Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 24-10-2008

 

 

 

 
Πρόγραμμα επισκέψεων υφ. Παιδείας στην Αρκαδία
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 17:00, θα κηρύξει την έναρξη του Διημέρου Συνεδρίου «Ενδυνάμωση των Τοπικών Συμβουλίων Νέων», το οποίο διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στην Τρίπολη.

Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008 θα παρακολουθήσει τις σχολικές γιορτές που διοργανώνουν τα σχολεία του Δήμου Λεβιδίου προς τιμήν της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, θα εγκαινιάσει την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας.

09:00 Σχολική Γιορτή Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου
10:00 Σχολική Γιορτή Γυμνασίου – Λυκείου Λεβιδίου
11:30 Εγκαίνια Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας

 

 

 
Εγκαίνια Πολιτιστικού Κέντρου Κανδάλου
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Κανδαλιωτών (Ζελιωτών) και ο Δήμος Τεγέας σας καλούν στην Τελετή Εγκαινίων του νεότευκτου «Κουτσοπανάγειου» Πολιτιστικού Κέντρου Κανδάλου

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κανδάλου το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 ώρα : 19:00.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
www.kandalos-zeli.gr

 

 

 
Ανακοινώθηκε η 18άδα για ΟΦΗ
Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (7.00 μ.μ.) στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας Κάρλος Καρβαλιάλ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Φλάβιο, Ρικάρντο Εστέβες, Νίκος Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ζορζίνιο, Πέτρος Κανακούδης, Ζεάν Κάρλος, Αντριάν Μπαστία, Ρούντολφ Ντουαλά, Ζαουάντ Ζαιρί, Λούσιο Φιλομένο, Μάρτιν Καμπούροφ, Οράσιο Καρντόσο, Μανώλης Ψωμάς, Φάμπιο Φελίσιο και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στις Σέρρες με τον Πανσερραικό, δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Αστέρα ο Σωκράτης Φυτανίδης και ο Μπρούνο Ουριμπάρι, ενώ στον αντίποδα συμπεριλαμβάνονται στην δεκαοκτάδα ο Μανώλης Ψωμάς και ο Φάμπιο Φελίσιο. Η αποστολή της ομάδας θα διανυκτερεύσει απόψε σε γνωστό ξενοδοχείο της Τρίπολης.

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 23/10/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους... Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα