Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 4-10-2009

 

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Εργοτέλη
Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Εργοτέλη και ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας Μάριο Γκόμες ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση.

Αναλυτικά οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκόμες για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι οι εξής: Ντεγκρά, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Εστέβες, Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρντόσο, Ρίος, Έντερ, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Καούνος, Τσέζαρεκ και Λαδάκης.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Λεβαδειακό απουσιάζει από την αποστολή ο τραυματίας Σεμπάστιαν Μπαρτολίνο, ενώ αντίθετα τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ επιστρέφοντας στην αποστολή της ομάδας ο Οράσιο Καρντόσο.

Η αποστολή του Αστέρα θα διανυκτερεύσει απόψε σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

 

 
Καταιγιστική η ομάδα νέων. Αστέρας-Εργοτέλης 3-0
Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 τον Εργοτέλη με τέρματα που σημείωσαν οι Αγγελόπουλος (67’), Μπακασέτας (85’), Μπεντεβής (90’).

Η ομάδα νέων του Αστέρα κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να επικρατήσει εύκολα της Κρητικής αντιπάλου της. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Μπακασέτας, μιμούμενος τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ κατάφερε να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αστέρας: Κυριακόπουλος, Φιλάι, Κίτσος, Σεντεμέντες, Συμεωνίδης, Κουρμπέλης, Καράμπελας (72’ Δειμέζης), Κολιός, Αγγελόπουλος (87’ Μπεντεβής), Μπακασέτας (90’ Κουλόπουλος), Τζουμάκας (67΄Τσουμάγκας).
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Κανδυλάκης, Σαρρής, Χαλκιαδάκης (61΄ Πρωτογεράκης), Αριστεινίδης, Πουλάκης (81’ Νταβιγλάκης), Παπαρούνας (55΄Ανωγειανάκης), Κοιλιάρας, Τσούτσης (65΄Δωματάς), Φυτίλης
- Η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Πανιώνιο.
 

 

 
Νέα του Αρκαδικού
Την Τετάρτη νέο φιλικό

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης την ΑΕΚ Αργους, στα πλαίσια της καλύτερης του προετοιμασίας για την παρουσία του στην Α2 κατηγορία.

Φιλική ήττα στο Αργος
Αρκαδικός-Πέραμα 72-7
3

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε «ζωντανό» το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος του, ο Αρκαδικός ηττήθηκε 72-73 από το Πέραμα στον άτυπο τελικό του τουρνουά του Αργους. Οι δύο ομάδες της Α2 κατηγορίας παρουσίασαν όμορφο θέαμα προσφέροντας αρκετές στιγμές καλού μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι πέρασε από διάφορα στάδια, καθώς το Πέραμα μπήκε πιο… ζεστό στο παρκέ του Αργους και προηγήθηκε μέχρι δεκατέσσερις πόντους διαφορά (19-33), κρατώντας διψήφια διαφορά πόντων μέχρι το ημίχρονο (28-39).

Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στον Αρκαδικό, που με επιμέρους σκορ 18-5 προηγήθηκε 46-44 και 50-49 στην λήξη της τρίτης περιόδου, ενώ η μέγιστη διαφορά του ήταν έξι πόντοι (62-56) στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου.
 
Σε αυτό το διάστημα ο Αρκαδικός επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε τους διαδρόμους προς το καλάθι του και με «ντάμπλ σκορ» σε αυτό το διάστημα (34-17) πήρε το προβάδισμα των έξι πόντων.

Στα τελευταία επτά λεπτά υπήρξε ισορροπία στο παιχνίδι, αφού ο προπονητής του Αρκαδικού δοκίμασε ένα πιο κοντό ευέλικτο σχήμα για να δει τα θετικά και τα αρνητικά του σημεία. Τελικά το Πέραμα έφτασε στη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, χάρη σε ένα λέυ-απ του Λιακόπουλου και σε δύο εύστοχες βολές του Μαιστόροβιτς.

Διαιτητές: Καραλής, Στρέμπας
Δεκάλεπτα: 12-23, 28-39, 50-49, 72-73
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Σκουζής, Τόσιτς 13 (4), Παπαδάκης 10 (2), Κοψαύτης 1, Μαναβόπουλος 13, Σουρλής 19 (5), Σιβορότκα 8 (1), Τζουγκαράκης 8.
Πέραμα (Καλαμπάκος): Μαιστόροβιτς 4, Δασκαλούδης 10, Αμάτο 13, Σολωμός, Λιακόπουλος 7 (1), Κυπριτζόγλου 17 (5), Τραφαλής 6, Καραλής 3 (1), Σκούταρης 9 (1), Γριμπαβιώτης 4, Μοτσενίγος.
- Δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους οι Λυμπερόπουλος, Σιζόπουλος, που ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις σε πόδι και μέση αντίστοιχα.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα