Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 8-10-2009

 

 

 

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
Στις 24-9-2009 πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για το νέο τεύχος του περιοδικού iamvosart που είναι αφιερωμένο στην Αρκαδία. Χαιρέτησαν οι: κ. Δημήτρης Ρέππας, κ. Κωνσταντόπουλος, κ. Κοτσιάνης και κ. Χαλκιάς. Μίλησαν συγγραφέας Χρήστος Δεσύλλας και ο ποιητής Νίκος Δεληγιάννης. Τραγούδησε η χορωδία «Ορφέας».
Παράλληλα έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου Βασίλη Προκόπου.

 

 
Η κ. Παναγοπούλου για τις εκλογές
ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

ΜΑΖΙ αγωνιστήκαμε για να γυρίσουμε σελίδα, να πάμε μπροστά…για μια Δίκαιη κοινωνία, για μια Αρκαδία που θα μας κάνει όλους περήφανους...

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά εκείνες κι εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ, εκείνους κι εκείνες που έδειξαν εμπιστοσύνη και με τίμησαν με την ψήφο τους. Που είχαμε καθοριστική συμβολή στη ΝΙΚΗ.

Συγχαίρω τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο προσωπικό κάλεσμά μου...που εκτίμησαν την υπεύθυνη στάση και την ενεργό Συμμετοχή… της Γυναίκας, γιατρού του ΕΣΥ…που τόλμησε να ζητήσει να μεταφέρει η ίδια στη Βουλή με τη δική της φωνή, τον παλμό και τις αγωνίες της Περιφέρειας...

Είμαστε δικαιωμένοι και περήφανοι που δώσαμε ΜΑΖΙ αυτό το δύσκολο, άνισο, αλλά ωραίο αγώνα, με δύναμη ψυχής, με ηθική, με ευαισθησία, με αξιοπρέπεια, με συνέπεια στις αρχές μας.

Συγχαίρω τους Αρκάδες που πετύχαμε μια τόσο μεγάλη, καθαρή ΝΙΚΗ για τον Τόπο μας και τον Κόσμο μας.

Συνεχίζουμε με συνεπή παρουσία, παρρησία και δύναμη. Προχωράμε μπροστά, θα είμαστε ΜΑΖΙ.

ΜΑΖΙ με το Γιώργο Παπανδρέου για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο. Σε μια πολιτεία Δικαίου και Διαφάνειας.

Η νέα πορεία ξεκίνησε. Εργαζόμαστε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Το θέλουμε, το μπορούμε, το αξίζουμε. Αγωνιζόμαστε, θα επιτύχουμε.

Γεωργία Παναγοπούλου
Παιδίατρος ΕΣΥ
Υποψ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

 

 
Από αύριο μπαίνει ο Ζεάν Κάρλος
Ακόμα μία προπόνηση έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αστέρα και ο Μάριο Γκόμες είδε για τελευταία φορά τον Ζεάν Κάρλος να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς από αύριο ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα μπει μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Προπόνηση με τον Αστέρα δεν έκανε σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται στην Τρίπολη, αλλά προπονείται με την εθνική ελπίδων που αύριο θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εκπροσώπησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος που δήλωσε: «Η αναμέτρηση με την Πορτογαλία είναι δύσκολη, καθώς οι αντίπαλοί μας έχουν πολύ καλή ομάδα. Για να πάρουμε τη νίκη οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και σε συνδυασμό με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο».

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα