Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 21-8-2008

 

 

 

 
Εκδήλωση προς τιμή του ήρωα του 1821 Νικηταρά
Την 30η Αυγούστου 2008 θα γίνουν εκδηλώσεις προς τιμή του Ήρωα τον 1821 ΝΙΚΗΤΑΡΑ στο Τοπικό Διαμέρισμα Τουρκολέκα του Δήμου Φαλαισίας σύμφωνα με το πρόγραμμα >>>>>>>>

 

 

 
Οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων (πριμοδότηση εκρίζωσης)
Σύμφωνα με το έγγραφο 317353/23-07-08 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι αμπελοκαλλιεργητές μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα «Οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων (πριμοδότηση εκρίζωσης)»

Στόχος του προγράμματος είναι οι αμπελουργοί να λάβουν πριμοδότηση σε
αντάλλαγμα για την εκρίζωση αμπελώνων οινοποιήσιμων ποικιλιών.

Η κατάθεση των αιτήσεων πραγματοποιείται στη Δ/νση Γεωργίας Αρκαδίας έως
05/09/2008.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την κατάθεση αίτησης :
1. Επικαιροποιημένη καρτέλα παραγωγού με στοιχεία των τεμαχίων και απόσπασμα Αμπελουργικού Μητρώου.
2. Τίτλους ιδιοκτησίας.
3. Δηλώσεις συγκομιδής των δύο τελευταίων ετών 2006 & 2007 ή αναλυτικές δηλώσεις παραγωγής οινοποιείου και εφόσον είναι δυνατή η ταυτοποίηση των εκριζωμένων αμπελοτεμαχίων. Απαραίτητη είναι η κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης του αιτούμενου, επεξηγηματική των λόγων που δεν του επέτρεψαν να καταθέσει δήλωση συγκομιδής.
Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

 

 

 
Υπόμνημα για ΟΣΕ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1939
Ελ. Βενιζέλου 39, Τρίπολη 22100 Αρ. πρωτ:5232/Φ 36
ΤΗΛ. 2710 - 222218, ΦΑΞ. 2710 - 238755 Τρίπολη 21 - 8 - 2008
Email: erkenar@otenet.gr

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΠΡΟΣ:
· Υπουργό Μεταφορών
· Διοίκηση ΟΣΕ
· ΓΣΕΕ
· ΠΟΣ/ΟΣΕ
· Πολιτικά Κόμματα
· Βουλευτές Νομού Αρκαδίας
· Γεν. Γραμματέα Περ. Περ. Πελ/σου
· Νομαρχία Αρκαδίας
· ΤΕΔΚ Αρκαδίας
· ΕΝΑΕ
· ΚΕΔΚΕ
· Σ.Σ.Πελ/σου
· Σ.Σ.Αρκαδίας
· ΜΜΕ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε

Το σχέδιο μέτρων για τον ΟΣΕ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση οδηγεί στην συρρίκνωση, απαξίωση, διάλυση και παράδοση του ΟΣΕ στα ιδιωτικά συμφέροντα, με την παράλληλη εξάρθρωση των εργασιακών σχέσεων.

Η κυβέρνηση αντί να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα, με τα μέτρα που ανακοίνωσε δίνει τη χαριστική βολή στο παρόν και το μέλλον του ΟΣΕ αλλά και στην ανάπτυξη του σιδηροδρόμου στη χώρα μας.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση οδηγούν:

Στην περιθωριοποίηση και διάλυση ο ΟΣΕ αφού αποκόπτεται από αυτόν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία αποτελούσε την κύρια πηγή εσόδων του.

Στην αύξηση των εισιτηρίων και των κομίστρων του ΟΣΕ.

Στην εγκατάλειψη του δικτύου του ΟΣΕ στην περιφέρεια.

Στην μείωση των επενδύσεων του ΟΣΕ.

Στην παράδοση μέσω ΣΔΙΤ της διαχείρισης σιδηροδρομικών φιλέτων σε ιδιώτες.

Στην εξάρθρωση των εργασιακών σχέσεων στον ΟΣΕ με την επιβολή ενός εργασιακού μεσαίωνα για τους νεοπροσλαμβανόμενους.

Η δημαγωγία της κυβέρνησης για τα δήθεν ελλείμματα του ΟΣΕ είναι πλασματική, συκοφαντική και προσχηματική και αυτό διότι τα ελλείμματα στον ΟΣΕ προέρχονται:

Από το διαχρονικό καθεστώς αδιαφάνειας, σπατάλης, κακοδιαχείρισης και σκανδάλων που επέβαλαν οι κυβερνήσεις και οι διορισμένες από αυτές Διοικήσεις στον Οργανισμό.
Από τον κοινωνικό ρόλο του ΟΣΕ ο οποίος προσέφερε υπηρεσίες στους πολίτες και στην οικονομική ανάπτυξη κάτω του κόστους.
Από το επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΣΕ για την ανάπτυξη του σιδηροδρομικού δικτύου, που προωθείτο με δανεισμό από τον ΟΣΕ ενώ ήταν υποχρέωση του κράτους να το χρηματοδοτεί.
Από τη μη ολοκλήρωση κανενός μεγάλου έργου (διπλή γραμμή κ.α.), παρότι σπαταλήθηκαν πάνω από 3 δις ευρώ από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους.

Το συνδ. κίνημα αγωνίζεται για ένα δημόσιο, ανασυγκροτημένο σύγχρονο και αποτελεσματικό ΟΣΕ, που θα διοικείται με διαφάνεια και αξιοκρατία, ο οποίος θα πρωτοστατήσει επιτέλους για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου γρήγορου και προσιτού σιδηροδρομικού δικτύου, που θα καλύπτει όλη τη χώρα, σε όφελος του ελληνικού λαού, της ανάπτυξης και του περιβάλλοντος.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ματαίωση των κυβερνητικών εγκληματικών σχεδιασμών

Καλούμε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει τα σχέδια διάλυσης του ΟΣΕ.

Να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα με την στήριξη, την αναδιοργάνωση του ΟΣΕ και την ανάπτυξη του σιδηρόδρομου στην χώρας μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡ.    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜ.

 

 

 
Ανακοίνωση ΕΚΑ για ΔΕΘ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Να δώσουμε μαζικά, δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2008, ώρα 6 μ.μ, Άγαλμα Βενιζέλου

Συνάδελφοι - ισσες

Στα φετινά εγκαίνια της ΔΕΘ για άλλη μια φορά τα συνδικάτα κινητοποιούνται. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 6 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.
...
Το Εργατικό Κέντρο θα δρομολογήσει λεωφορείο για Θεσ/κη. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2710 - 222218.

Αναχώρηση: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 6 π.μ από Μεγ/λη και 7 π.μ από Τρίπολη.
Επιστροφή: Κυριακή πρωί από Θεσ/κη Περισσότερα...

 

 

 

 
Νέα Αστέρα
Αρκετές εκπλήξεις στο αυριανό event του Αστέρα
 
Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία για την εκδήλωση της Παρασκευής στην Πλατεία Αρεως, όπου αναμένονται αρκετές εκπλήξεις και χάπενιγκ από την διοίκηση του Αστέρα για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας και της φανέλας για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 στην Πλατεία Άρεως. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8 μ.μ. και το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι μεγάλο, αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλους τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές τους.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο


Τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο, που θα γίνει την Κυριακή 24 Αυγούστου στο γήπεδο του Αστέρα στις 7 μ.μ, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 4.00 μ.μ.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά για τον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο, με εξαίρεση της νέας κερκίδας (Θύρα 2) που αυτή την περίοδο είναι υπό κατασκευή και δεν θα είναι έτοιμη σε αυτό παιχνίδι. Για το σημείο αυτό, θα ισχύσουν τα παρακάτω για τη συγκεκριμένη είσοδο των φιλάθλων:
1) Οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήριο διαρκείας στο 2-Γ θα καθίσουν στο 1-Α.
2) Οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήριο διαρκείας στο 2-Α & 2-Β θα καθίσουν στο 3-Δ & 3-Ε δηλαδή στην παλιά τσιμεντένια, δίπλα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Η είσοδός των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνει κανονικά από τα τουρνικέ της Θύρας 2 σαν να ήταν έτοιμη η νέα κερκίδα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με στόχο τη συνεχή εξυπηρέτηση των νεαρών φίλων της ομάδας και για την ομαλή και ασφαλή είσοδό τους στο γήπεδο, τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας, καθώς και τα απλά παιδικά, θα περνάνε μόνο από συγκεκριμένη πύλη στα τουρνικέ της Θύρας 2.

Δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια για τα τμήματα 1-Α, 3-Δ, 3-Ε και δεν θα υπάρξουν παιδικά απλά εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι.
Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο θα κοστίζουν 10 ευρώ.

Δύο φιλικά για νέους, έφηβους

Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσουν οι ομάδες νέων και εφήβων του Αστέρα την Κυριακή 24 Αυγούστου. Η ομάδα των νέων θα αγωνιστεί στη Σπάρτη (6.00 μ.μ.) με την ΑΕ Σπάρτης, ενώ η εφηβική θα αγωνιστεί στην Παιανία με τον Παναθηναϊκό (10.30 π.μ)

Η κατασκευή της νέας κερκίδας

Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή της νέας κερκίδας στο γήπεδο του Αστέρα, όπου ήδη έχει τοποθετηθεί το σκέπαστρο και οι βάσεις, ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων.


 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα