Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 1-10-2009

 

 

 

 
Φυτανίδης: «Θέλουμε τον κόσμο 12ο παίκτη»
Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη συνέχισε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας, με το προπονητικό πρόγραμμα να χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη στο γυμναστήριο και το δεύτερο, ασκήσεις με μπάλα και τακτική στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, από τη σημερινή προπόνηση αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Ζεάν Κάρλος, ενώ Οράσιο Καρντόσο και Ίσραελ Νταμόντε συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους.

Πρώτο μέλημα όλων στην ομάδα είναι να διατηρηθούν οι χαμηλοί τόνοι και να αντιμετωπιστεί το παιχνίδι της Δευτέρας με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Σωκράτη Φυτανίδη «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη, θέλοντας να ισχυροποιήσουμε περισσότερο αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής.

Σίγουρα ο Εργοτέλης έχει παρουσιάσει σημαντικά σημάδια βελτίωσης και κάθε χρόνο παρουσιάζεται ως μία ομάδα που κτίζεται πάνω σε σωστές βάσεις. Την Δευτέρα, θα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου, την οποία είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας. Θέλουμε ο κόσμος της Τρίπολης να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας μας»

Το Σάββατο παίζουν οι «μικροί»

Οι δύο «μικρές» ομάδες του Αστέρα που αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα παίζουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην Τρίπολη. Η ομάδα νέων (Κ-21) αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στις 10.30 π.μ. ενώ η εφηβική ομάδα (Κ-17) αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στις 3.30 μ.μ.

 

 

 
Ο τύπος της Αρκαδίας
Κυκλοφόρησε το φύλλο Σεπτεμβρίου 2009 της εφημερίδας ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ. Με Αφιέρωμα για τις Εκλογές της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2009 και τους υποψηφίους Βουλευτές Αρκαδίας. Περισσότερα στο www.arkadiko.blogspot.com

 

 

 
Εκλογές 2009. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 02/10/2009
Την Παρασκευή στις 2/10/2009 ο κ.Γιάννης Γιαννόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα παρακάτω χωριά:

Κανδήλα- Παλαιόπυργος (08:00)
Βλαχέρνα – Λεβίδι (09:00)

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί κατά σειρά:

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης (10:00)
Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (11:30)
Δημόσιες Υπηρέσιες Τρίπολης (13:00)

Απόγευμα:

Περιοδεία στη Νεστάνη (17:00)
Περιοδεία στο Παράλιο Αστρος(18:30)

Βράδυ:

Ομιλία μαζί με όλους τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, στην εκδήλωση που διοργανώνει στο Αστρος η Δ.Ο. Βόρειας Κυνουρίας.(20:00)

Τρίπολη: Συνάντηση με φίλους σε γνωστό καφέ – μπαρ στον πεζόδρομο.(23:00)

 

 

 
Εκλογές 2009. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΑΝΟΣ (Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΚΕ).
Ολο και πιο καθαρά επιβεβαιώνεται τι θα ακολουθήσει την επόμενη των εκλογών. Θα γίνει προσπάθεια να χτυπηθεί ακόμα περισσότερο το επίπεδο ζωής των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Εισόδημα, Κοινωνική Ασφάλιση, σταθερή και μόνιμη δουλειά, Υγεία, Παιδεία θα δεχτούν σοβαρότατα πλήγματα. Γι' αυτό δυναμώνουν τα διλήμματα που θέτει το κεφάλαιο και τα κόμματά του, με στόχο να διαστρεβλωθεί το κριτήριο ψήφου των εργαζομένων. Την επόμενη μέρα των εκλογών χρειάζονται σκληροί μαζικοί αγώνες για τη θύελλα που ετοιμάζουν. Γι' αυτό χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΚΕ).
Ερχεται θύελλα αντιδραστικών μέτρων από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ που ικανοποιούν τις ανάγκες της πλουτοκρατίας. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροϊδιοκτήτες αγρότες, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, στις 4 του Οκτώβρη έχουν μια ευκαιρία.Να βγει από την κάλπη όσο γίνεται πιο αδύναμη αντιλαϊκή κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Αδύναμες οι εφεδρείες τους - ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑ.Ο.Σ, «Οικολόγοι». Παντοδύναμο το ΚΚΕ για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση από τις 5 Οκτώβρη.

ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΚΕ).
Ο εργαζόμενος που θα ψηφίσει ΚΚΕ ξέρει τι θα κάνει το Κόμμα μας αύριο. Με όποια κυβέρνηση, θα είναι ο νους και η ψυχή της Λαϊκής Αντεπίθεσης. Θα είναι κάστρο της ανυπακοής απέναντι στο δικομματισμό και στο κεφάλαιο. Θα συγκεντρώνει δυνάμεις για το Μέτωπο της εξουσίας των λαϊκών στρωμάτων. Αντίθετα, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, Ο ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ κολυμπάνε μέσα στην πολυγλωσσία, στο ψέμα και στο μικρομεγαλισμό.

ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΚΕ).
Ξέρουμε πως αρκετοί συμφωνούν με το ΚΚΕ. Πολλοί έχουν επιμέρους διαφορές, αλλά έχουν εμπιστοσύνη στη σταθερότητά του. Στα δύσκολα περιμένουν να στηριχτούν στο ΚΚΕ. Ξέρουν πολύ καλά πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν. Ξέρουν πως η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για το λαό. Αυτή τη φορά είναι η ώρα αυτό που νιώθουν να το εκφράσουν και στην κάλπη. Για να μη χαθούν άλλα χρόνια.

ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (Υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΚΕ).
Οι νέοι και οι νέες που οι γονείς τους βασανίζονται στο μεροκάματο για να σπουδάσουν, τα νέα ζευγάρια που έχουν χρεωθεί στις τράπεζες για μια ολόκληρη ζωή, η νεολαία που γυρνά στο φαύλο κύκλο από την ανεργία στην ψευτοδουλειά και την αβεβαιότητα, οι νέοι και οι νέες που βρίσκονται στις λίστες των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για εξαγορά συνειδήσεων και την επόμενη μέρα θα είναι ξανά στις λίστες του ΟΑΕΔ, να σκεφτούν: Δεν έχουν κανένα συμφέρον από τα κόμματα του κεφαλαίου και τα δεκανίκια τους.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα