), Σιβορότκα 11 (1, Μαναβόπουλος 18, Παπαδάκης 1, Λυμπερόπουλος 7, Τζουγκαράκης 13, Σκουζής 2.
- Το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα είναι και η πρώτη εμφάνιση του Αρκαδικού στην Τρίπολη, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Κεραυνό Αιγίου.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα