Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 3-8-2009

 

 

 

 
Υγειονομική κάλυψη εκδηλώσεων από ΕΟΔ
Το φετινό καλοκαίρι, όπως και κάθε χρονιά, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας καλύπτει υγειονομικά τις εκδηλώσεις της Καλλιτεχνικής Πράξης που διεξάγονται στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου. Με συνολική δύναμη 25 εθελοντών, προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών σε κάθε παράσταση ως το τέλος του καλοκαιριού, στηρίζοντας το Δήμο Τρίπολης ως η μόνη ενταγμένη στο Σ.Τ.Ο. του Δήμου.
 

 

 
Εκδήλωση στις Δαβιές του Δήμου Φαλάνθου
Ήχος Ελληνικός... ένα μουσικό ταξίδι στις γωνιές της πατρίδας μας

Στο Δήμο Φαλάνθου, το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου στις Δαβιές, εκδήλωση λόγου και μουσικής η οποία θα περιλαμβάνει :

- Ομιλία για την Συμβολή των Αρκάδων στον εκπολιτισμό του Ελληνικού κόσμου, ένα διαχρονικό ταξίδι στην ιστορία και στην τέχνη, με ομιλητή τον διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ και Ερευνητή της Ακαδημίας Αθηνών κ. Γιάννη Πλεμένο.

- Μουσική διαδρομή από Αρκαδία- Κύπρο – Σμύρνη – Κων/πολη – Θράκη – Μακεδονία – Ήπειρο – Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Πελοπόννησο από το Μουσικό συγκρότημα Ελλήνων Μελίσματα.

- Δημοτικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Κέντρου Ελληνικού Χορού Μαρίας Καραπάνου.

Πληροφορίες :

Δήμαρχος : Κώστας Ψυχάρης 6944624976
Δημ. Σύμβουλος : Ελένη Καρούντζου 6944676424

 

 

 
Εκδηλώσεις στη Βλαχέρνα
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑ-ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ:

1.ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 & ΜΠΑΣΚΕΤ 2.ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 3.ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ 4.ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ 5.ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/08/09) 6.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 08/08/09) 7.ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ(10 ή 11/08/09) 8.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ (14 & 15/08/09) 9.ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΥ (16/08/09)

 

 
Φιλικό με Ατρόμητο ο Αστέρας την Τετάρτη
Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα με το μυαλό όλων στις τάξεις της ομάδας να είναι στραμμένο στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, που θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ, όπου ο προπονητής της ομάδας Μάριο Γκόμες έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα και σχήματα, προκειμένου να βγάλει τα δικά του πολύτιμα συμπεράσματα εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στα φιλικά που θα ακολουθήσουν, αρχής γενομένης από την Τετάρτη, θα βοηθήσουν σημαντικά στο μοντάρισμα της ομάδας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του εντός έδρας αγώνα με την Λάρισα.

Για αυτό το λόγο τα δύο επόμενα φιλικά τεστ με Ηλυσιακό, Ηλιούπολη θα γίνουν στην Τρίπολη. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό το προσεχές Σάββατο 8 Αυγούστου (7 μ.μ.) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι η «πρώτη» εμφάνιση του Αστέρα μπροστά στους φιλάθλους του.

Όλα λειτουργούν ιδανικά μέχρι σήμερα στην προετοιμασία του Αστέρα, καθώς ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, ο Ίσραελ Νταμόντε, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, και πολύ σύντομα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Το πρωινό πρόγραμμα είχε πολύ τρέξιμο, ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απογευματινό είχε περισσότερη μπάλα στο γήπεδο και ανάπτυξης παιχνιδιού. Το πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζεται αύριο με πρωινή, ενώ την Τετάρτη η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει το μεσημέρι για το Περιστέρι.

Την Τετάρτη εξ άλλου, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τις αντίστοιχες ομάδες των νέων (17.00) στο Περιστέρι.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα