Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 3-12-2009

 

 

 

 
Η νεανική χορωδία του «Ορφέα» στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πεύκης
Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 η νεανική χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης, θα συμμετέχει στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Πεύκης στην Αθήνα, που θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με ώρα έναρξης την 19:00.

Στο Φεστιβάλ εκτός του «Ορφέα» συμμετέχουν η χορωδία της Λεοντίου Σχολής, η χορωδία Κηφισιάς, η χορωδία του Χαμόγελου του Παιδιού και η χορωδία της Πεύκης. Καλούμε τους φίλους μας από την Αθήνα να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ της Πεύκης.

Άρχισε η διάθεση του εμπορικού αναμνηστικού γραμματοσήμου του «Ορφέα» που εκδόθηκε για τον εορτασμό των 30 χρόνων του σωματείου μας. Εκδόθηκε σε δύο σειρές από 500 γραμματόσημα η κάθε σειρά. Για την προμήθεια του γραμματοσήμου οι συλλέκτες και φίλοι μπορούν να απευθύνονται στα εντευκτήρια του «Ορφέα» και στο βιβλιοπωλείο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

 

 

 
Πανελλαδική Στάση Εργασίας καθηγητών τη Δευτέρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2009

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί τους καθηγητές να συμμετέχουν στην
3ωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας 7 Δεκέμβρη 2009
(11 πμ - 2 μμ και 2 - 5 μμ)
και στο Συλλαλητήριο (Προπύλαια 12.30μμ),
με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία
του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Περισσότερα...

 

 

 
Διημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού
«Καρκίνος του Μαστού: από την άναρχη συσσώρευση πληροφορίας στη σύνθεση;».
Αυτός είναι ο τίτλος διημερίδας που διοργανώνουν το Α’ Παθολογικό-Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας και το Παθολογικό Τμήμα – Μονάδα Γυναικολογικού Καρκίνου του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani-Caravel.

Από τα θέματα που θα παρουσιαστούν στην Διημερίδα ξεχωρίζουν και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον :
1) Η επιβεβαίωση της πρώιμης συστηματικότητας της νόσου μέσω της ανίχνευσης κυκλοφορούντων καρκινικών κυττάρων και η πρώιμη θεραπευτική παρέμβαση που μπορεί να βελτιώνει τον μακροπρόθεσμο έλεγχο της νόσου. Στον τομέα αυτόν πρωτοπορεί ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο Κρήτης με επικεφαλής τον καθηγητή Β. Γεωργούλια.

2) Ποιο είναι το μέλλον στην προχωρημένη νόσο; Έχει βελτιωθεί ή αναμένεται ουσιωδώς να βελτιωθεί η επιβίωση στη μεταστατική νόσο και με ποια ποιότητα ζωής;

3) Οι εξελίξεις στον κληρονομούμενο καρκίνο του μαστού και οι προβληματισμοί της ιατρικής κοινότητας σχετικά με τη διαχείριση μιας τέτοιας πληροφορίας με τόσες αλυσιδωτές συνέπειες. Αξίζει η «ίαση» το τίμημα των ακρωτηριασμών;

 

 

 
Επερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για εργασιακά
Επίκαιρη Επερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: Η καταστροφή των εργασιακών σχέσεων και ο κόσμος της εργασιακής επισφάλειας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Προς τους Υπουργούς:

Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Η εργατική τάξη της χώρας μας, εδώ και 20 χρόνια, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σφοδρότερη επίθεση στα δικαιώματά της και κυρίως στο δικαίωμα για πλήρη, ουσιαστική και ποιοτική εργασία.
Οι εργασιακές σχέσεις βρίσκονται σήμερα κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα. Επίμονη και συστηματική είναι η προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κρατών μελών της και των Διεθνών καπιταλιστικών Οργανισμών (κυρίως του ΔΝΤ και του ΟΟΣΑ), να προωθήσουν την «απορύθμιση» της αγοράς εργασίας και την πλήρη αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων. Περισσότερα....

 

 

 
Συνέντευξη Φυντανίδη
Ο 25χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Σωκράτης Φυντανίδης, μιλάει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr για την έως τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την προοπτική βελτίωση που υπάρχει έτσι ώστε να εκπληρώσει τις φετινές της προσδοκίες. Θεωρεί πως μπορεί και πρέπει να βελτιωθούν ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να ικανοποιηθεί ο κόσμος από το θέαμα και να επιστρέψει στις εξέδρες του γηπέδου της Τρίπολης. Ο ίδιος προσπαθεί να βελτιώνει τις επιδόσεις του και περιμένει μέσα από αυτές να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μια θέση που θα την οδηγήσει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσα από το πρωτάθλημα αλλά κι από το κύπελλο Ελλάδος.

«Ο Αστέρας έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Το νιώθουμε και το πιστεύουμε. Όμως ακόμη δεν νομίζω πως έχουμε δείξει το πραγματικό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Πιο πολύ μας ενδιαφέρει να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Έχουμε μπροστά μας τρία δύσκολα παιχνίδια ως το τέλος του πρώτου γύρου όπου πρέπει να πάρουμε όσο γίνεται και περισσότερα πράγματα. Στόχος μας ασφαλώς είναι μια καλή θέση στο πρωτάθλημα και ασφαλώς το κύπελλο Ελλάδος..»

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη >>>>>>>

 

 

 
Βλάχος: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»
Μιλώντας για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε «Είπα και στους παίκτες μου να μη βλέπουμε την βαθμολογική θέση και συγκομιδή του Πανθρακικού, αφού σε όλα τα παιχνίδια εκτός του αγώνα με τη Λάρισα έχει παίξει πολύ καλά και δικαιούται να έχει περισσότερους βαθμούς.

Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, τους παίκτες και το όνομα του συλλόγου, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε την δικιά μας ομάδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νομίζω πώς αν κάνουμε αυτό που μπορούμε ως ομάδα, τότε θα περάσουμε και από αυτή τη δύσκολη έδρα»

Η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίστηκε σήμερα το μεσημέρι και ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα τακτικής στο γήπεδο. Ο Οράσιο Καρντόσο καθημερινά ανεβάζει ολοένα και περισσότερο ρυθμούς στο γήπεδο και αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενώ Νταμόντε, Αποστολίδης, Ρίος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης η φωτογράφηση των παικτών για τα ημερολόγια του 2010 που θα εκδοθούν σε λίγες ημέρες και θα διατεθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα