Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 23-10-2008

 

 

 

 
Ραδιοτηλεοπτικός και παιδικός κόσμος
Το περιοδικό Ραδιοτηλεόραση και η Ελληνική Ραδιοφωνία Τρίπολης, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν δημόσιο διάλογο, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008, στις 7.00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, με θέμα «Ραδιοτηλεοπτικός και παιδικός κόσμος» με στόχο να αναδειχθούν απόψεις, θέσεις, προβληματισμοί και προτάσεις για ένα καλύτερο ραδιοτηλεοπτικό και παιδικό κόσμο.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι κ.κ. :

Δέσποινα Τσακίρη, επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα : «Τηλεόραση και το φαντασιακό του παιδιού»,

Χαράλαμπος Ανθόπουλος, Επίκουρος καθηγητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα «Παιδί και Τηλεόραση»,

Ηλέκτρα Κουτσούκου, Υπ. Διδάκτωρ, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με θέμα
«Τηλεόραση και προστασία παιδιού» και

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, καθηγητής, πρόεδρος τμήματος Κοινωνικής και
Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα «Βία, Παιδί και
τηλεόραση».

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Γιώργος Συριόπουλος, δημοσιογράφος,
Διευθυντής εκδόσεων της ΕΡΤ Α.Ε.

 

 

 

 
Μεγάλη η συμμετοχή στην απεργία των Επαγγελματιών Τρίπολης
ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΕΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Χαρακτηριστικό και πρωτόγνωρο στοιχείο της Πανελλαδικής κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008 ήταν η μεγάλη συμμετοχή του τόπου μας που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΣΕΒΕΕ κ΄ της ΕΣΕΕ το ποσοστό συμμετοχής της Τρίπολης ανήλθε στο 95%.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αρκαδίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης συμμετέχοντας ενεργά οργάνωσε τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008 στην Τρίπολη στο χώρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στις 11:00 π.μ. όπου συντάχθηκε ψήφισμα-υπόμνημα από τους παρευρισκόμενους το οποίο στη συνέχεια παραδόθηκε στον Γ.Γ. Πελοποννήσου κ. Αγγελόπουλο Νικόλαο από τα διοικητικά συμβούλια της ΟΕΒΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης.

Η μεγάλη επιτυχία της κινητοποίησης ήταν η πλήρης ενημέρωση των συναδέλφων για τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων τους. Οι Μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, επαγγελματίες, αυτοκινητιστές και έμποροι του τόπου μας σήκωσαν δυναμικά τα χέρια τους ψηλά και με τη συμμετοχή τους, έστειλαν μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη αγανάκτηση τους κατά των κυβερνητικών μέτρων.

Τα διοικητικά Συμβούλια της
ΟΕΒΑ και του Εμπορικού Συλλόγου

Υπόμνημα προς τον Γ.Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ >>>>>>>>>

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα