Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 9-9-2009

 

 

 

 
Εκδηλώσεις το ερχόμενο ΣΒΚ στο Δήμο Κλείτορος
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κλείτορος με την υπ' αριθμ. 73/27-6-2009 ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του, ανακήρυξε επίτιμο Δημότη του, τον ηθοποιό κ° Γεώργιο Μιχαλακόπουλο.

Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 μ.μ. στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Βαλτεσινίκου.

Την ίδια ημέρα, στις 09:30 το πρωί, στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαλτεσινίκου, θα γίνει πανηγυρική Λειτουργία στη μνήμη των Αγωνιστών Πατριωτών του 1826.

Επίσης το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί θα διεξαχθεί στο Βαλτεσινίκο λαϊκός αγώνας ορεινού δρόμου στα μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων με το σύνθημα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», που σημειολογεί την επιστροφή στις αξίες του Αρκαδικού ιδεώδους. Τον αγώνα θα τιμήσει με την παρουσία του ο μεγάλος Βαλκανιονίκης του στίβου και θρύλος των 3.000 μ. μετ' εμποδίων κος Γιώργος Παπαβασιλείου.

 

 

 
Μπήκαν στην προπόνηση Μπαρτολίνι, Ρόκας
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, με τον Μάριο Γκόμες να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού.

Αυτό φάνηκε τουλάχιστον από τη σημερινή προπόνηση, αφού μετά την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών με αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής με μπάλα στο γήπεδο και συνεχόμενες αλλαγές στα «διπλά». Η προπόνηση του Αστέρα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις «στημένων» φάσεων, φάουλ και πέναλτι.

Χαμόγελα υπήρξαν στην σημερινή προπόνηση, αφού τόσο ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, όσο και ο Στάθης Ρόκας ακολούθησαν κανονικά και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δείχνοντας πώς μπορεί να τους υπολογίζει ο Μάριο Γκόμες για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ατομικό πρόγραμμα, για καθαρά προληπτικούς λόγους, ακολούθησαν ο Οράσιο Καρντόσο και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ενώ αποθεραπεία με χαλαρό τρέξιμο έκανε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος λόγω της χθεσινής του συμμετοχής στο παιχνίδι της εθνικής ελπίδων με την Αγγλία (1-1).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σε ένα ακόμα διεθνές παιχνίδι και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο τον βοήθησαν με το χειροκρότημά τους σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σύσσωμη η ομάδα του Αστέρα βρέθηκε στο γήπεδο χθες και παρακολούθησε το παιχνίδι της εθνικής ελπίδων με την Αγγλία.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, ενώ οι επόμενες προπονήσεις (Παρασκευής-Σαββάτου) θα είναι πρωινές. Το Σάββατο θα ανακοινωθεί εξ άλλου η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον «δικέφαλο του βορρά»

Εξ άλλου, αύριο Πέμπτη, στελέχη του Αστέρα θα παρευρεθούν στην ενημερωτική συνάντηση της Σούπερ Λίγκα στην Αθήνα με θέματα που έχουν να κάνουν την άρτια διεξαγωγή ενός αγώνα πρωταθλήματος.

Τέλος, στα επίσημα του γηπέδου τοποθετήθηκαν καθίσματα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του τέταρτου βοηθητικού γηπέδου.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα