Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 30-11-2008

 

 

 

 
Εκδήλωση για τον εθελοντισμό
Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008  (Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού) και ώρα 8.00 μ.μ. η ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας και ο Αστέρας Τρίπολης διοργανώνουν εκδήλωση για τον εθελοντισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Τρίπολης.
Βασικός ομιλητής ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

Ενημερωτικό σποτάκι >>>>>>>

 

 

 
Το ΕΚΑ για συμβασιούχους Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
ΠΡΟΣ: Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Στυλιανίδη Ε.

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας εκφράζει την συμπαράστασή του στον αγώνα των 94 συμβασιούχων εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Οι συμβασιούχοι, διοικητικοί και τεχνικοί Υπάλληλοι, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εργάζονται με Συμβάσεις ορισμένου χρόνου, έργου, ανάθεσης έργου και συμβάλλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η μη οριστική επίλυση της εργασιακής σχέσης των συμβασιούχων, καθιστά την λειτουργία του Πανεπιστημίου προβληματική αφού θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία, εξέλιξη και ανάπτυξη του Ιδρύματος και διατηρεί σε ομηρία και ανασφάλεια τους εργαζόμενους αυτούς.
Η περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προϋποθέτει μεταξύ άλλων την πλήρη στελέχωση του με διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Περισσότερα...

 

 

 
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
«ΟΙΚΟΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2008»
 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ !
ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ / ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Εμείς οι οικολογικές οργανώσεις, οι σύλλογοι και οι κινήσεις πολιτών που συγκεντρωθήκαμε στις 8-9 Νοεμβρίου, στο Ναύπλιο στη Γιορτή Περιβάλλοντος «ΟΙΚΟΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2008» που οργάνωσε η Ηράκλεια Ένωση Αργολίδας Κορινθίας, συζητήσαμε το σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και εκφράζουμε την ανησυχία για τα αδιέξοδα στα οποία μας οδηγούν οι λανθασμένες πολιτικές.

Φθάσαμε στο τέλος όλων των χρονικών ορίων που έχουν τεθεί, είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε από τον σχεδιασμό της Περιφέρειας, είτε από το Γενικό Χωροταξικό Σχέδιο και όμως κανείς σχεδόν νομός της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας δεν έχει αποφασίσει καμιά πολιτική για την διαχείριση των σκουπιδιών.

Η κοντόφθαλμη και αδιέξοδη λογική όλων σχεδόν των Δήμων για τα απορρίμματα παραμένει «Έξω από την αυλή μας και ας πάνε όπου θέλουν». Περισσότερα...

 

 

 
Ημερίδα: «Διαχείριση προστατευόμενων περιοχών στην Αν. Πελοπόννησο»
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα ΑΕ, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγρότοπου Μουστού και ο Δήμος Ζάρακα διοργανώνουν ενημερωτική Hμερίδα με θέμα «Διαχείριση προστατευόμενων περιοχών στην Ανατολική Πελοπόννησο» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 10:30 π.μ. στον Πολυχώρο Novellon στο Κυπαρίσσι Λακωνίας. Περισσότερα...

 

 

 

 
Η ΕΟΔ στην έρευνα για αγνοούμενη στην Καστάνιτσα
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας βρέθηκε από την Παρασκευή, 28/11/2008, μετά από πρόσκληση των συγγενών της, στην έρευνα της αγνοούμενης 74χρονης Ε.Π. που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή της Καστάνιτσας από το μεσημέρι της ιδίας μέρας. 12μελές κλιμάκιο της ΕΟΔ Αρκαδίας, συνοδεία σκύλου έρευνας, μετέβη στην περιοχή και άρχισε τις έρευνες οι οποίες διήρκεσαν όλη τη νύχτα της Παρασκευής και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Δυστυχώς δεν βρέθηκαν ίχνη της αγνοούμενης και οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα