Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 10-10-2009

 

 

 

 
Επιστολή ΣΟΣ ΔΕΗ Μεγαλόπολης για μετακίνηση υπαλλήλου
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΣΤΑΘΜΩΝ
(Σ.Ο.Σ) Δ.Ε.Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Προς:
Διευθυντή Λ.Κ.Μ: κ. Κουστέρη Π.

Αυθαίρετη, καταχρηστική, προγραφή και δίωξη αποτελεί η μετακίνηση
της συναδέλφισσας Π. Σαλτάρη στη Γραμματεία της Μαραθούσας.

Κύριε Διευθυντά

Με λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» προχωρήσατε στη μετακίνηση από τις 7 Οκτωβρίου 2009 της συναδέλφισσας Γ. Σαλτάρη - κάτι το οποίο της ανακοινώθηκε μόλις την προηγούμενη μέρα - από τον Τομέα Μελετών στη Γραμματεία της Μαραθούσας με το σκεπτικό ότι δήθεν αποτελεί πλεονάζον προσωπικό.

Η παραπάνω ακατανόητη απόφαση σας, έχει γίνει χωρίς καμιά απολύτως συνεννόηση με την Ιεραρχία του Τομέα Μελετών (Τομεάρχη, Υποτομεάρχη).

Η εν λόγω συναδέλφισσα εργάζεται πάνω από 20 χρόνια στο Λ.Κ.Μ και έχει προσφέρει αποτελεσματικό έργο από διάφορες θέσεις εργασίας, σήμερα επιτελεί σημαντικό έργο στον Τομέα ο οποίος με την μετακίνηση αυτή θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Μόλις δύο μέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές η μετακίνηση αυτή αποτελεί μια κίνηση προγραφής και δίωξης της συναδέλφου και εντάσσεται σε ανάλογες «ύποπτες» πράξεις αυτή την περίοδο (αναθέσεις καθηκόντων, κ.λ.π).
...
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΝΤΗΣ Α.       ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓ.

Περισσότερα...

 

 

 
Νέα Αστέρα
Με «οικογενειακό διπλό» έκλεισε η εβδομάδα

Με «οικογενειακό διπλό» ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας για τον Αστέρα, με τον Αργεντινό τεχνικό Μάριο Γκόμες να βλέπει τους παίκτες του να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση σε όλη τη διάρκειά του. Στο «διπλό» οι «πράσινοι» κέρδισαν με 2-0 τους «πορτοκαλί» χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Βίλτσες, Τσέζαρεκ.

Στο «διπλό» τραυματίστηκε (διάστρεμμα) ο Σεμπάστιαν Καρέρα, του οποίου η σοβαρότητα θα διαπιστωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους οι Ζεάν Κάρλος, Μπαρτολίνι, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των επίσημων υποχρεώσεων που έχουν οι εθνικές ομάδες, δίνει την ευκαιρία στον προπονητή του Αστέρα να δουλέψει όπως αυτός θέλει και να περάσει κάποια στοιχεία στην ανάπτυξη της ομάδας εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη το επόμενο Σάββατο.

Για αύριο Κυριακή, ο προπονητής του Αστέρα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το πρωί της Δευτέρας (09.00 π.μ.).

Τέλος, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου και παρακολούθησε το παιχνίδι της εθνικής ελπίδων με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας. Επόμενο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι την Τρίτη 13 Οκτωβρίου (19.00) με την Λιθουανία και πάλι στο γήπεδο του Αστέρα.

Με… εξάρες ξεκίνησαν οι παίδες

Με νίκη ξεκίνησε στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος η ομάδα του Αστέρα που κέρδισε εκτός έδρας τον Ορχομενό Λεβιδίου με 6-0. Τα τέρματα της παιδικής ομάδας σημείωσαν οι Δρόσος (2), Σβίγγος, Δαγρές, Μπέμπης, Κυριακάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής της παιδικής ομάδας Γιάννης Ρούμπης χρησιμοποίησε παίκτες γεννημένους τα έτη 1996 και 1997.

Αστέρας: Καββαδίας, Γεωργίου, Μάζης, Κατσαρός, Γκίτζιας, Αρώνης, Μπάρλας, Σβίγγος, Δρόσος, Δαγρές, Μπέμπης, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Προύντζος, Στρέμπας, Τεσσαρομάτης, Μανδρώνης, Κυριακάκος, Σαλαπάτας, Τσούκας, Πετρόπουλος, Ζιάζιαρης.

Μιμήθηκαν τους άνδρες

Η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) μιμήθηκε την ανδρική ομάδα και κέρδισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο με το ίδιο σκορ (3-1), αποδίδοντας πολύ όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα γκολ του Αστέρα σημείωσαν οι Ρουμελιώτης (30’), Κουλόπουλος (36’), Μπακασέτας (90’), ενώ προς στιγμήν είχε μειώσει ο Σταματής (75’) για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Ο Μπακασέτας από την πλευρά του ακολουθεί πιστά τα βήματα του Τσέζαρεκ, αφού σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (τρία με την ομάδα νέων και ένα με την εφηβική ομάδα, στην οποία ανήκει ηλικιακά).

Αστέρας: Μπραιμλάρι, Φιλάι, Λάπατας, Νικόλαρος, Μανιφάβας, Σπανός, Κουλόπουλος, Ρουμελιώτης, Γκαιδατζής, Μπακασέτας, Σαραντόπουλος, ενώ έπαιξαν ακόμα και οι: Ξεροβάσιλας, Φασουλής, Χαρμπαλής, Ντινιωτάκης, Μπέλτσος και Ορφανός.

 

 
Το ρόστερ του Αρκαδικού στην Α2
Σωκράτης Μαναβόπουλος: Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1981, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Προηγούμενη του ομάδα το Παγκράτι.

Χαράλαμπος Σκουζής: Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1980, έχει ύψος 1.81 και αγωνίζεται στη θέση του πλευμέηκερ. Προηγούμενες ομάδες του ο Πειραικός, η Ξάνθη, ο Πανερυθραικός και ο Σπόρτιγκ.

Γιώργος Κοψαύτης: Γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1982, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη θέση του γκάρντ. Προηγούμενες ομάδες του ο Πήγασος Αστρους και η ΑΕΚ Αργους.

Παναγιώτης Σπηλιόπουλος: Γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1989, έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Προηγούμενες ομάδες του ο Αρης Πετρούπολης και ο Πανελλήνιος.

Σλόμπονταν Τόσιτς: Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1981, έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται στη θέση του γκάρντ. Προηγούμενες ομάδες του η Λόβσεν, η ΟΚΚ Μπέογκραντ, η Μπουντουκνοστ, ο Άτλας Βελιγραδίου, η Ιγκοκέα Αλεξανδρόβατς και η Ολυμπιάδα Πατρών.

Μύρων Παπαδάκης: Γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1988, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στη θέση του πλευμέηκερ. Προηγούμενες ομάδες του ο ΟΦΗ, το Ηράκλειο και ο Ίκαρος Καλλιθέας. Μετράει 12 συμμετοχές με την εθνική παίδων, σημειώνοντας 19 πόντους.

Χρήστος Λυμπερόπουλος: Γεννήθηκε στις 4 Μαίου 1988, έχει ύψος 1.89 και αγωνίζεται στη θέση του γκάρντ. Προηγούμενες ομάδες του, το Μαρούσι και ο Ιωνικός ΝΦ. Μετράει 22 συμμετοχές με την εθνική εφήβων και 10 συμμετοχές με την εθνική νέων, στις οποίες έχει σημειώσει συνολικά 75 πόντους.

Ανδρέας Σιζόπουλος: Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1983, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη θέση του γκάρντ. Προηγούμενες ομάδες του, ο ΑΠΟΕΛ, ο Παπάγου, η ΑΕΚΤ, η Νήαρ Ήστ, ο Μίλωνας και το ICBS. Παίζει στην εθνική ομάδα της Κύπρου.

Λιούμπο Γιοβάνοβιτς: Γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1987, έχει ύψος 2.07 και αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών. Προηγούμενες ομάδες του η Λόβσεν και η Μπούντουκνοστ.

Γιώργος Σουρλής: Γεννήθηκε στις 1 Νοεμβρίου 1985, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στη θέση του πλευμέηκερ. Προηγούμενες ομάδες του η ΑΕ Σπάρτης, ο Σπαρτιατικός, η ΑΕΚ, ο Ποσειδώνας Καλαμάτας, το Αιγάλεω και η Δάφνη.
Μετράει 12 συμμετοχές με την εθνική εφήβων, 31 συμμετοχές με την εθνική νέων, στις οποίες έχει σημειώσει συνολικά 108 πόντους. Έχει ακόμα 10 συμμετοχές με την πανεπιστημιακή ομάδα. Στη συλλογή του έχει ένα αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που έγινε στην Αργεντινή (2005) και ένα χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων που έγινε στη Θεσσαλονίκη (2003).

Αντώνης Σιβορότκα: Γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1985, έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών. Προηγούμενες ομάδες του ο Αλκέτας Αλεξάνδρειας, η Τούμπινγκεν, η Ούλμ, η Κιρσχάιμ και το ICBS.

Σάββας Τζουγκαράκης: Γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1986, έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Προηγούμενες ομάδες του ο Κύδωνας Χανίων, ο Ολυμπιακός, ο Άλιμος, το Π. Φάληρο, το Περιστέρι και η Νήαρ Ήστ. Μετράει δέκα συμμετοχές με την εθνική πανεπιστημιακή ομάδα.

Δημήτρης Καραδολάμης: Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1987, έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Προηγούμενες ομάδες του η Γουμένισσα, ο Μακεδονικός, ο Αρης Θεσσαλονίκης και η ΑΕΛ.

Προπονητικό επιτελείο

Γιάννης Σμυρνιώτης: Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1965 και ως παίκτης αγωνίστηκε στον Αρκαδικό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική το 1985, ενώ την επόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας στην κατηγορία.

Στα χρόνια που ήταν μακριά από την Τρίπολη, κάθισε στον πάγκο αρκετών ομάδων, ενώ με κάποιες από αυτές συνέδεσε το όνομα του με ανόδους κατηγοριών. Έχει κοουτσάρει το Παγκράτι, τον Ιωνικό Ν.Φ, την Άμιλλα Περιστερίου, τον Αρδηττό (δύο συνεχόμενες ανόδους), τον Κένταυρο Δάφνης (άνοδο Γ’ Εθνικής).

Ως προπονητής σε γυναικείες ομάδες, γνώρισε την Ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού με τον Σπόρτιγκ αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα και με το Παγκράτι στο Λιλιάνα Ρονκέτι. Έχει κοουτσάρει επίσης την Ακαδημία Ηλιούπολης και τον Άρη Χολαργού.

Μετά την… περιήγησή του στα γήπεδα της Αττικής, επέστρεψε στον Αρκαδικό το καλοκαίρι του 2006, όπου ξεκίνησε να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της Αρκαδίας στο ελληνικό μπάσκετ, πανηγυρίζοντας δύο συνεχόμενες ανόδους από την Γ’ Εθνική κατηγορία στην Α2.

Με 71 νίκες στο σύνολο του είναι ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του Αρκαδικού μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες. Άμεσοι συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας είναι ο Μπάμπης Αλεξόπουλος και ο Γιάννης Καστρίτης.

Μπάμπης Αλεξόπουλος: Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1968 και ως παίκτης αγωνίστηκε στον Αρκαδικό κατακτώντας τρία τοπικά πρωταθλήματα (1991, 1992, 1993), ενώ αγωνίστηκε τόσο στην Β’ Εθνική, όσο και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Στον Αρκαδικό έκανε τα πρώτα προπονητικά του βήματα και σήμερα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σμυρνιώτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ως προπονητής κατέκτησε ένα τοπικό πρωτάθλημα με τον ΓΣ Αρκαδίας (1997), τον οποίο οδήγησε και στην παραμονή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γιάννης Καστρίτης: Γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1982 και ως παίκτης αγωνίστηκε στον ΓΣ Αρκαδίας, τον Αρκαδικό και την Παναχαϊκή.
Τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε ως βοηθός του Θανάση Λιόνα στην Απολλωνιάδα (Γ’ Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά διατέλεσε βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου στην Ολυμπιάδα Πατρών (Α1). Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα.

Ο Γιοβάνοβιτς στον Αρκαδικό

Ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς είναι η τελευταία μεταγραφή του Αρκαδικού, με την οποία ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας εν όψει της πρώτης συμμετοχής στην ιστορία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο Γιοβάνοβιτς γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1987 έχει ύψος 2.07 και αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις των ψηλών, δημιουργώντας έτσι μία πολύ καλή front-line με τους Σιβορότκα, Τζουγκαράκη, Μαναβόπουλο, Καραδολάμη.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει αγωνιστεί στη Λόβσεν και την Μπούντουκνοστ στην Α1 κατηγορίας της χώρας του, ενώ με την εθνική νέων του Μαυροβουνίου (U-20) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Β’ κατηγορία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Πολωνία.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε στην Α1 με την Λόβσεν, με την οποία είχε μέσο όρο 21 πόντους και 11 ριμπάουντ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα